تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 41 از 1042 اولاول ... 3137383940414243444551911415411041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

در آغاز فعالیت moridentist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا ممنون
    من که تقریباً مطمئن شدم باید سرویس دهنده ام رو عوض کنم
    خدا کنه سپنتا پورت خالی داشته باشه اینجا و برای خروج از رانژه داتک خیلی معطلم نکنه برای رانژه که یکماه علافم کردن
    جالبه به پشتیبانی داتک که زنگ میزنم میگن سرعت دانلود 8 یا 9 برای اشتراک 128 مناسبه ! اگه زیر 7 بود مشکل داشت . واقعاً خنده داره شایدم گریه داره
    این هم تست سرعتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoomany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا ممنون
    خدا کنه سپنتا پورت خالی داشته باشه اینجا و برای خروج از رانژه داتک خیلی معطلم نکنه برای رانژه که یکماه علافم کردن
    جالبه به پشتیبانی داتک که زنگ میزنم میگن سرعت دانلود 8 یا 9 برای اشتراک 128 مناسبه ! اگه زیر 7 بود مشکل داشت . واقعاً خنده داره شایدم گریه داره
    این هم تست سرعتم

سلام
    چه خوبه هرکدوم از بچه ها یه امار از Speedtest خودشون بدن و به علاوه اینکه اسم ISP و مخابرات محلشون و
    نوع سرویسی که گرفتن (سرعتش و حجمش) و اسم مخابرات محلشون. اینطوری یه آمار خوبی میشه به دست اورد از وضعیت شرکتهای مختلف. خوبه؟ ممنون

پروفشنال farhad_s5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر بروبچ خودمون

من همونيم كه از سپنتا مي خواستم Adsl بگيرم و سپنتا گفته بود كه فاصلم از مخابرات زياده!!!(حدود 3 تا 4 كيلومتر هست ولي سپنتا گفت بيشتر از 5 كيلومتر) در پمن سرعت اينترنت ديال آپ من 21.6 هست!

وقتي امروز رفتم يه مخابراتي كه نزديك تر از مخابرات خودمون هست براي خط گرفتن،بهم ندادن و گفتن تو محدوده ي ما نيست و هيچ راهي هم نداره!!

امروز رفتم مخابرات خودمون پيش مديرش،وقتي جريان رو گفتم بهم گفت كه اولين بار هست كه اين رو شنيدم و امكانش كمه كه فاصله اينجوري تاثير داشته باشه! خطم رو چك كرد و گفت كه فيبر نوري نيست و خط معموليه و من سعي مي كنم مشكلت رو پيدا كنم تا شنبه كه چرا سرعت اينترنت 21.6 هست و درستش مي كنم اگه تا شنبه درست نشد دوباره بيا پيش خودم تا ببينيم مشكلت چيه و مشكلت رو حل كنيم(راستش خودم تعجب كردم كه خوب برخورد كرد چون هميشه بد برخورد مي كردن ، حتما فيلمشونه)

حالا قراره وقتي سرعت اينترنتن رو زياد كرد دوباره سفارش Adsl بدم تا ببينيم چي ميشه!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منظورت معاون مرکزه؟ خیلی حال داده البته بعضی از مناطق اینطورین فیلم هم بازی نمیکنن

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

من آسیاتک 128 دارم سرعت دانلودم از 3 ماه پیش که ای دی اس ال گرفتم 15 تا 17 هست.
    مطمئنید سپنتا 11 تا 14 هست ؟

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

سلام بر بروبچ خودمون

من همونيم كه از سپنتا مي خواستم Adsl بگيرم و سپنتا گفته بود كه فاصلم از مخابرات زياده!!!(حدود 3 تا 4 كيلومتر هست ولي سپنتا گفت بيشتر از 5 كيلومتر) در پمن سرعت اينترنت ديال آپ من 21.6 هست!

وقتي امروز رفتم يه مخابراتي كه نزديك تر از مخابرات خودمون هست براي خط گرفتن،بهم ندادن و گفتن تو محدوده ي ما نيست و هيچ راهي هم نداره!!

امروز رفتم مخابرات خودمون پيش مديرش،وقتي جريان رو گفتم بهم گفت كه اولين بار هست كه اين رو شنيدم و امكانش كمه كه فاصله اينجوري تاثير داشته باشه! خطم رو چك كرد و گفت كه فيبر نوري نيست و خط معموليه و من سعي مي كنم مشكلت رو پيدا كنم تا شنبه كه چرا سرعت اينترنت 21.6 هست و درستش مي كنم اگه تا شنبه درست نشد دوباره بيا پيش خودم تا ببينيم مشكلت چيه و مشكلت رو حل كنيم(راستش خودم تعجب كردم كه خوب برخورد كرد چون هميشه بد برخورد مي كردن ، حتما فيلمشونه)

حالا قراره وقتي سرعت اينترنتن رو زياد كرد دوباره سفارش Adsl بدم تا ببينيم چي ميشه!!!
    اصلا عجیب نیست!
    خصوصی شدن آیندشون رو مبهم کرده... تاوقتی که دولتی بودن می دونستن حالا حالاها کارشون اوکی هست

7. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من آسیاتک 128 دارم سرعت دانلودم از 3 ماه پیش که ای دی اس ال گرفتم 15 تا 17 هست.
    مطمئنید سپنتا 11 تا 14 هست ؟
    اکانتش نامحدوده یعنی محدودیت حجمی نداره

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

اکانتش نامحدوده یعنی محدودیت حجمی نداره
    خب مال من هم نامحدوده.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پس همینی که داری رو بچسب که از این بهتر نمیشه االبته همانطور که میگی 15 کمتر نمیشه

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا ممنون
    این هم تست سرعتم
    دوست عزيز به شما درست گفته. سرعت 8 يا 9 براي 128 share مناسبه. اون 128 كه بايد سرعتش 16 باشه 128 معمولي هست كه داتك هم 128 معمولي داره كه 26 تومن ميده. مفت با كيفيت كه پيدا نميشه!

شما كه داتك داري ميشه بگي وضعيت قطعي داتك چطوره؟ در ماه زياد قطع ميشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •