اخرین پچ کدومه 10 صفحه قبل یه پچ 15 مگی بود نصب کردمراستی دوستان کسی DLC رو گرفته من الان دانلود کردم کلی چیز میز جدید به بازی اضافه میکنه البته هیچکدومشون رو استفاده نکردم.
DLC چیه ؟
اخرین پچ کدومه 10 صفحه قبل یه پچ 15 مگی بود نصب کردمراستی دوستان کسی DLC رو گرفته من الان دانلود کردم کلی چیز میز جدید به بازی اضافه میکنه البته هیچکدومشون رو استفاده نکردم.
DLC چیه ؟
دوستان يه سوال ديگه:
بازي اشاره و كليلك هست يا با كيبورد و موس هم ميشه بازي كرد؟
دوستان من از cheat هیی که یکی از دوستان چند صفحه قبل گذاشته بود استفاده کردم و لول خودم و همراهانم رو به 25 رسوندم ولی الان دیگه به من XP نمیده و فقط به افرادم XP میده خواهشا یکی کمک کنه
الان نگاه کردم به الیستار و لیلیانا که لول 24 هستن و میخوان برسن به لول 25 XP میده ولی به من و زوران که 25 هستیم نه
باید چکار کنم ؟
Last edited by d_a_n_t_e; 05-12-2009 at 18:42.
کلآ با موس و کیبورد هست. اونی که شما میگید (اشاره و کلیک) یک سبک دیگستبازي اشاره و كليلك هست يا با كيبورد و موس هم ميشه بازي كرد؟
نا سلامتی من در مورد همین DLC چندین صفحه قبل توضیح دادم خودم لینک دانلودشو گذاشتم . تازه چند نفر همون موقع گرفتن این DLC هارو.راستی دوستان کسی DLC رو گرفته من الان دانلود کردم کلی چیز میز جدید به بازی اضافه میکنه البته هیچکدومشون رو استفاده نکردم.
خوب پست های قبلی پاک کردم صفحه جدید میزارم :
Companions :
Alistair :
Class : Warrior
Specialization : Templar
مادر Alistair یکی از خدمتگزاران کاخ King Maric بود که بعد از به دنیا آوردنش جان خود خود را از دست می دهد. او تا 10 سالگی توسط Arl Emon Guerrein بزرگ شد و بعد از اینکه Arl با زن جوانی به نام Arlessa Isolde از Orleisa ازدواج کرد، Alistair را به خاطر شک ها و اصرار های Isolde که گمان می برد او پسر خود Arl باشد و حفظ هویتش، او را به Chantry فرستاد در حالی که او پسر خود King Maric و برادر ناتنی پادشاه کنونی Fereldan یعنی king Cailen است. King Maric به خاطر پنهان نگه داشتن بچه از همسرش Queen Rowan با مشورت Loghain Mc Tir به Emon سپرد.
Alistair در Chantry چندین سال تحت تعلیمات Templar ها قرار می گیرد ولی هیچ علاقه ای به مذهب ندارد و قبل از قسم خوردنش Duncan او را توسط Right of Conscription به خدمت Grey Warden ها در می اورد. Duncan علت انتخاب Alistair را خوش قلبی و صادق و پیرو بودن می دانست.
Side Quest :
زمانی که شما تا حد بالای +30 با Alistair ارتباط دارید او از شما می خواهد که به Denerim بروید و خواهر ناتنی اش Goldanna را ببینید که اینجا شما قابلیت تغییر شخصیت کلی وی را دارید : بعد از ماجرا در جواب خود اگر این مورد را انتخاب کردید : Everyone is out for themselves. You need to learn that او دیگر احساسات خود را بر همه چیز ارجح می داند و زمانی که می خواهید او را پادشاه کنید خودش علاقه بیشتر به پادشاه شدن پیدا خواهد کرد و کار شما برای Persuade کردن راحت تر خواهد بود. Alistair فقط توسط کاراکتر های Female قابل Romance است.
Morrigan :
Class : Mage
Specialization : Shapeshifter
یکی از کاراکتر هایی است که سوال ها و معماهایی هنوز در مورد Background او وجود دارد. Morrigan یکی از دختران Flemeth مشهورترین و خطرناکترین Witch of The Wilds است. او بیشتر زندگی خود را در جنگل و مرداب ها زندگی کرده و همیشه توسط Flemeth بشدت زیر نظر بوده و آموزش دیده. Morrigan از انسان ها متنفر است و دلایل زیادی مبنی بر خود خواهی دارد و جامعه مردم را زیر سوال می برد. پس از نجات Warden و Alistair مادر Morrigan او را مجبور به وارد شدن به گروه می کند تا آنها را همراهی کرده و کمک کند. Morrigan مانند Alistair فقط توسط کاراکتر های Male قابل Romance است. او همچنین مانند بقیه Alistair و Dog ( برای Human Noble ) همیشگی است یعنی قابل خروج از گروه نیست.
Side Quest :
Morrigan پس از روابط خوب زندگی خود را در Wilds برای Warden بازگو می کند و همچنین بعد از بدست آوردن Black Grimoire از Circle Tower متوجه می شود که Flemeth او را به خاطر اینکه بعدا به عنوان بدن جدید استفاده کند بزرگ کرده و از Warden می خواهد که Flemeth را بکشد و Grimoire اصلی او را پیدا کند تا بعدا از حملات Flemeth در امان باشد چون Flemeth هیچ وقت به طور کامل نمی میرد. در آخر بازی اعتراف می کند که علت همراهی Warden بدست آوردن روح Archdemon بوده و از Flemeth یاد گرفته تا توسط یک Ritual روح Archdemon پس از مرگ در بدن Warden نرود و به جایش در بدن بچه تازه شکل گرفته برود که در این صورت Archdemon از بین خواهد رفت و Essence روح فاسد نشده او در بدن بچه خواهد ماند. اگر Warden خواسته او را قبول نکند او گروه را بلافاصله ترک خواهد کرد اگر قبول کند برای نبرد خواهد ماند ولی بعد ناپدید خواهد شد.
Leliana :
Class : Rogue
Specialization : Bard
Leliana در خانواده ای با اصلیت Fereldan در Orleisa به دنیا آمده و توسط یکی از خانم های اول یک خانواده سلطنتی بزرگ شده است . بعدا توسط یکی از جاسوسان مشهور Marjolaine اموزش می بیند. پس از خیانتی توسط Marjolaine و پس از دستگیری به جرم فروش اطلاعات محرمانه به کشورهای دشمن از Orlesia فرار می کند و به Chantry در Lothering پناه می برد. در آنجا به خاطر گناهان گذشته خود طلب بخشش می کند و یکی از خواهران مقدس قسم نخورده ! به شمار می رود. یک شب خوابی به گفته خود از طرف Maker می بیند که باور می کند که باید Grey Warden ها را بر علیه Blight همراهی و کمک کند.
Side Quest :
زمانی که روابط بالا 30 برسد و در مورد جاسوسان Orlesia از او سوال کرده باشید در میان راه زمانی که Leliana در گروهتان است به شما حمله می شود و متوجه می شود Marjolaine به Fereldan آمده و قصد از بین بردن Leliana را به علت داشتن اطلاعات ضد او را دارد. در این میان به Denerim می روید و در اینجا با Marjolaine روبه رو خواهید شد که به کشتن او یا رفتن او از Fereldan منجر می شود.
Leliana قابل Romance توسط هر دو جنس Male و Female هست همچنین یکی از همراهان دلخواه گروه است. برخلاف Alistair و Morrigan شما می توانید او را وارد گروه نکنید یا هر وقت خواستید او را از گروه خارج کنید. در پایان Urn of Sacred Ashes اگر او در گروهتان باشد و خون اژدها را داخل Urn بریزید و نتوانید او را راضی کنید او به همراه Wynne به شما حمله خواهد کرد که منجر به کشته شدنش خواهد شد. اگر در گروهتان نباشد و در کمپ باشد پس از بحثی گروه را ترک خواهد کرد. در Lothering شما در 2 موقعیت می توانید او را وارد گروه کنید یکی در Tavren و اگر شما آن موقع او را وارد گروه نکنید بعدا در خروجی Lothering منتظر شما خواهد ماند.
دوستان فعلا وقت ندارم بقیش باشه مال بعد شرمنده بعد مواردی به موضوعات بالا هم اضافه خواهم کرد.
Sten :
Zevran
Class : Rogue
Specialization : Assassin
OghrenSpecialization : Berserker
ای بابا هنوز یک Faq کامل نیومده؟؟؟؟
راستی دوستان Sten کجایه؟
قزیه ی این Loghain چیه کسی پیداش کرده؟ ببینه کیه؟
راستی یک Faq هست که بگه مکان این Partner ها کجایه؟
محتوای مخفی: Salb3r جان
Last edited by 779; 05-12-2009 at 22:33.
دوست عزیزم در مورد Sten هم توضیح میدم تو همون پست بالایی.
منظورتو از مکان Partner ها متوجه نمی شم اگر منظورت اینکه اینا کجایی هستند که من دارم توضیح میدم.
محتوای مخفی: BloodMage
ما هم هستیم
جواب مارو هم بدید
یه سوال مبتدیانهpause کردن بازی که یکی از ارکان اصلی بازی هست مخصوصا وقتی میخوای از قدرت هاشون استفاده کنی.
منظور از pause چیه؟همون دکمه pause ه؟
ببخشید دیگه , خیلی مبتدیانه بود :دي
---------------------------------------------
zervan مگه همون قاطله نیست که وسط راه بهش برخورد می کنی و می کشیش؟
اختیار داری عزیز, این حرفها چیهیه سوال مبتدیانه
منظور از pause چیه؟همون دکمه pause ه؟
ببخشید دیگه , خیلی مبتدیانه بود :دي
متوقف کردن بازی (با کلید اسپیس که بعدش میتونید فعالیت بعدی همه کارکترهاتون رو تعیین کنید)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)