تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 502 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه bijan.tm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

سلام دوستان

دستگاه من به دستم رسید

dv4 1050 . ظاهرا که خوبه.خیلی شیک، جمع جور، از نظر متن ها هم مشکلی نداره !! خیلی واضح وبا کیفیت!!
    الان با ریکاوری گرفتنش مشکل دارم؛ تا 80 میره بعد ارور میده، نمیدونم چشه!!
    خلاصه در خدمتیم،

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من الان dv5 1030 دارم.از این سری hp خیلی خوشم اومده.می خوام که کامپیوتر دسکتاپم رو بفروشم و 1030 رو هم بدم به جاش یه 1070 بگیرم.ایا 1070 می تونه جایگزین کامپیوتر دسکتاپ باشه؟
    جایگزین با اون بودجه خیر ولی به اندازه یک PC با نصف این قیمت هست !

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینجا در مورد dv6 میشه صحبت کرد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بله میشه ... کلا HP سری DV و pavilion DV اینجا

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

دوستان کانفیگی از DV7-1070 یا DV5-1070 توی ایران سراغ دارین که TV Tuner روی اون بوده باشه؟من که هر چی چک کردم چیزی ندیدم
    ضمنن
    تا کی منتظر باشم تا HDX 16t که مشخصات مورد نظر من رو داره به ایران بیاد؟دوستانی که فروشنده هستن نظرشون چیه؟

داره خودمونی میشه T.N.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان

دستگاه من به دستم رسید

dv4 1050 . ظاهرا که خوبه.خیلی شیک، جمع جور، از نظر متن ها هم مشکلی نداره !! خیلی واضح وبا کیفیت!!
    الان با ریکاوری گرفتنش مشکل دارم؛ تا 80 میره بعد ارور میده، نمیدونم چشه!!
    خلاصه در خدمتیم،
    مبارك باشه!
    ايشالا كه خيرشو ببيني!
    در مورد dv5-1060 و dv5-1070 با گرافيك 9600M GT خيلي بحث شده ولي فكر ميكنم بد نيست اگه لطف كني و راجع به dv4-1050 با گرافيك 9200M GS يه كم واسمون بنويسي. مثلا درباره گرما و باتري در كارهاي عادي (يك بار در حالتي كه سيستم Aero وينوز ويستا روشنه و يك بار هم در حالتي كه خاموشه) و در بازي مقايسه كني. دماي CPU، GPU و اگه امكاناتش را داشته باشي دماي سطح دستگاه در زير و رو به خصوص سمت چپ پايين كه هارد قرار گرفته.
    يه سوال ديگه، ميشه بگي از كجا خريدي؟
    ( البته با اجازه رجيستر جان، آخه اين سري كمياب شده! ظاهرا امكان ارسال پيغام خصوصي هم به بعضي دوستان وجود نداره!؟!... )

داره خودمونی میشه milad1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Always Iran

پيش فرض

ببین من کار خیلی زیادی نمی خوام با کامپیوتر بکنم.در حد اینترنت و 3dmax و.... البته می خوام که حتما بازی های جدید رو که میاد برام اجرا کنه.به نظر شما دوستان dv5 1070 می تونه کار من رو راه بندازه؟ در ضمن معمولا کامپیوتر 5-6 ساعت در روز روشنه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

يه سوال ديگه، ميشه بگي از كجا خريدي؟
    ( البته با اجازه رجيستر جان، آخه اين سري كمياب شده! ظاهرا امكان ارسال پيغام خصوصي هم به بعضي دوستان وجود نداره!؟!... )

تحت هیچ شرایطی ... قانون قانونه ... و پست پاک میشه

خصوصی مطرح کنید

داره خودمونی میشه T.N.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببین من کار خیلی زیادی نمی خوام با کامپیوتر بکنم.در حد اینترنت و 3dmax و.... البته می خوام که حتما بازی های جدید رو که میاد برام اجرا کنه.به نظر شما دوستان dv5 1070 می تونه کار من رو راه بندازه؟ در ضمن معمولا کامپیوتر 5-6 ساعت در روز روشنه.
    كاره زيادي نمي‌خواي با كامپيوترت بكني؟ به نظر شما 3D Studio Max زياد نيست؟ من شركت‌هاي كوچيكي را مي‌شناسم كه براي كار با اين نرم افزار كامپيوترهايي با قيمت‌هاي بالاي 15 ميليون تومان سفارش دادند. ديگه شركت‌هاي انيميشن سازي بزرگ نظير Pixar كه سيستم‌هاي خوشه‌اي سفارش ميدند بماند. اگر 3DS Max كار مي‌كنيد و قصد داريد اونو به صورت حرفه‌اي دنبال كنيد، فكر مي‌كنم در آينده‌اي نه چندان دور حداقل به يك دسكتاپ 4 هسته‌اي سريع، حافظه و هارد حجيم و سريع، يكي از كارت‌هاي گرافيك قدرتمند Quadro و يك مانيتور LCD بزرگ، عريض و با وضوح بالا نياز پيدا كنيد. مواردي كه در يك لپتاپ معمولي يافت نميشه!
    در مورد بازي هم تقريبا هيچ سخت‌افزاري نمي‌تونه جديدترين بازيهاي مثلا 3 سال ديگه را با بالاترين كيفيت اجرا كنه، چه برسه به Core 2 Duo T9400 و GeForce 9600M GT كه از پس بازي‌هاي الان هم به خوبي بر نمياد، بازي هايي نظير Crysis و احتمالا Farcry 2 كه تا چند ماه ديگه عرضه خواهند شد!
    قصد دلسرد كردنت را نداشتم، فقط خواستم راهنمايي كنم كه بي‌دليل رو 2 تا سيستمت 2 بار ضرر ندي!
    لپتاپ را نگه دار واسه قابل حمل بودنش و هر زمان نياز پيدا كردي دسكتاپ را ارتقاع بده.

داره خودمونی میشه bijan.tm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

اگه رجیستر جان به همین سرعت به سوالها هم جواب میداد خیلی خوب بود!!!

من دستگاه رو تازه گرفتم و در حال حاضر نمی تونم به بعضی ازسوال های T.N.T جان جواب بدم ولی ...
    در درجه اول نکته مهم، کاهش محسوس گرمانسبت به dv5 1060 (طبق نظر فرشنده و من) بود. در واقع گرمای 1050 اصلا آزار دهنده نیست !
    قبلا هم عرض کرده بودم کار من با لپ تاپ بازی نیست اما در حال حاضر بهترین بازی که دارم conter هست
    توی پی سی من که گرافش آن بورد هست این بازی با high detail اصلا اجرا نمیشد اما با 1050 بالاترین detail خیلی عالی و سریع اجرا شد( ایشالا سعی می کنم یه باذی قوی تر تست کنم )

در مورد باطری فعلا چیزی نمی تونم بگم.
    به هر حال اصلا از نخریدن 1060 پشیمون نیستم و فک میکنم دستگام از 1060 هم بهترو قشنگ تره ...
    اگه شد آدرس فروشنده رو برات خصوصی میدم که رجیستر نفهمه، بره پیش دستی کنه !

11. این کاربر از bijan.tm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •