پس این پیش فروش خوب نیست ؟
از شرایط پیش فروشو اینا خبر ندارم و تجربه هم ندارم.
ولی در حالت کلی دیگه:
راستی بهناز خانوم، اگه خریدی حتما من رو در جریان بذارید.
یا از همین تاپیک یا توی پروفایلم . قیمت و مدل خریداری شده رو بگید.
ضمنا پیشاپیش مبارک.
ممنونم آقا فرشاد حتما از نظرات شما استفاده میکنم بقیه دوستان نظری ندان ممنون میشم منو کمک کنند
دوستان نظراتشون رو دادن ديگه. اگه هزينه صفر رو داريد و يا ميتونيد جور كنيد همون صفر رو بگيريد.
ولي اگه واقعا براتون سخته كه هزينه صفر رو جور كنيد در اين صورت حتما به دنبال يه كار كرده تميز باشيد.
خوب شما چرا خودشو ناراحت میکنی کسی از شما نپرسید که من گفتم دیگر دوستان وعزیزان شما نه دوستی نه عزیز پس وارد این تاپیک نشو لطفا
خوب بقیه دوستان نطرشون چیه ممکنه تا فروردین قیمتها بره بالا این تخفیف 420 تومن هم به درد نخوره و یه خوبی داره که مدلش از اول ساله
من که نظراتمو دادم.
بقیه هم فکر کنم نظرشونو گفتن.
بازم سوالی بود در خدمتم.
![]()
میبخشید سر زده میام
این نظر من هستش همین اول بگم.
من همیشه با پراید صفر مخالف بودم چون هم خودم یه بار هم دوستم دو بار دیدیم که چه وضعیتی دارن صفراش .(از 132 خبر ندارم)
به نظرم همون کار کرده حتی تر و تمیز مدل 83 بهتر از صفر هستش .حداقل یه سری تعمیرات رو رد کرده و الان میشه گفت سلامت هستش .
سلام.من ضبطم قاطی کرده.یه دفه اومدم چراغ های سوخته تو پنل رو عوض کنم وقتی بردم رو ماشین دیگه هیچ کاری نمیکنه.یعنی روشن می شه کاست هم می خونه اما هیچ کدوم از دکمه های رو پنل کار نمی کنه.کمککک![]()
اولین کاری که شما باید انجام بدین اینه که خونسردی خودتون رو حفظ کنید و عصبی نشید.
دومین کار اینه که اونو به یه متخصص نشون بدین.
============
مورد دوم رو شوخی کردم. وقتی کاست رو میخونه ولی هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنه، معمولا اشکال از جایی هست که پنل و خود پخش به هم وصل شدن، و یا ممکنه که یکی از سیم های مهمش قطع شده باشه، مثلا سیم فاز اصلی وروودی به پنل.
بهتره اونا رو یه بررسی کنید.
راستی اگه توی پنل هم فیوز داشته، ممکنه سوخته شده باشه.
حالا چراغ هایی که عوض کردید کار میکنه؟
من هم زیاد از سیستم ها الکتریکی خودرو چیزی نمیدونم.
====================
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)