راستی این هم سایتشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی این هم سایتشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورم گواهی بود اشتباه شد![]()
سلام من یه سوال داشتم این 40 درصد سهمیه غیر انتفاعی که واسه کاردانی به کارشناسی هست رو میشه یکی لطف کنه توضیح بده !!!! ممنون
مبارکه
خوبه...
دوستان
کسی از تکمیل ظرفیت غیر انتفاعی اطلاعی داره؟
اگه اره من ریاضی شاهرود قبولیدم برم یا تکمیل ظرفیت شرکت کنم (برق یا مهندسی شمال ,علوم فنون قبولم 23000منطقه1)
ممنون
کسی نمیدونه رشته های نیمه حضوری غیر انتفاعی ها به چه صورت است؟
در هفته چند روز کلاسه؟
شهریه اش چطوره؟
امسال که تکمیل ظرفیت نداریم! داریم؟
چه جوری میشه ترم دوم را از دانشگاه (غیرانتفاعی شیخ بهائی) مرخصی گرفت؟
می خوام بخونم برای کنکور سال دیگه گفتم انصراف که نمی شه داد؟ پس حداق یک ترم بخونم ، ترم دوم را مرخصی بگیرم وقت برای خوندن داشته باشم.![]()
آقا من دانشگاه غیر انتفاعی رازی زنجان ITقبول شدم.آزادم رودهن عمران قبول شدم.جفتش مهندسی.من رفتم IT
یکی به من بگه اشتبه کردم یا نه؟(از لحاظ اعتبار مدرک دارم میگم به هزینه کاری ندارم)
سلام به همگی...
یکی از عزیزای دلم امسال دانشگاه رشته علوم کامپیوتر شیخ بهایی قبول شده...
یکی دیگه بهش گفته اگه دوترمو خوب بخونی بالای هفده معدل بیاری میتونی بعدش بری رشته آی تی همون دانشگاه جایگزین بشی؟؟؟ :shock:
خواستم ببینم کسی ازشماها یه همچین چیزی یا مشابهشو شنیده تا حالا؟؟؟
والا تا جاییکه من میدونم از رشته بالا میتونی بیای پایین تر ولی اینو بعید می بینم.حالا هرکی میدونه بیاد راستشو بگه...
ممنون از همکاریتون![]()
امسال تا اونجایی که من اطلاع دارم ، اصلا تکمیل ظرفیتی وجود نداره
یعنی اگه بخوای در کنکور سراسری کاردانی به کارشناسی شرکت کنی ، احتمال قبولیت در موسسه یا دانشگاه خودت ، 40 % بیشتر از قبولی در موسسات دیگه هست
1- نه متاسفانه...امسال تکمیل ظرفیت نمیخوان
2- وقتی کارنامه ی ترم اول رو گرفتی ، همون جا (دفتر آموزش دانشگاه یا موسسه ی خودت) فرم درخواست مرخصی رو پر میکنی
100% کار عاقلانه ای کردی...البته به دلایل زیر ؛
1- هزینش فوق العلاده نسبت به آزاد پایین تره (آزاد که تا شیره ی تو رو نکشه دست بردار نیست)
2-اگه سرت توی کتاب باشه و بتونی شاگرد اول یا دوم و یا سوم بشی ، از شهریه ی ثابت یا بخشی از اون معاف میشی.(البته در 80% موسسات غیرانتفاعی).مثلا ، نفر اول از 100% شهریه ی ثابت و نفر دوم از 70% شهریه ی ثابت و نفر سوم از 50% شهریه ی ثابت معاف میشه.اصلا خودم رو مثال میزنم ؛ من در این ترم شاگرد اول شدم و دیگه ترم بعد شهریه ثابت نمیدم.از طرفی وام دانشجویی هم گرفتم.با توجه به این دو ، من میتونم ترم بعد 20 واحد بردارم و هیچ پولی نمیدم و بدون هیچ هزینه ای میرم توی کلاس میشینم
3-میتونی به راحتی از ترم دوم وام دانشجویی بگیری (در مقطع کاردانی ششصد هزار تومن و در مقطع کارشناسی یک ملیون و دویست هزار تومن) در صورتی که در دانشگاه آزاد وام نمیدن و یا اگه هم بدن ، باید هفت خان رستم رو پشت سر بزاری و مقدارش هم کمتر از موسسات غیرانتفاعی هست.
4-روی مدرک تو ، مهر وزارت علوم و تحقیقات میخوره و همه ی کشور های خاورمیانه مدرک تو رو به عنوان مدرک رسمی کشور ایران میشناسن در صورتی که روی مدرک دانشگاه آزاد مهر وزارت علوم و تحقیقات نمیخوره.من از دوستام شنیدم که آزمون ورودی شرکت نفت یا پالایش یا یه همچین چیزی ، تنها مدارکی رو قبول میکنه که مهر وزارت علوم داشته باشه.(به طور کل ، مدرک تو عین مدرک های روزانه هست ، فقط عبارت {موسسه ی غیردولتی و غیرانتفاعی} روی اون نوشته شده)
5- نصف استاد هایی که مشغول تدریس در موسسات غیرانتفاعی هستند (به خصوص دروس اصلی و تخصصی) ، از دانشگاه معتبر اون حوالی گرفته میشن.
6-حراست موسسات غیرانتفاعی سخت گیر تر از حراست دانشگاه های آزاد هست (این البته نظر شخصی منه)
نمیدونم والا !!
شاید این شرایط فقط مخصوص شیخ بهایی باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)