تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 90 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 894

نام تاپيک: ADSL Sepanta / شرکت سپنتا

داره خودمونی میشه mehtism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان یک سوال من یک سرویس 384 گرفتم بهشکل که بعد پول پرداخت مکنیم یک مقدار بای مونده و اعتبار منفی الان بهم هدیه تولد دادن من مخوام این پردازم با این مقدار میشه حالا پرداخت کرد از این تریق چطوری باید به پردازم ؟
    خیلی سخت می شه فهمید که چی نوشتی
    دوباره بازنگری کن شاید دفعه بعد بتونم کمکت کنم

داره خودمونی میشه mehtism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز داشتم تو این سرویس دهنده ها که کلوب دارن میگشت که ببینم چرا تو نظر سنجی از سپنتا بهتر هستند و به نتایج زیر رسیدم
    1 بیشتر تهرانی ها سپنتا دارن برای همین فکر می کنن که باید تو نظر سنجی بالاتر باشه در حالا که بشتر پست ها این سایت مربوط به شهرستانها میشه و سپنتا تو شهرستانها سرویس آنچنانی نداره پس شهرستانی ها با اون آشنایی ندارن
    2 همه فقط به قیمت نگاه می کنن اما من یه سرویس 128 شش ماه و نیم رو خریدم 135 هزار تومان که اگه به 6 ماه و 15 روز تقسیم کنی میشه ماهی 20760 تومان که فکر می کنم قیمت خوبیه در حالی که از شرکت های دیگه 128 رو میشه ارزون تر از سپنتا دریافت کرد اما سپنتا 128 که بالا درباره اش حرف زدم نامحدود میده . مثلا من الان با تورنت تو 12 ساعت تقریبا 500 مگابایت دانلود دارم(چون 12 ساعت دیگه رو خودم کار دارم و دانلود نمی کنم) خوب شما فرض کنید که من 30 روز ماه رو دانلود کنم مشه تقریبا 15 گیگابایت 5 گیگابایت هم تو 12 ساعت دیگه خوب میشه 20 هزار تومان برای 20 گیگابایت .خوب تمام سرویس دهنده ها دارن با 2 گیگا بایت یا حداکثر 5 گیگابایت محدودیت سرویس میدن از این لحاظ هم به علت پایین تر بودن قیمت شرکت های دیگه همه فکر میکنن که سپنتا خوب نیست چون گرون میده

راستی بگه که من به صورت آنلاین و با کاربری طلایی خرید میکنم البته دفعه بعد با کاربری پلاتین خرید میکنم

آخر فروم باز Sajad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران×/اسمم:سجاد/×

پيش فرض

حرف شما کاملا درسته و من موافقم .
    من خودم روزی 1200 مگ با 128 سپنتا دانلود می کنم و بازم همه به قیمت یه ماهش نگاه می کنن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من چند وقت پیش اینجا گفتم که سرویش سپنتا دارم خط زیاد نویز داره بعضی وقتها انقدر قطع و وصل میکنه روانیم میکنه! تماس گرفتم سپنتا گفتن اسپلیتر بذار بچه های اینجا هم گفتن اسپلیتر بذار ما اسپلیتر گذاشتیم ولی هنوز مشکل قطعی و وصلی پابرجاست. دیگه واقعا" رو اعصاب منه این موضوع! 6 ماهه نتونستم مثل آدمیزاد و با خیال راحت یه دانلود با حجم بالا کنم! میخوام ببینم مشکل از سرویس سپنتا با خط ماست یا اینکه مشکل از جای دیگست چون میخوام اگه حل نشه سرویس سپنتا رو بیخیال بشم برم شاتل بگیرم. نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من چند وقت پیش اینجا گفتم که سرویش سپنتا دارم خط زیاد نویز داره بعضی وقتها انقدر قطع و وصل میکنه روانیم میکنه! تماس گرفتم سپنتا گفتن اسپلیتر بذار بچه های اینجا هم گفتن اسپلیتر بذار ما اسپلیتر گذاشتیم ولی هنوز مشکل قطعی و وصلی پابرجاست. دیگه واقعا" رو اعصاب منه این موضوع! 6 ماهه نتونستم مثل آدمیزاد و با خیال راحت یه دانلود با حجم بالا کنم! میخوام ببینم مشکل از سرویس سپنتا با خط ماست یا اینکه مشکل از جای دیگست چون میخوام اگه حل نشه سرویس سپنتا رو بیخیال بشم برم شاتل بگیرم. نظر شما چیه؟
    شما مودمت چیه؟
    اسپلیترت چیه؟
    منطقتون کجاست؟
    شاید مشکل از ویندوزت باشه!

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شما مودمت چیه؟
    اسپلیترت چیه؟
    منطقتون کجاست؟
    شاید مشکل از ویندوزت باشه!
    مودم Fiberhome هست که همون اول خود سپنتا داد.
    اسپلیتر D-link هست.
    منطقه شهرآرا جزو منطقه مخابراتی توحید.
    ویندوز رو تا حالا 10 بار عوض کردم پس مشکل از ویندوز نمیتونه باشه.

این مشکل از همون زمانی پیش اومد که اینترنت کل کشور یکی دو روز مشکل پیدا کرد و قطع شد. از همون زمان بعد از اینکه وصل شد خیر سرش اینجوری شد!

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت

پيش فرض

مودم Fiberhome هست که همون اول خود سپنتا داد.
    اسپلیتر D-link هست.
    منطقه شهرآرا جزو منطقه مخابراتی توحید.
    ویندوز رو تا حالا 10 بار عوض کردم پس مشکل از ویندوز نمیتونه باشه.

این مشکل از همون زمانی پیش اومد که اینترنت کل کشور یکی دو روز مشکل پیدا کرد و قطع شد. از همون زمان بعد از اینکه وصل شد خیر سرش اینجوری شد!
    هی بهشون زنگ بزن بگو!
    شاید مشکل ار مخابراتتون باشه!

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

بالاخره با هزار بدبختی و داد و بیداد ADSL ما ردیف شد. (نقطه ضعف سپنتا صدای بلنده)

یک سوال داشتم. ما 256 حجمی گرفتیم. پهنای باند ما هم 1 گیگ هست. حالا اگه ما توی این یک ماه مثلا 800 مگابایت استفاده کردیم و برای یک ماه دیگر هم اکانت را شارژ کردیم در ماه بعدی فقط باید 10000 تومان هزینه اکانت رو داد؟ چون 200 مگابایت دیگه داریم. دیگه نیازی به پرداخت 4000 تومان برای 1 گیگ پهنای باند نیست؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

بالاخره با هزار بدبختی و داد و بیداد ADSL ما ردیف شد. (نقطه ضعف سپنتا صدای بلنده)

یک سوال داشتم. ما 256 حجمی گرفتیم. پهنای باند ما هم 1 گیگ هست. حالا اگه ما توی این یک ماه مثلا 800 مگابایت استفاده کردیم و برای یک ماه دیگر هم اکانت را شارژ کردیم در ماه بعدی فقط باید 10000 تومان هزینه اکانت رو داد؟ چون 200 مگابایت دیگه داریم. دیگه نیازی به پرداخت 4000 تومان برای 1 گیگ پهنای باند نیست؟
    والا بابک جان این سوال رو از خود اون ها بپرسی بهتر بهت جواب میدن
    جدیدا یک سری پشتیبانی بهتری آوردن یعنی یک مقدار از قبلی ها بیشتر بارشون هست
    ولی هر کی مشکل داشت بگه میخوام به مدیر فروش صحبت کنم

10. این کاربر از شهرام_ایرانی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک سوال دیگه:

من شنیدم سپنتا به مناسبت های مختلف دانلود را مجانی میکنه. درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •