توي windows live بزن create new account بعد كه صفحه جديد باز شد continue نزن ، همون صفحه رو ، متنش رو با scroll بيار پايين اونجا يه لينك آبي توي متن هست ، روش كه كليك كني ميتوني اكانت افلاين بسازي
موفق باشي
توي windows live بزن create new account بعد كه صفحه جديد باز شد continue نزن ، همون صفحه رو ، متنش رو با scroll بيار پايين اونجا يه لينك آبي توي متن هست ، روش كه كليك كني ميتوني اكانت افلاين بسازي
موفق باشي
سلام
من تو هر 2 تا ویندوز تست کردم
اما نشد
7 من هم نسخه نهاییو اکتیو هست
البته بگی نگی تو 7 بهتر بود ولی فکر نکنم اونجا هم فریم بالای 5 داشت!(ببینید دیگه xp چی بود)
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
درایور کارت گرافیک رو اپدیت کردی ؟!
من میخوام ویندوزم رو عوض کنم. سیو های اصلی بازی دقیقا کجاست ؟
یک فولدر سیو هست که توی My Document/ My Games هست که اون کامل نیست.
سلام
دوست عزیز به اتمال زیاد شما پس از نصب دوباره ویندوز نمی تونید سیو هاتون رو داشته باشید. چون سیو ها بر اساس gfwlive هستش و بازی هایی که بر اساس این برنامه سیو بشه نمی شه بعدا از سیو هاش استفاده کرد. مانند نمونه هایی مثل رزیدنت اویل 5 یا بتمن
تا دکمه رو می زنم 90 درجه می چرخه!
کجا، چی رو باید تغییر بدم تا کمتر بپیچه؟
Last edited by p30worldapm; 15-12-2009 at 22:40.
درایور جدید کارت های ATI رو نصب کن مشکل حل میشه ( ورژن 9.11 )
اگر خواستی ویندوز عوض کنی غیر از اون پوشه سیو تو My Document باید پوشه سیو برنامه Xlive رو هم کپی کنی آدرسش تو ویندوز 7 این هست :
C:\Users\********\AppData\Local\Microsoft\XLive
من کلی از بازیو رفتم یک موقع سیو ها نپره ؟ لطفا یک نفر دیگه بیاد یکی از این دو حرف بالا رو تایید کنه که کارمو با خیال راحت انجام بدم.
نقل قول اولی درسته و نقل قول دومی غلط. شما قبلا از یک پوشه backup می گرفتید، حالا باید از 2 پوشه backup بگیرید.
من هم همین مشکل رو دارم .کسی نیست جواب بده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)