چه بازيي؟
تو بخش بازي ها سوالتو مطرح كن.
شما بايد گوشيتو با پروداكت كدي كه فارسي را ساپورت مي كنه آپديت يا فلش كني.
برو به فروم نوكيا جزء تاپيك هاي مهم روش فلش كردن با جف يا فونيكس را انتخاب كن و طبق آموزش انجام بده.
چه بازيي؟
تو بخش بازي ها سوالتو مطرح كن.
شما بايد گوشيتو با پروداكت كدي كه فارسي را ساپورت مي كنه آپديت يا فلش كني.
برو به فروم نوكيا جزء تاپيك هاي مهم روش فلش كردن با جف يا فونيكس را انتخاب كن و طبق آموزش انجام بده.
کرک و سریال و کیجن نرم افزار های موبایلی رو چجوری نصب کنم؟
Last edited by Golbarg01; 03-01-2010 at 10:53.
من یه مشکلی دارم
من نرم افزار adobe reader رو نصب کردم ولی وقتی می خوام بازش کنم این پیغام رو میده:
no license
you do not have a license for this feature
و گوشه سمت چپ پایین نوشته unlock که اونو می زنم می نویسه enter unlock code که باید یه عدد پنج رقمی رو ادر کنم منتها نمی دونم چی باید وارد کنم.
12345 رو وارد می کنم می نویسه unlock code has beesn already used before.please re-enter.
عدد دیگری رو هم که وارد می کنم می نویسه unlock code in invalid.please re-enter
حالا باید چیکار کنم؟گوشیم نوکیا 3250 هست.
هیچکس جواب منو نمیده؟؟ یعنی کس دیگه ای تا حالا ندیده اینجوری بشه؟
من خودم نصب كردم مشكلي نداشت. حتما نرم افزارت پوليه. يه رايگان نصب كن بدون لايسنس.
برو از اين لينك دانلود كن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من با نرم افزار lcg juke box مشکل دارم .. ورژن 2.50 .... نصب کردم و حالا می پره بیرون .. از کرک mito و ... استفاده کردم ... اومدم نسخه 2.43 رو نصب کنم ، میگه باید به اینترنت وصل بشه و چک کنه و اگه بزنیم نه ، میپره بیرون ..... چیکار کنم ؟
چرا نمیشه ورژن پایین تر رو نصب کرد ؟ من خیلی عصبانی شدم ......
و مشکل با برنامه xplorer هم دارم .... یادمه برنامه fexplorer بود که هم فارسی بود و هم با زدن کلید 0 میشد انتخاب کرد ... تو این برنامه xplorer باید # رو نیگه داشت و ok رو زد ... گند زدن با این طراحی .. بگذریم .. من ورژن 1.35 نصب کردم که کرک نشده و 3 ثانیه تاخیر داره ... اعصابم از این تاخیر بهم خورد و می خوام ورژن 1.22 نصب کنم ... ولی ارور داد که نمیدونم باید ورژن بالاتر نصب کرد .. چیکار کنم ؟
سلام دوتا مشكل دارم دوستان لطفا هر كدومش بلدن زودتر جواب بدن اول اينكه وقتي ميخوام بازي مثل asphalt4 رو نصب كنم يه هشدار بهم application not compatible with phone continu anyway و دوم وقتي ميخوام برنامه hello0xيا vhome رو اجرا كنم اصلا اجرا نميشن هيج اروري هم نميدن البته قبلا اينجوري نبود و هر دو برنامه اجرا ميشدن و كار ميكردن
n96
Last edited by wrongring; 18-01-2010 at 00:37.
این مشکلات مربوط به اینکه این برنامه ها با گوشی شما سازگاری نداره مثلا مربوط میشه یه s60 v2
دوست عزيز يعني نسخه sisx بازي كه از قسمت بازيهاي s60v3دانلود كردم مربوط به ان 96 نيست!؟
در ضمن دوتا برنامه hello0xو vhome قبلا كار ميكردن الان يه هفته اس اصلا اجرا نميشن،
خوب شما یه بار phone memory را format کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)