من دیشب از طریق خود سایت همراه اول فعالش کردم و در عرض چند ثانیه اس ام اس فعال سازی و پیغام تنظیمات گوشی رسید.
مستقیما هیچ سایتیو نتونستم باز کنم یعنی سرعتش خیلی پایینه ولی از طریق جستجوی گوگل راحت سایتها رو بازمی کنه.
در ضمن فعلا فیل تر نداره.
من دیشب از طریق خود سایت همراه اول فعالش کردم و در عرض چند ثانیه اس ام اس فعال سازی و پیغام تنظیمات گوشی رسید.
مستقیما هیچ سایتیو نتونستم باز کنم یعنی سرعتش خیلی پایینه ولی از طریق جستجوی گوگل راحت سایتها رو بازمی کنه.
در ضمن فعلا فیل تر نداره.
ميگم دوستان . mms رو واسه همه ميشه فرستاد يا فقط واسه اونا كه mms رو فعال كردن ؟؟؟
منم دقیقا همین سوال رو دارم . کسی میدونه؟![]()
سلام.به همه...اين سوال من هم هست..راستي مراكزي
كه ام ام اسشون فعال نيست چي كار كنن؟؟براي من هنوز
اس ام اس فعال شدنش نيومده ولي يك اس ام اس اومد:
شما پيغام غير مجاز فرستاديد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستي ghahremanimehdi عزيز آهنگه را دانلود كردم.
عالي بود.
Last edited by mesdakh; 31-12-2008 at 00:07.
صبح از رادیو شنیدمواسه این که پیغام چند رسانه ای بتونید ارسال کنید باید هر دو طرف ام ام اسشون فعال باشه
![]()
ای باباپس فعال کردنش در حال حاضر بی فایده هست چون فعلا خیلیها هستن که فعال نکردن . باید به جایی برسه که خودشون اتومات فعال کنن مثل sms اونوقت هست که عملا میشه استفاده کرد
![]()
منم هنوز نتونست چیزی بفرستم .فرستاده میشه ولی به طرف نمیرسه
یکی از دوستام هم یکی فرستاد ولی گفت پیام غیرمجاز فرستادید.بنده خدا عکس خودشو فرستاده بود![]()
بندر عباس هم gprs اومد بالاخره
اين كه خيلي مسخره است . حداقل 2 سال طول ميكشه تا عده ي قابل توجه ثبت نام كنن . 5 ، 6 سال هم طول ميكشه كه خودشون اتوماتيك فعال كنن .
فقط اونایی که فعال کردن، قابل به دریافت mms هستند.ميگم دوستان . Mms رو واسه همه ميشه فرستاد يا فقط واسه اونا كه mms رو فعال كردن ؟؟؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)