سلام.
هر برنامه جی پی اس که بریزید و نقشه هاشو نریزید همین کارو میکنه.دقیقتر بگید که چه کار انجا م بده سرعت سنج هم که معمولا" همه برنامه های GPS دارن.
سلام.
هر برنامه جی پی اس که بریزید و نقشه هاشو نریزید همین کارو میکنه.دقیقتر بگید که چه کار انجا م بده سرعت سنج هم که معمولا" همه برنامه های GPS دارن.
نمیشه موقع صحبت با گوشی وقتی hold رو می زنیم موزیک پخش کنه واسه طرف مقابل؟!
من می خواهم تا پسفردا از این گوشی بخرم ولی چند نکته برام مبهم مونده :
1- صفحه نمایش و بدنه گوشی خش نمیفته ؟
2-آیا گوشی خودبخود قفل میشه؟ مثلا وقتی تو جیب میزاریم ؟
3-کیفیت صدای این گوشی چطور است ؟
4- کلا دوستانی که مدتی از این گوشی استفاده کردند نظر و انتقاد خودشون را بفرمایند؟
با تشکر
سلام.
در مورد خش ,منظورتون چیه؟ مگه شما گوشی سراغ داری خش نیفته؟ اگر احتیاط کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد.
در مورد قفل بله شما میتونید این مورد رو فعال و یا غیر فعال کنید.
کیفیت صدا کلا" پاکت پی سی ها یک مقدار ضعیف هستند تو این طمینه اما در حالت کلی خوبه .(نه مثل سری W سونی اریکسون)
سلام دوستان
من میخواستم نظرشما بدونم که ایا این گوشی به درد دخترمیخوره؟
اخه یک خورده بزرگه.
من این گوشی خیلی دوست دارملطفا نظرخودتونو بگین
ممنون
سلام.
این بستگی داره به سلیقه .از نظر من برزگی صفحه نمایش دختر و پسر نداره و بدرد همه میخوره.
تایید میشه.
ولی تو هندزفری و با برنامه CorePlayer صدای فوق العاده ای داره. من که همیشه ولوم رو رو 50 درصد می ذاشتم رو 100درصد سرم درد می گرفت![]()
والا الان که کارا برعکس شده! هر خانم آلامدی که بنده اطرافم می بینم یه گوشی صفحه بزرگ تاچ دستشه
اگه به این گوشی علاقه داری و خودت شخصا" باهاش مشکلی نداری به نظر من شک نکنو بگیرش که گوشی بسیار خوبیه![]()
دوستان آخرین قیمت HD کسی داره؟؟؟
با گارانتی یاس
گوشي بيشتر به سليقه و کاربرد افراد بستگي داره تا بگيم که کدوم گوشي دخترونست.......
کسي اگه از اچ دي خوشش اومده و نيازاشو با اچ دي برطرف ميکنه به نظره من اچ دي يکي از بهترين گوشي ها ميباشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)