تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 48 اولاول ... 31373839404142434445 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 474

نام تاپيک: FUEL

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

من رفتم اونجا.اما دانلود نمیشه...میشه امتحان کنید؟؟؟
    من هر چی زدم از این صفحه میرفت اون یکی و بر میگشت سر جای اولش!!!!

اون یکی لینکم (boysteam) میشه بگین کجاش باید برم؟؟؟
    کلا یه چک کنید.
    ممنون...
    لینکی که دادم درست کار میکنه (حداقل برای خودم)شما فقط روی free downlaod کلیک کن بعد از اینکه ثانیه شمار توم شد دانلود کن...
    (شرمنده لینک دیگه ای نمیگذارم چون dial up دارم و موقع upload گذشته از کندیش بعضی مواقع ارور میده...
    فقط اگه کار کرد تمومش رو کپی کن از جمله آیکون بازی که توی یه پوشه دیگه است)
    در مورد boystem هم خوب من خودم استفاده نکردم ولی بچه ها میگند عین کرک معمولی باید توی پوشه بازی کپی کنی...

2. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

کرک boysteam مورد داره و باید از کرک فیکس شده ای که توی سایتش قرار داده استفاده کنید.
    این شرکت بازیهاش رو بیشتر به صورت کرک شده ارائه میده . البته جدیدا
    Last edited by SIMON137; 07-08-2009 at 23:33.

4. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

لینکی که دادم درست کار میکنه (حداقل برای خودم)شما فقط روی free downlaod کلیک کن بعد از اینکه ثانیه شمار توم شد دانلود کن...
    (شرمنده لینک دیگه ای نمیگذارم چون dial up دارم و موقع upload گذشته از کندیش بعضی مواقع ارور میده...
    فقط اگه کار کرد تمومش رو کپی کن از جمله آیکون بازی که توی یه پوشه دیگه است)
    در مورد boystem هم خوب من خودم استفاده نکردم ولی بچه ها میگند عین کرک معمولی باید توی پوشه بازی کپی کنی...
    کرک boysteam مورد داره و باید از کرک فیکس شده ای که توی سایتش قرار داده استفاده کنید.
    این شرکت بازیهاش رو بیشتر به صورت کرک شده ارائه میده . البته جدیدا
    ممنون.در مورد boystem اگه یه سر بزنید به سایتش میبینید که صفحه اش چه جوریه.من اصلا کرکی پیدا نکردم

اون یکی هم من که میزنم میگه فایل خراب شده و دانلود نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من همچنان گیر دادم به این ماشینه و اب!
    این جا یک رودخونه ی نسبتا عمیقه که من ماشینو بردم توش.با وجودی که پنجره های ماشین بازه راننده چیزیش نمیشه.
    هرچند این زیاد مهم نیست(اصلا باگ نیست)
    یک بار با موتور رفتم رو سقف یک ساختمون.سقف انگار که اب باشه لاستیک ها توش فرو میرفتن!تازه عمقش هم در جاهای مختلف سقف فرق داشت!مثلا در عمیق ترین نقطه لاستیک ها کامل فرو میرفتن و خود راننده هم تا زانوش میرفت تو سقف!ولی مشکلی در حرکت وجود نداشت.
    در ضمن اون قسمتی که دورش خط کشیدم مال چیه؟چیو نشون میده؟
    ممنون میشم جواب بدید.
    Last edited by Torch Bearer; 08-08-2009 at 14:26.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

ممنون.در مورد boystem اگه یه سر بزنید به سایتش میبینید که صفحه اش چه جوریه.من اصلا کرکی پیدا نکردم

اون یکی هم من که میزنم میگه فایل خراب شده و دانلود نمیشه
    بابا یکی از دوستان یه کمکی کنه.
    لااقل اون فایل رو اگه میتونید دانلود کنید و جای دیگه اپ کنید یا کرک خودتون رو اپ کنید.
    ممنون میشم...

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

واقعا از دوستانی که میتونستن و کمکی نکردن کمال تشکر رو دارم....

اگه کسی به مشکل سیو برخورد این رو دانلود کنه حل میشه...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این رو دوست عزیزمون Masoud King گذاشتن.واقعا جای تشکر داره...

9. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

این بازی در کل نمیشه گفت که بازی رو به راهی در این سبک هسته ولی بعضی از مراحل واقعا زیبا طراحی شدن به همون نسبت هم بعضی از مراحل واقعا دست و پا گیر هستن یعنی موانع واقعا مشکل ساز هستند انگار طراحی شدن که فقط جلوی خلاقیت شما رو بگیرن کمترین مشکلی که در تمام مراحل وجود داره این که اگر شما زیاد دقتی به علامت فلش قرمز رنگی که در راهنمایی کردن شما برای طی کردن مرحله وجود داره توجه نکنید بی شک مشکل سازه اگر کمی این مراحل رو آزادتر میکردن بی شک لذت بازی دو چندان میشد نور پردازی و طراحی محیط از نظر شرایط آب وهوایی هم زیبا طراحی شدن شما اگر چه نسخه کنسولی و چه نسخه pc رو روی نمایشگر FULL HD بازی کنید به گفته من پی میبرین که همان احساسی که سازنده ها در پی اون بودنند تا شما یک دنیای کاملا باز رو احساس کنید طراحی وسایل نقلیه هم که هر کدام با توجه به قدرت و کاری خودشون برای مراحل مربوط به خودشون طراحی شدن حالا چقدر CODMASTERS در این بازی موفق بوده قضاوتش با شما هسته به نظر من میشه گفت اون جوری که بازی بایستی از آب در میآمده نشده ولی بازی ارزش بازی کردن رو داره اگر کسی از سبک رالی خوشش میاد اونو از دست نده
    Last edited by pcali; 10-08-2009 at 07:48.

11. این کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

من همچنان گیر دادم به این ماشینه و اب!
    این جا یک رودخونه ی نسبتا عمیقه که من ماشینو بردم توش.با وجودی که پنجره های ماشین بازه راننده چیزیش نمیشه.
    هرچند این زیاد مهم نیست(اصلا باگ نیست)
    یک بار با موتور رفتم رو سقف یک ساختمون.سقف انگار که اب باشه لاستیک ها توش فرو میرفتن!تازه عمقش هم در جاهای مختلف سقف فرق داشت!مثلا در عمیق ترین نقطه لاستیک ها کامل فرو میرفتن و خود راننده هم تا زانوش میرفت تو سقف!ولی مشکلی در حرکت وجود نداشت.
    در ضمن اون قسمتی که دورش خط کشیدم مال چیه؟چیو نشون میده؟
    ممنون میشم جواب بدید.
    انطور که من میدونم ( بازی رو تموم کردم و تمام Vista Point ها رو گرفتم ، همینطور چلنج ها ) هر موقع ماشین تا سقف تویه رودخونه بره Rewind میشه! یعنی برمیگردی و انگار خراب شدی!
    حالا شما چطوری رفتی تویه رودخونه بماند! که 100% باگ هست!
    اون قضیه ی سقفه هم که چیزه کاملا مشخصیه اونم باگ هست!
    احتمالا این باگ ها برایه نسخه ی PC هستش چون رودخونه رفتن مطمئنن Rewind میشی!
    اون قسمتم من نفهمیدم چیه شاید ندیدم یا توجه نکردم یا اصلا تویه نسخه هایه دیگه وجود نداره!
    هر موقع رفتم بازی کنم دقت میکنم!

13. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mooli70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان . من همهی پست ها رو خوندم اما مشکلم حل نشد . یعنی هنوز نمیتونم سیو کنم! این لین دوستمون هم ( تیتانیوم زرین) اصلا هر چی کپیش میکنم تو آدرس بار مرورگر اصلا هیچی نمیاد! اگه میشه یه لینک سالمی چیزی بدید مشکل ما رو هم حل کنید . ممنون از کمکتون .

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

سلام دوستان . من همهی پست ها رو خوندم اما مشکلم حل نشد . یعنی هنوز نمیتونم سیو کنم! این لین دوستمون هم ( تیتانیوم زرین) اصلا هر چی کپیش میکنم تو آدرس بار مرورگر اصلا هیچی نمیاد! اگه میشه یه لینک سالمی چیزی بدید مشکل ما رو هم حل کنید . ممنون از کمکتون .

سلام شما آیا به غیر از این بازی بازی دیگه ای که از برنامه Microsoft برای سیو بازی استفاده میکنه نصب داری روی سیستمت یا نه مثلا street fighter چون هنگام ورود به بازی اولین account ایجاد شده به عنوان پیش فرض استفاده میشه که اگر با اون اکانتی که قبلا توسط بازی دیگه ای استفاده میشده استفاده کنی مشکل ساز میشه و بازی بعدی دیگه اون رو نمیشناسه همین مشکل قبلا با بازی دیگه ای برای من پیش اومد که من بی خیال اون بازی شدم و اول اون بازی که اکانت باهاش کار میکرد رو تموم کردم بعدا اون رو کاملا پاک کردم وی یک جدید به صورت off line ساختم مشکل حل شدحالا شما اول در بازی دکمه Home رو بزن یک اکانت دیگه به صورتoffline بسازین با یک اسم دیگه بساز از بازی بیا بیرون دوباره دکمه Home رو بزن Sign out کن منظورم اکانت اولی و بعد با اکانت جدید Signin کن
    Last edited by pcali; 11-08-2009 at 08:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •