از برزیل هم می تونستیم امتیاز بگیریم .... این بازی هم وقتی 5-3 شدیم یه کم شل گرفتیم وگرنه 7-3 یا 6-3 میشد ... اگه درست بازی کنند ایتالیانو ها رو هم می زنند{بعید می دونم!}
از برزیل هم می تونستیم امتیاز بگیریم .... این بازی هم وقتی 5-3 شدیم یه کم شل گرفتیم وگرنه 7-3 یا 6-3 میشد ... اگه درست بازی کنند ایتالیانو ها رو هم می زنند{بعید می دونم!}
هنوز نه به داره نه به باره
پس این همه بازیکن جایگزین را الکی نیاوردن که !
شانس برد کمتر شده ولی میبریم
ایتالیا 8 تا بازیکن برزیلی تو ترکیبش داره !!!!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم تیم ب برزیل باشه![]()
مثل بازیهای قبل نبودیم اینقدر از تیم تعریف کردن که بازیکنان خیلی مغرور اومدن تو زمین!
جلو ایتالیا کارمون خیلی سخت شد اما ادم با امید زنده هست مطمئنم می تونیم شکستشون بدیم.
آخرش ایرانی هستیم !
تا دقیقه 89 خوب کار می کنیم ، دقیقه 90 می ..... نیم تو کار !
(حالا صاحب نظران گویند که فوتسال 40 دقیقه است ! )
البته 40 دقیقه مفید![]()
واقعاً متأسف شدم.
تو رو به خدا ديدين چه جوري بازي رو از كف دادن؟
من كه اعصابم ازون موقع تا حالا خرابه.
باز هم ترس و احتياط بي مورد ايراني ها باعث اين اتفاق شد. اگه ما تهاجمي تر بازي مي كرديم فكر نمي كنم اين اتفاق بد برامون ميفتاد.
اين نتيجه با مساوي هيچ تفاوتي برامون نداره.
ما در هر دو صورت بايد ايتاليا رو ببريم.
شايد قبلاً اميدي به پيروزي داشتم ولي حالا با نبودن دو يار كليدي اميدي به پيروزي ندارم.
اگر ببرن شاهكار كردن.
واقعاً حيفه كه ايران با اين بازي ها اينطوري خداحافظي كنه.
ما تيم فوق العاده اي داشتيم. فقط يه كم تجربه مون كم بود و در زدن ضربات آخر كم دقت بوديم. چه موقعيت هاي خوبي رو در نيمه دوم از دست داديم؟ اگه يكيشون گل شده بود الآن وضعيت اميدوار كننده بود، حتي با وجود نبودن كشاورز و شمسايي.
شدیدا تائید میشه!
اقا به ما ایرانی ها نیامده مثل ادم و بدون دردسر بالا بریم همیشه باید تا اخرین دقیقه زجر بکشیم اما اخر با یک حماسه میریم بالا!
نبود شمسایی خیلی بد هست چون به تنهایی نصف تیم ما بود اما تیمی که ازش صحبت میکنیم ایران هست و ما ایرانی ها هم که مرد دقیقه 90 و بنا بر روایتی دقیقه 40 هستیم![]()
به سلام ! چه عجب بالاخره یکی سراغی از ما گرفت !
آقا ما خیلی ارادتمندتیم ! و همچنین ارادتمند کسایی که فوتسال را درک میکنند و اینجا مباحثه میکنند !
راستش خفن درگیر دانشگاه هستم ! ولی بازیها را دیدم ! و نقد بازی برزیل را الآن مینویسم و نقد بازی با اکراین انشاءالله باشه برای فرداشب !
نکات مهم بازی ایران و برزیل
(دیگه ببخشید یه کنم تکراری توش داره ولی جدا حقیقته)
1- عملکرد وحشتناک عالی مصطفی نظری (انصافا لقب صخره ی سنگی برازنده ش هست) اگر ما نظری نداشتیم مطمئنا به سرنوشت تیمهای کوبا و روسیه دچار میشدیم ولی الحمداللله سرحال بود و خفن بازی کرد (جدا با این همه مصدومیت و ضصربه خیلی توپ بازی میکنه ، دقت کردید توپ چه جوری تو صورتش کوبیده شد ولی تا توپ بیرون نرفت آخ نگفت)
2- ارائه ی بازی منطقی در کل و انجام صحیح و به جا و بی نقص تاکتیکهای مخصوص دفاعی و یارگیری ها دقیق که مانع از بازی حساب شده ی برزیل میشد !
3- بلوکه های دقیق شوتهای پر قدرت برزیلیها ، اینو از قصد جدا آوردم چون اهمیت بسیار به سزایی داشت ! شما دقت کنید که چقدر از شوتهای برزیلیها با دفع صحیح دفاع به دروازه نزدیک نشد و این خود عامل بسیار مهمی در کمتر گل خوردن (کافیه یه 2 ، 2 تا 4 تا کنید
4- بازی تهاجمی مناسب و به موقع از ایران که حتی با دقت بیشتر (مخصوصا شمسایی) میتونستیم به برزیل گل هم بزنیم
5- تاثیر و جو کاملا 1 طرفه ی ورزشگاه که به نفع برزیل بود ولی با هوشیاری بچه ها هیچ تاثیری در بازی ما نداشت! واقعا در این زمینه هم عالی کار کردند !
باز هم میگم ایران باید 2 نکته را دقت کنه ، اگر این دو نکگته را دقت کرد در بازی مقابل ایتالیا به راحتی پیروز میدان هست
1- دقت در ضربه های آخر
2- دقت در شوتهای از راه دور
البته یه نکته ی دیگه هم بهش اضافه میکنم :
3- استفاده از موقعیتهای به اصطلاح غافلگیری
توضیح: ایران باید از ضربه های کرنر و اوت و ضربه کاشته به شکل غافلگیری استفاده کنه و نه به شکل معمول و ساده ! در صورت غافل گیری سه هدف به سرانجام میرسه
الف) بهترین موقعیت است زیرا بازی ساکن است و میخواد به حرکت در بیاد پس سرعت اولیه را نداره و بهترین موقعیت برای غافلگیری است
ب) اگر در ضربه رو به دروازه دقت شود با احتمال بالایی توپ داخل دروازه میشود ، و نتیجه را عوض میکنه
ج) چون اصل غافلگیری است ، در بیشتر مواقع اشتباه از یک یا تمام بازیکنان سر میزنه و این باعث تضعیف روحیه میشود (که این به اخلاق تیمی هم برمیگرده ول خب چیزی که مسلمه اینه که حداقل بازیکن در درون از بازی نا امید و از هم تیمیش ناراحت و نگرانه و این خود باعث پایین آمدن سطح روحیه میشه)
با تشکر از همه ی دوستانی که نسبت به من لطف دارند علی الخصوص دوستان عزیزم
smohs و عماد و پژواک و ....
انشاءالله که نقدها به دردتان بخوره و مفید واقع شود !
نقد بازی ایران و اکراین را فردا به طور مفصل مینویسم
از هرگونه نظر انتقاد و پیشنهدی هم استقبال میشه (البته منصفانه اش)
قربانتان: مصطفی عشقی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)