براي بخش كه با مديريت صحبت كردم و اعلام شد كه بعد از اينك برنامه هاش رو روال رفت و عادي شد زده بشه..الان يه مقدار زوده...
حالا مثل اينكه قرار شده مثل آيفون براش تاپيك زده بشه تا بعد...
براي بخش كه با مديريت صحبت كردم و اعلام شد كه بعد از اينك برنامه هاش رو روال رفت و عادي شد زده بشه..الان يه مقدار زوده...
حالا مثل اينكه قرار شده مثل آيفون براش تاپيك زده بشه تا بعد...
بچه ها قيمتش چه جورياست؟ 450
؟؟؟
يا حق (:
در مورد این گوشی می خواستم ببینم که آیا میشود vibre مربوط به هنگام کار با گوشی را غیر فعال کرد؟ مثلا در هنگام شماره گیری لرزش خاصی احساس نکنم.
با تشکر
داداش بد نیست صفحه ی قبل رو ی نگاهی بندازی قیمت امروز رو اعلام کردم
----------
قیمت امروز 405 تمن
یک هفته است گوشی دستمه همه رقم برنامه و تم هم نصب کردم اس ام اس هم که جای خود داره یک بار هم هنگ نکرده مشکلی از این لحاظ نداشتم فقط با بلوتوثش در گیرم و دنبال راه حل میگردم
سرعت گوشي چتوره مثلا نسبت به 5700![]()
بله میشه! ولی نکنی بهتره!
من فکر کنم بلوتوث گوشیت مشکل داشته باشه!
سرعتش خوبه 5700 هم نداشتم تا بگم چجوریه ولی نسبت به n76 که خیلی سریع بود 5800 بهتر شده!
-----------------------------------------------------------------
دوستان راجع به هنگ هم بگم زیاد نگران نباشید!
من خودم کلا دو-سه! بار گوشیم هنگ کرده که یه بار با مموری 8 گیگ بوده و یه بار هم با یه مموری16 البته هر دو مموری فول بودن و پر از آهنگ و اطلاعات!
اکثرا هنگ موقعی اتفاق میفته که شما مثلا به شبکه وای فای متصلید بعد بدون دیسکانکت شدن وای فای زون رو ترک کنید بعد بخواید وای فای رو خاموش کنید که گوشی دچار یه نوع شوک میشه بعدشم ریستارت میشه!
یونس جان راست میگه فعلا زوده!
من فکر میکنم اگه صبر کنیم تا موقع ریلیز n97 بعد اونموقع تالار مخصوصش زده بشه بهتره!
اگه قرار باشه صفحه قبل رو بخونم ميشه 40 صفحه!!!داداش بد نیست صفحه ی قبل رو ی نگاهی بندازی قیمت امروز رو اعلام کردم
----------
قیمت امروز 405 تمن
مرسي
يا حق (:
یه بار با مموری 8 گیگ بوده و یه بار هم با یه مموری16 البته هر دو مموری فول بودن و پر از آهنگ و اطلاعات!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)