اول باید فایلای مورد نیاز این دوتا برنامه رو بریزی روی مموری و
توی PSP اجراشون کنی .
باید روی PSP نصب بشه.
اول باید فایلای مورد نیاز این دوتا برنامه رو بریزی روی مموری و
توی PSP اجراشون کنی .
باید روی PSP نصب بشه.
بچه ها i love you
برش گردوندم.چه حالی داد.
سلام
من امروز یکی از اینا رو با استفاده از پست 218 کپی خور کردم. یه بازیم ریختم کار کرد.
حالا یه سوال دارم اگه این pspیه خاموش شه می پره؟ خب اینجوری که خیلی ضایع است. خب باتریش تموم می شه!
بعد هم یه سوال دیگه حالا اگه یه وقت اتفاقی خاموش شد باید دوباره وصلش کنم به کامپیوتر و دوباره آنزیپ کنم یا همین جوری مستقیم می شه رفت تو فوتو یکی از عکسها رو انتخواب کرد بعد هم اونی که تو گیم هستش رو اجرا کرد؟؟؟؟؟
بعد هم یکی دیگه رو می شناسم که با در آوردن باتری هم پی اس پیش هنوز کپی خوره.
سلام من psp 3000 ver 5.03 دارم براي هكش فايلهايي جناب choory قرار دادن اما من وقتي روي فولدر chicken اخرين كزينه ميرم به جاي اينكه دستكاه ريسيت شه دستكاه هنك ميكنه و خاموش ميشه ممنون ميشم كمكم كنيد
اتفاقا براي منم بعد از بازي gow خاموش شد روي همه عكسهام تست كردم اما نشد
وقتی باتریش تموم شد خاموش نمی شه و می ره روی استند بای که کپی خوریش نمی پره
اگه اتفاقی هم خاموش شد دیگه نمی خواد وصل کنی به کامپیوتر فقط همون کارای رو که قبلا با پی اس پی انجام می دادی بده
2 3 بار خاموش شدن اشکال نداره فقط یادت باشه همه فایل ها رو دقیق کپی کنی یا از روش آسان استفاده کنی که دیگه راحت باشی نه مثل بعضی ها آموزش رو درست انجام نمیدن بعد یه ملت رو سر کار می ذارنسلام من psp 3000 ver 5.03 دارم براي هكش فايلهايي جناب choory قرار دادن اما من وقتي روي فولدر chicken اخرين كزينه ميرم به جاي اينكه دستكاه ريسيت شه دستكاه هنك ميكنه و خاموش ميشه ممنون ميشم كمكم كنيد
والا من كابل نداشتم 2 فايل Gameوpicture رو دستي توي مموري ريختم اما فايلها تو منوي psp نيومدن براي همين جاشون رو تغيير دادم تا بيان يعني فايلهاي توي game رو ريختم توي gameمموري و اونيكي رو ريختم توي photo مموري
حالا من بايد كار ديكه اي انجام بدم ؟
خيلي ممنون
شما از روش زیر برو (روش آسان)
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03m33 به روش خیلی آسان
سپس مسیر مموری را انتخاب کن و unzip کن.تا همه فایل های مورد نیاز سر جای مربوط به خودشون کپی بشوند.(احتیاجی هم به کابل نیست.همان مسیر رم ریدر را بدی کافیه)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما الان فایل h.bin را کپی نکرده اید.(اگر هم میخواهی دستی کپی کنی باید همه فولدر ها را دقیقا با همان نام و مسیر کپی کنی داخل مموری.)
Last edited by choory; 17-07-2009 at 18:53.
راهی بلد نیستین که کپی خور بشه و بعد خاموش شدن دوباره برنگرده؟
یعنی باید برم بیرون 15 تومن بدم؟
آخه این هی هنگ می کنه و باید باتریش رو در بیارم تا درست شه بعدش هم روی همه عکسها می رم ولی همش خاموش می شه و مجبورم وصلش کنم به کامپیوتر و دوباره اون فایلرو آنزیپ کنم.
فعلا که هیچ راه حلی نیست
چرا هنگ می کنه؟
توی بازیه خاصی هنگ می کنه ؟ برای من که تا حالا همچین اطفاقی نیوفتاده
در ضمن پول بی زبونو به این مغازه دارا نده خودت چند بار که چیک هن نصب کنی قلقش دستت میاد
من هر جا که یه روش جدید برای نصب می بینم امتحان می کنم ببینم کدومش بهتره
همین روشی که توی آموزش هست رو برای اولین بار امتحان کردم جواب داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)