ای خدا به داد ما برس......
دیگه یه همچین سوتی ای از سنجش با این همه ادعا خیلی بعید بود
ای خدا به داد ما برس......
دیگه یه همچین سوتی ای از سنجش با این همه ادعا خیلی بعید بود
قبلآ گفته بودم رتبم 300 شده..... راستي به نظر بچه هاي فروم من كه عاشق رشته مكانيك بودم، با مهندسي شيمي حال ميكنم... كلا به نظر شما چه طور رشته ايه؟؟ آخه مطمئن بودم مكانيك قبولم...ولي با قوانين جديد...!
اره فکنم.مهندسی شیمی ترکیبی از شیمی و مکانیک.
اونوقتها، شيميدانها با انجام آزمايشها و پژوهشهاي خود، روش ساخت مواد شيميايي را در آزمايشگاهها ابداع ميكردند، ليكن جهت ساخت صنايع شيميايي مربوط توانايي و تجربه علمي و عملي لازم را نداشتند. بنابراين، مهندسين مكانيك را استخدام ميكردند. مهندسين مكانيك با توجه به نياز شيميدانها، تجهيزات، وسايل و امكانات را طراحي كرده، ميساختند.
مهندسين مكانيك از علوم مربوط به شيمي و نحوه انجام فرآيندهاي شيميايي آگاهي نداشتند و شيميدانها نيز از نحوه طراحي و ساخت واحدهاي شيميايي مطلع نبودند. بدين لحاظ، ايده ايجاد رشتهاي كه علاوه بر آگاهي از علم شيمي، توانايي طراحي و ساخت صنايع شيميايي را نيز داشتهباشد، در اذهان پديده آمد. بدين ترتيب براي اولين بار، رشته مهندسي شيمي در دانشكده مهندسي مكانيك دانشگاه MIT (آمريكا) در سال 1888 ميلادي تأسيس گرديد و پس از آن ساير دانشگاهها به پيروي از اين شيوه، رشته مهندسي شيمي را داير كردند. با گذشت زمان و مشخص شدن بيش از پيش اهميت اين رشته، رشته مهندسي شيمي از دانشكدههاي مهندسي مكانيك جدا شد
شما که هنوز کارنامه ی خودتو نگرفتی. فقط فهمیدی که کجا قبول شدی.
اقایون ایا می شه هم ازاد رفت هم سراسری؟
من چند نفر می شناسم دارن همزمان میرن
در ضمن امروز یه اگهی روزنامه بود جابه جایی عمران ازاد خمین با تهران یا کرج
زنگ زدم(جهته اطلاع) یا رو گفت 5 میلیون می خرم
ایا می شه هم ازاد رفت هم سراسری؟
آزمون پزشکی دیگه چیه؟؟؟!!! یارو دانشگاه آزاده امتحان داده یا دولتی؟؟!!!داوطلب آزمون پزشكي گفت: رتبه من 600 شده .......
یکی از دوستای من رتبش 12000 بود . باور کنین همه چی زده بود . شهر های کوچیک . هز چی که فکرشو بکنین ! ولی هیچیییییییییی قبول نشده ! البته رشتش تجربی بود . باور کنین همه رشته ها رو زده بود . 100 تاش پر بود !
من خودم اصلا باور نمی کردم ! ولی هیچیییی ...
ميشه منظورتو دقيق تر بگي ! مگه ديگه کارنامه داريم؟؟؟ ..... فقط تا اونجا که من ميدونم چند وقته ديگه ... ( کارنامه که نميشه اسمشو گذاشت ولي .. ) يه امکاني قرار ميده که بهت ميگه ايا توي اولويت هاي بعديت هم قبول بودي يا نه !
حالا اگه کارنامه ديگه اي در کاره ...بگين تا ما هم بدونيم!!!
این خیلی ضایعه ، یارو هیچی نزده بعد براش 30% اومده ، کوبیده رفته سازمان سنجش اعتراض کنه بگه من که هیچی نزدم چرا برام 30% اومده؟؟؟؟ جل الخالقيكي از داوطلبان نيز معتقد بود كه در آزمون حتي يك سوال از زبان را جواب نداده اما در كارنامه وي 30 درصد زبان زده شده بود.
احتمالا اين از اون دسته خبرهاييه که بهشون ميگند .." پياز داغ "
... آخه کدوم مجنوني !!!!
ميره بگه درصد منو کم کنيد
... 99.99 % صحت نداره اين خبر !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)