یه چیز کم حجم تر نیست؟
من فقط می خوام دو صفحه از یه pdf رو حذف کنم
Foxit PDF Editor
نرم افزاری که بتونه فایل pdf فارسی رو ویرایش کنه.به هر روشی
با سلام .....از دوستان اگه میشه یه راهنمایی و اموزش کامل ودقیق برای استفاده از readiris pro 11 برای pdfهای فارسی به word بذارید(_اگه میشه اموزش در حالت بدون اسکن کردن باشه)...هر چند خروجی این برنامه انچنان تعریفی نیست ...ولی اگه دوستان نکاتی برای بالا بردن کیفیت بهتر دارند لطفا" راهنمایی بفرمایید بینهایت ممنون خواهم بود.............
یه مقاله از وب گرفتم 200 صفحه به صورت pdf فارسی است و یه مشکلی که دارم ابتدای هر صفحه متنی نوشته و برنامه ای می خوام که اون قسمت ابتدای هر صفحه رو یه طوری پا ک کنه تا من وقتی پرینت می گیرم نوشته های ابتدای صفحه نباشه.
از بچه های گلp30 می خوام منو راهنمای کنند.
Foxit PDF Editor v2.0 Build 1011
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPass:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من حدود 400 فايل PDF دارم و ميخواهم اونا رو قفل كنم
يعني دقيقا مي خوام كسي نتونه از منوي File>Save As يا منوي File > Save a copy فايلمو كپي كنه تو كامپيوترش
آيا كسي بلده كمكم كنه ، داره دير ميشه خواهش ميكنم ؟
در ضم من مي خواهم اونارو رايت كنم نه اينكه توي كامپيوترم نگه دارم
اگه توي اين تايپيك كه حدود 41 صفحه است مطلبي مربوط به اين مسأله وجود دارد برام لينكشو برام بزارين
ممنون
تشکر میرم دان کنم آموزشی اگه لازمه به من درباره این برنامه بدید.
تشکر.
سلام برنامه عالیی هستش خیلی خیلی ممنون.
یه سوال
من باهاش کار کردم و تونستم به صورت تکی تکی روی هر صفحه اون قسمت رو پاک کنم ولی میشه کاری کرد که مثلاً 2 خط اول صفحه اول رو پاک کردم از صفحه 1 تا 200 کل فایل 2 خط اول پاک شه؟
بازم ممنون برنامه عالیی هستش.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)