شما از چه محصول کسپرسکی و با چه ورژني استفاده ميکنيد؟
اگر ورژن محصول شما نهايی نباشد، کد ها کار نميکنند، در ضمن قبل وارد کردن کد جديد حتماً بايد کد قبلی پاک شود
شما از چه محصول کسپرسکی و با چه ورژني استفاده ميکنيد؟
اگر ورژن محصول شما نهايی نباشد، کد ها کار نميکنند، در ضمن قبل وارد کردن کد جديد حتماً بايد کد قبلی پاک شود
برای من ورژن جدید کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2009 با ورژن 8.0.0.506 رو نصب کردم قبلا من ورژن 8.0.0.454 رو نصب کرده بودم و مشکلی نداشتم اما الان با این ورزن نمیتونم اکتیو کنم با کی های شما
من برای اکتیو کردن اول کی قبلی رو پاک میکنم و بعد کی جدید رو add می کنم
چیکار کنم پاک کنم به نظر شما این ورژن رو؟
اگه ميتونيد عکسی از اخطاری که موقع وارد کردن کد نشون ميده رو، بگذاريد ...
چند Key برای نسخه های اینترنت سکیوریتی کسپرسکی
http://majid20.persiangig.com/Files/KIS.Keys.16_Jun_2009.rar
( البته اگر Key های پوشه اصلی برای برخی کاربران کارنکرد به پوشه Other مراجعه کنند )
دوست عزیز
باشه اگه بعدا به مشکل برخوردم آخه امروز یه کی گیر اوردم که 180 روز مهلت داره اگه واقعا تا 180 روز کار کنه
یه سوال؟
آیا میشه مثلا کی رو که برنامه رو با اون اکتیو میکنی مدت زمانش کامل سپری بشه و کی از کار بیفته و اینکه کی هایی که برای kis 7 هستند به ورژن 8 یا بیشتر و یا ورژن 6 میخورن
و میشه اکتیو کرد؟
Last edited by javady; 17-01-2009 at 08:52.
متاسفانه اين موردي كه شما فرموديد يا اصلا اتفاق نميافته يا اگر بيفته كاملا شانسي و اتفاقي خواهد بود.چرا كه كمپاني كاسپر متوجه Share شدن و استفاده تعداد زيادي كاربر از كليدها ميشه و فورا آنرا در ليست سياه قرار ميده.معمولا كليدهايي كه براي نسخه هاي بالاتر ميباشند قابل استفاده در نسخه هاي پايين تر نيز ميباشند.كليدهاي مربوط به نسخه 8 قابل استفاده در نسخه هاي 7 و 6 نيز ميباشند.
دوست عزیز این تاپیک کرک و سریال کسپرسکی نه تاپیک AVAST یا تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها ... پس لطفا رعایت کنید
در ضمن Win32:Sality-gen یک شناسایی از هوش مصنوعی است یعنی Avast اعلام میکنه این ویروس ممکنه از خانواده Sality باشه
در کسپرسکی به دلیل تفاوت هوش مصنوعی و استفاده از سیستم های دفاعی PDM و HIPS ، عملکرد و نوع شناسایی تفاوت دارد
Last edited by majid20; 17-01-2009 at 16:53.
سلام
من کاسپراسکای اینترنت سکوریتی را آپدیت کردم ولی هیچکدام از این key ها کار نمیکند چکار باید بکنم؟؟؟؟![]()
برای دريافت کد به پست اول مراجعه کنيد،
درضمن در موقع استفاده از کد ها 3 نکته ضروری هست:
1-قبل وارد کردن کد جديد کد قبلی رو حتماً پاک کنيد
2-دقت کنيد که تاريخ سيستم دقيقاً درست باشد
3-کد انتخابی را به نسبت محصول خود انتخاب کنيد ( kav برای آنتی ويروس و kis برای اينترنت سکوريتی)
من اكثر كليدهاي kis 8 رو امتحان كردم منظورم اونهايي هست كه بلك ليست نبودن كليدها رو قبول ميكنه اما آپديت نميشه.
آيا جايي هست كه آپديتها به صورت دستي آپلود شده باشه كه من بتونم دانلود كنم و بصورت دستي آپديت كنم؟ تا جايي كه اطلاع دارم آپديتها به صورت روزانه، هفتگي، ماهانه و كامل هم منتشر ميشه.
با توجه به تاريخ زير آيا از آپديت هفتگي ميتونم استفاده كنم چون ظاهرا آپديت هفتگي از يكشنبه تا يكشنبه هست.
ورژن: 8.0.0.454
تاريخ آخرين آپديت: 2009/01/12
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)