تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 130 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1291

نام تاپيک: ✔ کنکور هنر ( تمام سوالات در رابطه با کنکور - رشته - انتخاب رشته - دانشگاه - و غیره )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پس اینجوری که معلومه فقط باید به امید امروز عصر باشم که ساعت 4 کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد دارم. تورو خدا برام دعا کنید این یکی قبول شم!

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بچه ها من کتاب مبانی هنرهای تجسمی هنرستان رو دارم ولی یک کتاب بیشتر نیست. توی منابع کنکور نوشته 1 و 2 . ضمن اینکه سوالای مبانی توی دفترچه سوالات سالهایش پیش رو که گرفتم با این مبانی هنرستان خیلی فرق داره و بعضیهاش اصلا توی اون نبود. کسی منبع دیگه ای سراغ داره براش؟
    اصول و مبانی هنرهای تجسمی دکتر محمد حسین حلیمی کتاب واقعاً خوبیه ! دو جلد هست ! که میتونین با انتشارات "احیاء کتاب" تماس بگیرین و سفارش بدین !
    راستی دوستان این سوالایی که میگین از کتاب درسی نیست بیشتر مربوط به چه درس هایی میشه ؟ مفهومین سوال هاش یا حفظی ؟ ممنون میشم یه مقدار بیشتر باز کنین مساله رو !
    یه سوال دیگه اینکه این کتاب "هنر در گذر زمان" رو حتماً باید خوند ؟ چون توی یه سایت دیدم نوشته 694صفحه !!! درباره ی تاریخ هنر هست ؟ یعنی همون "خلاصه تاریخ هنر" پرویز مرزبان کافی نیست ؟ کتابخونه رفتم نداشت ( دایره المعارف هنر و هنر در گذر زمان) ....

Last edited by reza-atom; 03-12-2010 at 20:20.

داره خودمونی میشه Tarannom_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مربوط به همه ی درسها!...واقعا نمی تونم جدا کنم که برای کدوم درس باید منابع آزاد بیشتر خوند...مثلا برای درک عمومی هنر از همه چی سوال میاد...خود منم واقعا ازش ممنونم که امسال سه سوال از نمایش هم آورد
    کتاب هلن گاردنر و این جور کتابا رو که نباید مثل کتاب درسی خط به خط خوند...داستان وار بخون و اگه حس کردی نکته ی خیلی مهمیه می تونی به خاطر بسپری...من این کتابو خوندم و به نظرم خوندنش مفیده.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مربوط به همه ی درسها!...واقعا نمی تونم جدا کنم که برای کدوم درس باید منابع آزاد بیشتر خوند...مثلا برای درک عمومی هنر از همه چی سوال میاد...خود منم واقعا ازش ممنونم که امسال سه سوال از نمایش هم آورد
    کتاب هلن گاردنر و این جور کتابا رو که نباید مثل کتاب درسی خط به خط خوند...داستان وار بخون و اگه حس کردی نکته ی خیلی مهمیه می تونی به خاطر بسپری...من این کتابو خوندم و به نظرم خوندنش مفیده.
    میشه درصدها و رتبتون رو بگین ! ؟
    Last edited by reza-atom; 04-12-2010 at 11:55.

داره خودمونی میشه Tarannom_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نه رتبه م خوب بود و نه درصدام...رتبه ی منطقه ی دو من شد 788...اما درک عمومی هنر که واقعا سخت بود رو %45 زدم و این نشون میده من آدم درس خونی بودم...داستان این که چی شد و چرا رتبه م خوب نشد تو صفجه های قبل هست

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نه رتبه م خوب بود و نه درصدام...رتبه ی منطقه ی دو من شد 788...اما درک عمومی هنر که واقعا سخت بود رو %45 زدم و این نشون میده من آدم درس خونی بودم...داستان این که چی شد و چرا رتبه م خوب نشد تو صفجه های قبل هست
    با این رتبه کدوم دانشگاه میشه قبول شد ؟ راستی درصدهای دیگه ات زیر 20 بودن یا کمتر ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

دوست عزیز درصد هام رو خواسته بودین

کارنامه م رو براتون میذارم

8. 2 کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز درصد هام رو خواسته بودین

کارنامه م رو براتون میذارم

خیلی ممنون ! امیدوار شدم واقعاً ! ! برای دانشگاه تهران باید زیر 100 بیاریم دیگه ؟ نه ؟

10. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

خیلی ممنون ! امیدوار شدم واقعاً ! ! برای دانشگاه تهران باید زیر 100 بیاریم دیگه ؟ نه ؟
    اره بابا امیدوار باش.
    خب اینطوری نیست که بگیم اگه بالای 100 باشی امکان نداره قبول شی....آزمون عملی خیلی مهمه.

ولی هر چی رتبه ت بالاتر باشه برای آزمون عملی خیالت راحت تره ....مثلا رتبه ی تک رقمی میدونه هر چقدر هم نمره ش کم بشه قبول میشه.....ولی کسی که رتبه ش پایین باشه باید حسابی تلاش کنه که آزمون عملی ش کنکورش رو جبرا کنه

12. این کاربر از Miss Artemis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آ ! راستی یه سوال دیگه ! این ازمون عملی واسه رشته ی هنرهای تجسمی طراحی هست دیگه نه ؟ اگه طراحی هست ، طراحی با چه وسایلیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •