ولی بهم گفته بودند 40 مگ هستش کل فایلهای مورد نیاز که برای به روز رسانی به نسخه فاینال نیازه
ولی بهم گفته بودند 40 مگ هستش کل فایلهای مورد نیاز که برای به روز رسانی به نسخه فاینال نیازه
سایت خریدنیها به آدرسویندوز 7 فاینال رو به فروشگاه اضافه کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله . برای 64 بیتش هم تو همین صفحه هست .آبا میشه این پچ رو برای ویندوز های 64 بیتی استفاده کرد؟
بله درسته .خود ویندوز 7 تمام آپدیتهای لازمش رو می گیره . یعنی همینی که شما گذاشتی ویندوز 7 اتومات می گیره
منظورم اینه که احتیاجی به لینک نداره .
حتی درایور کارت گرافیک من رو خودش پیدا کرد و ارتقاع داد.
و درایور لن رو هم ارتقاع داد.
چیز عجیبیه
این ]پدیت برای رسیدن به نسخه نهایی هست .
نمیدونم رو 7100 امتحان نکردم .این پچی که گذاشتید برای نسخه 7100 هم کار میده؟
38.2 مگ هست اگه شما این 38.2 مگ رو هم دانلود کنی بعد روز بعد دوباره بخوای آپدیت کنی باز یه فایل برای آپدیت هست و اضافه شده . این 15 مگ برای نهایی هست . ویقیه آپشنهایی هست که بعد از این اضافه شده .ولی بهم گفته بودند 40 مگ هستش کل فایلهای مورد نیاز که برای به روز رسانی به نسخه فاینال نیازه
این برای کسانی خوبه که (مثل خودم) ویندوزی که دانلود کردن 7600.385 بوده وبرای اینکه 7600.415 یا همون نهایی بشه این پچ رو نصب کنن و نرن دوباره ویندوز دانلود کنن .
موفق باشید
Last edited by night lord; 30-10-2009 at 02:20.
این نسخه 64 بیتی هستش یا 32 ؟
میخواستم سفارش بدم ولی چیزی ندیدم !
دوست عزیز ورژن من 6.1 و build 7600 هستش....اینو دانلود کنم دیگه از rtm به فاینال تبدیل میشه؟...گویا دوستان میگند حجمش بیشتره..ممنونم راهنمایی بفرمایید![]()
این پچ رو اگه نصب کنید تغییرات لازم برای رسیدن به فاینال انجام میشه . از جمله ورژن WINDOWS MEDIA PLAYER ,...
دوستان یه جایی هست که ویندوز 7 را با پایینترین قیمت میدد چون گفتنش خلاف قوانینه هر کی خواست pm بده تا راهنماییش کنم
موفق باشید
من تست کردم
دانلود کنین ، بریزید رو rtm فینال میشه!
dustan man nemitunam farsi bezanam komak konid
اگه مشکلی با فارسی نوشتن تو 7 داری جاش اینجا نیست تو این تاپیک مطرحش کن
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)