يكي به دادم برسه! چرا من به همين روش انجام دادم بازي نصب نشده، اجرا نميشن.
چي كار كنم؟ :(
يكي به دادم برسه! چرا من به همين روش انجام دادم بازي نصب نشده، اجرا نميشن.
چي كار كنم؟ :(
با اين روش من حتي بازي قبلي رو هم از دست دادم. همون بازيها رو پاك كردم و دوباره به روش قبل ريختم، نشد. اجرا نشد.
كمك كنيد. لطفا.
برنامه ي jadئaker رو استفاده كنيد.
در مورد برنامه هايي كه invalid format ميدن فلبلا صخبت شئخ
رو گوشي هاي سامسونگ اين اتفاق ميافته و حاي نگراني نيست.
شرمتده تا يكي دو هفته نميتونم پسا بدم( چشمم رو عمل كردم و الان مقل كوئرها دارم پست ميدم.
امیدوارم حالت زودتر خوب شه
راستی کسی اینجا بازیی روش نصب کرده که با شتاب سنج کار کنه؟
سلام دوستان من هم این گوشی رو خریدم گوشی واقعا خوش دستیه بیشتر از اون چیزی که فکر می کردم ازش خوشم آمد
چند تا سوال داشتم فریم ویر گوشی M8800JVIB2 هستش باید آپدیت کنم؟
فارسی ساز نداره خودم فارسیش کنم یا بدم بیرون؟
GPS در موقع عکس گرفتن فعال نمیشه؟
در مورد فریمور بگم که اگه میخوای فارسی استفاده کنی یعنی بتونی اس ام اس فارسی بدی باید فریمور عربستان بریزی روش یعنی این M8800JPIB5
خودت میتونی این کارو بکونی.فقط حجمش نزدیک 100 مگابایت که باید دانلود کنی.آموزشش هم توی صفحه 35 موجود.
جی پی اس موقع عکس فعال میشه از توی ستینگ دوبین فعال کن
مطموني فيرموير فعليت فارسي نداره ؟؟؟
تا جايي كه ميدونم jv مال تركيه و خاور ميانه هست و بايد فارسي و عربي داشته باشه .
اس ام اس فارسی رو به صورت مربع مربع می گیره و خوده گوشی هم فارسی نداره
باید گوشیمو آپدیت کنم؟
با آپدیت کیفیت دوربین تغییری می کنه؟
به نظر ضعف بزرگ این گوشی باطریشه من چون تازه گرفتمش و زیاد باهاش ور میرم دارم هر شب شارژش می کنم
یه چیزه دیگه اینکه از دوربینش توقع بیشتری داشتم(در محیط منزل) نظره شما چیه؟
در مورد فيرموير فبلا هم گفته بودم.
با jpib5 فارسيدار ميشي ولي كيفيت دوربينت بهتر نميشه.
اگه ميخواي كيفيت دوربينت (به خصوص تو فيلم برداري) بهتر بشه و سرعت گوشي تو منوها هم بيشتر بشه xxie1 يا xeie1 رو نصب كن.
در مورد باتري اون يكي دو هفته ي اول اينجوريه ، چون هم باتري نو و تنبل هست ، و هم اينكه شما بيشتر با گوشي ور ميري. من الان هر 3-4 روز يه بار شارژ ميكنم.
دوربينش به خاطر نداشتن فلاش زنون تو فضاهاي بسته و كم نور كيفيت معمولي داره ، ولي باز هم از گوشيهاي ديگه سر تره.
سلام
از کجا می تونم xeie1 رو پیدا کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)