میشه با عکس توضییع بدید تا سردر گم شدن ان کم شه.........
متن رو دیگه فکر کنم همه بفهمند فقط عکس از مراحل بزاری ممنون
میشه با عکس توضییع بدید تا سردر گم شدن ان کم شه.........
متن رو دیگه فکر کنم همه بفهمند فقط عکس از مراحل بزاری ممنون
سلام دوستان ، منم بعد از مدتها تحقیق و چرخیدن بین گوشیهای iphone و HTC touch Diamond و Samsung OMNIA بالاخره OMNIA خریدم ، ازش راضیم ، فقط کاش یکم تاچش قویتر بود تا دیگه iphone به گرد پاش هم نمی رسید.
حالا چند تا سوال دارم :
1- کیف و کابل اتصال به TV این گوشی رو از کجا می تونم تهیه کنم ؟
2- GPS این گوشی چجوری راه اندازی می شه؟ (حتماً لازمه ببرمش مغازه موبایلی و 40000 تومن بدم تا برام فعالش کنن؟)
3- بجز بر عکس کردن این گوشی چجوری سایلنت می شه ؟ (آخه وقتی بر عکسش می کنم سایلنتش چند تا مشکل داره یکی اینکه ویبرش قطع نمی شه دوم اینکه وقتی صافش کنم باز صداش در میاد)
4- باطری این گوشی بر خلاف گفته ها زود تمام میشه ، هر شب باید بزارمش سر شارژ آیا این غیر طبیعی نیست ؟
5- آیا اسکرین گارد برا این گوشی اومده ؟ آخه یه خط افتاده روش که کلی حالمو گرفته.
6- چجوری میشه این گوشی رو آپدیت کرد ؟(ورژن گوشی من i900 JVHI2/JVHI2 هست آیا لازمه که آپدیت بشه ؟)
ببخشید که زیاد سوال کردم شاید بعضی از سوالامم تکراری باشن که بازم میبخشید.
ممنون می شم سوالامو جواب بدین، با تشکر...
wow!!!!!!
آقا ایول .... خیلی عالی شد
من قبل از این گوشی یه دونه n73 داشتم که تنها چیزی به دلم مونده بود همین تفاوت صدا بود که الان دیگه هیچی تو دلم نیست !!!!![]()
فقط یه چیزی ...استانداردی برای رنج هایی که این صداها رو بلند می کنیم هست؟؟ (درجه های db )
آخه شاید یه موقع به اسپیکر گوشی فشار بیاد و....
مرسی عزیزم ...ولی همانطور که قبلا هم عرض کردم این برنامه هیچ منویی نه تو پروگرام نه تو ستینگ و.... نداره !!!![]()
Last edited by mehran_k; 29-11-2008 at 09:28.
واسه اینکه مطمئن بشیدشتابسنج داره این بازی (خیلی توپ!!!) رو بهتون
پیشنهاد می کنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فارسی سازی رو که تو صفحه 301 پست 306 بود نصب کردم باهاش حال نکردم uninstallش کردم بعد از ریست پین کد رو که زدم یه ارور داد آنتن(network) دیگه نیومد بعد از اون بازم چند بار ریست کردم بازم همون جوری شد ولی وقتی دوباره فارسی سازو نصب کردم درست شد .مشکل از کجاست؟
اينو خيلي مهمه .. زياد صداش عالي نبر ... من صداي كوشي براي من زياد مهم نيست .. فقط هدفون من بالا اوردن .. تقريبا 5 درجه
البته من هم قبل از امنيا 73 موزيكال داشتم ... !
با تشكر
-----------------
Last edited by motorola_g10; 29-11-2008 at 12:22.
دستت درد نکنه خیلی باحال بود اگر بازم از این بازیها آدرس داری لطفا مارو هم بی نصیب نذار.
دوست عزیز برای سایلنت کردن گوشی یکی از دکمه های تنظیم صدا رو در کنار گوشی فشار بده وبعد صفحه ای باز میشود که 3 گزینه داره وبا کلیک کردن روی گزینه off گوشی سایلنت میشه.
احتمالا شما روز اولیکه گوشی رو خریدید زمانی که به شارژ زدید وسط شارژ گوشی رو از شارژ در اوردید که در اون زمان باتری شما تا هرجا که موقع شارژ شد دیگه شارژ میشه که این مشکل برای خودمم پیش اومد و تا اونجایی که من میدونم باید باتری عوض بشه .
تا اینجارو من جواب دادم ببخشید که اطلاعاتم ناقص بود.
اقا دستتون درد نکنه هم به خاطر بازی هم به خاطر تقویت صدا.
بله همه نمایند گیهاش ، دوستان واسه فارسی ساز دیگه به خود نمایندگی مراجعه کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)