سلام دوستان
دستگاه من به دستم رسید
dv4 1050 . ظاهرا که خوبه.خیلی شیک، جمع جور، از نظر متن ها هم مشکلی نداره !! خیلی واضح وبا کیفیت!!
الان با ریکاوری گرفتنش مشکل دارم؛ تا 80 میره بعد ارور میده، نمیدونم چشه!!
خلاصه در خدمتیم،
سلام دوستان
دستگاه من به دستم رسید
dv4 1050 . ظاهرا که خوبه.خیلی شیک، جمع جور، از نظر متن ها هم مشکلی نداره !! خیلی واضح وبا کیفیت!!
الان با ریکاوری گرفتنش مشکل دارم؛ تا 80 میره بعد ارور میده، نمیدونم چشه!!
خلاصه در خدمتیم،
جایگزین با اون بودجه خیر ولی به اندازه یک PC با نصف این قیمت هست !من الان dv5 1030 دارم.از این سری hp خیلی خوشم اومده.می خوام که کامپیوتر دسکتاپم رو بفروشم و 1030 رو هم بدم به جاش یه 1070 بگیرم.ایا 1070 می تونه جایگزین کامپیوتر دسکتاپ باشه؟
بله میشه ... کلا HP سری DV و pavilion DV اینجا
دوستان کانفیگی از DV7-1070 یا DV5-1070 توی ایران سراغ دارین که TV Tuner روی اون بوده باشه؟من که هر چی چک کردم چیزی ندیدم
ضمنن
تا کی منتظر باشم تا HDX 16t که مشخصات مورد نظر من رو داره به ایران بیاد؟دوستانی که فروشنده هستن نظرشون چیه؟
مبارك باشه!
ايشالا كه خيرشو ببيني!
در مورد dv5-1060 و dv5-1070 با گرافيك 9600M GT خيلي بحث شده ولي فكر ميكنم بد نيست اگه لطف كني و راجع به dv4-1050 با گرافيك 9200M GS يه كم واسمون بنويسي. مثلا درباره گرما و باتري در كارهاي عادي (يك بار در حالتي كه سيستم Aero وينوز ويستا روشنه و يك بار هم در حالتي كه خاموشه) و در بازي مقايسه كني. دماي CPU، GPU و اگه امكاناتش را داشته باشي دماي سطح دستگاه در زير و رو به خصوص سمت چپ پايين كه هارد قرار گرفته.
يه سوال ديگه، ميشه بگي از كجا خريدي؟
( البته با اجازه رجيستر جان، آخه اين سري كمياب شده! ظاهرا امكان ارسال پيغام خصوصي هم به بعضي دوستان وجود نداره!؟!... )
ببین من کار خیلی زیادی نمی خوام با کامپیوتر بکنم.در حد اینترنت و 3dmax و.... البته می خوام که حتما بازی های جدید رو که میاد برام اجرا کنه.به نظر شما دوستان dv5 1070 می تونه کار من رو راه بندازه؟ در ضمن معمولا کامپیوتر 5-6 ساعت در روز روشنه.
يه سوال ديگه، ميشه بگي از كجا خريدي؟
( البته با اجازه رجيستر جان، آخه اين سري كمياب شده! ظاهرا امكان ارسال پيغام خصوصي هم به بعضي دوستان وجود نداره!؟!... )
تحت هیچ شرایطی ... قانون قانونه ... و پست پاک میشه
خصوصی مطرح کنید
كاره زيادي نميخواي با كامپيوترت بكني؟ به نظر شما 3D Studio Max زياد نيست؟ من شركتهاي كوچيكي را ميشناسم كه براي كار با اين نرم افزار كامپيوترهايي با قيمتهاي بالاي 15 ميليون تومان سفارش دادند. ديگه شركتهاي انيميشن سازي بزرگ نظير Pixar كه سيستمهاي خوشهاي سفارش ميدند بماند. اگر 3DS Max كار ميكنيد و قصد داريد اونو به صورت حرفهاي دنبال كنيد، فكر ميكنم در آيندهاي نه چندان دور حداقل به يك دسكتاپ 4 هستهاي سريع، حافظه و هارد حجيم و سريع، يكي از كارتهاي گرافيك قدرتمند Quadro و يك مانيتور LCD بزرگ، عريض و با وضوح بالا نياز پيدا كنيد. مواردي كه در يك لپتاپ معمولي يافت نميشه!
در مورد بازي هم تقريبا هيچ سختافزاري نميتونه جديدترين بازيهاي مثلا 3 سال ديگه را با بالاترين كيفيت اجرا كنه، چه برسه به Core 2 Duo T9400 و GeForce 9600M GT كه از پس بازيهاي الان هم به خوبي بر نمياد، بازي هايي نظير Crysis و احتمالا Farcry 2 كه تا چند ماه ديگه عرضه خواهند شد!
قصد دلسرد كردنت را نداشتم، فقط خواستم راهنمايي كنم كه بيدليل رو 2 تا سيستمت 2 بار ضرر ندي!
لپتاپ را نگه دار واسه قابل حمل بودنش و هر زمان نياز پيدا كردي دسكتاپ را ارتقاع بده.![]()
اگه رجیستر جان به همین سرعت به سوالها هم جواب میداد خیلی خوب بود!!!
من دستگاه رو تازه گرفتم و در حال حاضر نمی تونم به بعضی ازسوال های T.N.T جان جواب بدم ولی ...
در درجه اول نکته مهم، کاهش محسوس گرمانسبت به dv5 1060 (طبق نظر فرشنده و من) بود. در واقع گرمای 1050 اصلا آزار دهنده نیست !
قبلا هم عرض کرده بودم کار من با لپ تاپ بازی نیست اما در حال حاضر بهترین بازی که دارم conter هست![]()
توی پی سی من که گرافش آن بورد هست این بازی با high detail اصلا اجرا نمیشد اما با 1050 بالاترین detail خیلی عالی و سریع اجرا شد( ایشالا سعی می کنم یه باذی قوی تر تست کنم)
در مورد باطری فعلا چیزی نمی تونم بگم.
به هر حال اصلا از نخریدن 1060 پشیمون نیستم و فک میکنم دستگام از 1060 هم بهترو قشنگ تره ...
اگه شد آدرس فروشنده رو برات خصوصی میدم که رجیستر نفهمه، بره پیش دستی کنه !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)