سلام یک سوال
بین سمند و 206 کدومشون کیفیت و امنیت اش بهتره؟
سلام یک سوال
بین سمند و 206 کدومشون کیفیت و امنیت اش بهتره؟
206 تیپهای مختلف داره... کدوم تیپش ؟ اگه تیپ 2 منظورته که به نظر من سمند بهتره. اصلا با ماشینی که داشبوردش پلاستیکیه خوشم نمیاد.
سمند در هر صورتی که فکر کنی امنیتش بهتره .. 206 هم در هر صورتی که فکر کنی کیفیتش بهتر..
کجای 206 کیفتیش بهتره ؟ موتورش بهتره قبول دارم اما جنس داشبورد و روکش داخلی درها و بدنه و ... کدوم بهتره ؟206 هم در هر صورتی که فکر کنی کیفیتش بهتر..
اگه منظورت از سمند ، سمند معمولی هست، و از 206 هم تیپ 2:
هندلینگ سمند بهتره.
کیفیت قطعات 206 بهتره.
امنیت کلی هم 206 کمی بهتر به نظ میاد.
![]()
ممنون از راهنماییتون
در کل اگر بخوای حساب کنی کیفیت 206 خیلی بهتر هست.. داشبورد هم فقط بعضی جاها کیفیت مال سمند خوب هست ولی بعضی قسمتها رو خیلی مسخره درست کردن مثلا همون پلاستیکی که پشت آینه های بقل کار گذاشتن یا همون جعبه فرمان و غیر..کجای 206 کیفتیش بهتره ؟ موتورش بهتره قبول دارم اما جنس داشبورد و روکش داخلی درها و بدنه و ... کدوم بهتره ؟
بابا سمند خیلی محکمتره .. من بابام هر روز این طفلی رو میزنه به درو دیوار هیچیش نمیشه..!!!امنیت کلی هم 206 کمی بهتر به نظ میاد.
بزرگ بودن دلیل بر محکمی نیست.
شکل بدنه 206 جوریه که در تصادفات اونجوری که باید آسیب نمیبینه...
مثلا همین زانتیا با این همه هیکل، توی تست تصادفش تا صندوق جم شده.
بگذریم. اگه کسی درخواست راهنمای خرید داره بهتره بره توی تاپیک مشاوره و اگه سوال اختصاصی در مورد سمند بود، بیاد این تاپیک.
![]()
نه.. من که نگفتم هر چی بزرگ باشه بهتره.. شما تست تصادف سمند رو نگاه کردین..؟ خدایش نسبت به بقیه خیلی کمتر داغون میشه..
206 خیلی زود بدنش داغون میشه مخصوصا قسمت عقب خودرو..
سلام دوستان خواستم بدونم که برای تایم مردن ماشین فقط باید 2 چیز رعایت بشه ؟
پیستون شماره 1 بالای بالا قرار بگیره و علامتی که به دنده ای که به میل سوپاپ وصل شده رو یه علامتی
که روی سینی است تنظیم کنیم ، فقط همین دو دنده باید تایم بشه یا دنده های دیگر هم هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)