تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 198 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

راستی دوستان کسی DLC رو گرفته من الان دانلود کردم کلی چیز میز جدید به بازی اضافه میکنه البته هیچکدومشون رو استفاده نکردم.
    اخرین پچ کدومه 10 صفحه قبل یه پچ 15 مگی بود نصب کردم
    DLC چیه ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوستان يه سوال ديگه:
    بازي اشاره و كليلك هست يا با كيبورد و موس هم ميشه بازي كرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان من از cheat هیی که یکی از دوستان چند صفحه قبل گذاشته بود استفاده کردم و لول خودم و همراهانم رو به 25 رسوندم ولی الان دیگه به من XP نمیده و فقط به افرادم XP میده خواهشا یکی کمک کنه

الان نگاه کردم به الیستار و لیلیانا که لول 24 هستن و میخوان برسن به لول 25 XP میده ولی به من و زوران که 25 هستیم نه

باید چکار کنم ؟
    Last edited by d_a_n_t_e; 05-12-2009 at 18:42.

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بازي اشاره و كليلك هست يا با كيبورد و موس هم ميشه بازي كرد؟
    کلآ با موس و کیبورد هست. اونی که شما میگید (اشاره و کلیک) یک سبک دیگست

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

راستی دوستان کسی DLC رو گرفته من الان دانلود کردم کلی چیز میز جدید به بازی اضافه میکنه البته هیچکدومشون رو استفاده نکردم.
    نا سلامتی من در مورد همین DLC چندین صفحه قبل توضیح دادم خودم لینک دانلودشو گذاشتم . تازه چند نفر همون موقع گرفتن این DLC هارو.
    خوب پست های قبلی پاک کردم صفحه جدید میزارم :
    Companions :

Alistair :
    Class : Warrior
    Specialization : Templar
    مادر Alistair یکی از خدمتگزاران کاخ King Maric بود که بعد از به دنیا آوردنش جان خود خود را از دست می دهد. او تا 10 سالگی توسط Arl Emon Guerrein بزرگ شد و بعد از اینکه Arl با زن جوانی به نام Arlessa Isolde از Orleisa ازدواج کرد، Alistair را به خاطر شک ها و اصرار های Isolde که گمان می برد او پسر خود Arl باشد و حفظ هویتش، او را به Chantry فرستاد در حالی که او پسر خود King Maric و برادر ناتنی پادشاه کنونی Fereldan یعنی king Cailen است. King Maric به خاطر پنهان نگه داشتن بچه از همسرش Queen Rowan با مشورت Loghain Mc Tir به Emon سپرد.
    Alistair در Chantry چندین سال تحت تعلیمات Templar ها قرار می گیرد ولی هیچ علاقه ای به مذهب ندارد و قبل از قسم خوردنش Duncan او را توسط Right of Conscription به خدمت Grey Warden ها در می اورد. Duncan علت انتخاب Alistair را خوش قلبی و صادق و پیرو بودن می دانست.
    Side Quest :
    زمانی که شما تا حد بالای +30 با Alistair ارتباط دارید او از شما می خواهد که به Denerim بروید و خواهر ناتنی اش Goldanna را ببینید که اینجا شما قابلیت تغییر شخصیت کلی وی را دارید : بعد از ماجرا در جواب خود اگر این مورد را انتخاب کردید : Everyone is out for themselves. You need to learn that او دیگر احساسات خود را بر همه چیز ارجح می داند و زمانی که می خواهید او را پادشاه کنید خودش علاقه بیشتر به پادشاه شدن پیدا خواهد کرد و کار شما برای Persuade کردن راحت تر خواهد بود. Alistair فقط توسط کاراکتر های Female قابل Romance است.

Morrigan :
    Class : Mage
    Specialization : Shapeshifter
    یکی از کاراکتر هایی است که سوال ها و معماهایی هنوز در مورد Background او وجود دارد. Morrigan یکی از دختران Flemeth مشهورترین و خطرناکترین Witch of The Wilds است. او بیشتر زندگی خود را در جنگل و مرداب ها زندگی کرده و همیشه توسط Flemeth بشدت زیر نظر بوده و آموزش دیده. Morrigan از انسان ها متنفر است و دلایل زیادی مبنی بر خود خواهی دارد و جامعه مردم را زیر سوال می برد. پس از نجات Warden و Alistair مادر Morrigan او را مجبور به وارد شدن به گروه می کند تا آنها را همراهی کرده و کمک کند. Morrigan مانند Alistair فقط توسط کاراکتر های Male قابل Romance است. او همچنین مانند بقیه Alistair و Dog ( برای Human Noble ) همیشگی است یعنی قابل خروج از گروه نیست.
    Side Quest :
    Morrigan پس از روابط خوب زندگی خود را در Wilds برای Warden بازگو می کند و همچنین بعد از بدست آوردن Black Grimoire از Circle Tower متوجه می شود که Flemeth او را به خاطر اینکه بعدا به عنوان بدن جدید استفاده کند بزرگ کرده و از Warden می خواهد که Flemeth را بکشد و Grimoire اصلی او را پیدا کند تا بعدا از حملات Flemeth در امان باشد چون Flemeth هیچ وقت به طور کامل نمی میرد. در آخر بازی اعتراف می کند که علت همراهی Warden بدست آوردن روح Archdemon بوده و از Flemeth یاد گرفته تا توسط یک Ritual روح Archdemon پس از مرگ در بدن Warden نرود و به جایش در بدن بچه تازه شکل گرفته برود که در این صورت Archdemon از بین خواهد رفت و Essence روح فاسد نشده او در بدن بچه خواهد ماند. اگر Warden خواسته او را قبول نکند او گروه را بلافاصله ترک خواهد کرد اگر قبول کند برای نبرد خواهد ماند ولی بعد ناپدید خواهد شد.

Leliana :
    Class : Rogue
    Specialization : Bard
    Leliana در خانواده ای با اصلیت Fereldan در Orleisa به دنیا آمده و توسط یکی از خانم های اول یک خانواده سلطنتی بزرگ شده است . بعدا توسط یکی از جاسوسان مشهور Marjolaine اموزش می بیند. پس از خیانتی توسط Marjolaine و پس از دستگیری به جرم فروش اطلاعات محرمانه به کشورهای دشمن از Orlesia فرار می کند و به Chantry در Lothering پناه می برد. در آنجا به خاطر گناهان گذشته خود طلب بخشش می کند و یکی از خواهران مقدس قسم نخورده ! به شمار می رود. یک شب خوابی به گفته خود از طرف Maker می بیند که باور می کند که باید Grey Warden ها را بر علیه Blight همراهی و کمک کند.
    Side Quest :
    زمانی که روابط بالا 30 برسد و در مورد جاسوسان Orlesia از او سوال کرده باشید در میان راه زمانی که Leliana در گروهتان است به شما حمله می شود و متوجه می شود Marjolaine به Fereldan آمده و قصد از بین بردن Leliana را به علت داشتن اطلاعات ضد او را دارد. در این میان به Denerim می روید و در اینجا با Marjolaine روبه رو خواهید شد که به کشتن او یا رفتن او از Fereldan منجر می شود.
    Leliana قابل Romance توسط هر دو جنس Male و Female هست همچنین یکی از همراهان دلخواه گروه است. برخلاف Alistair و Morrigan شما می توانید او را وارد گروه نکنید یا هر وقت خواستید او را از گروه خارج کنید. در پایان Urn of Sacred Ashes اگر او در گروهتان باشد و خون اژدها را داخل Urn بریزید و نتوانید او را راضی کنید او به همراه Wynne به شما حمله خواهد کرد که منجر به کشته شدنش خواهد شد. اگر در گروهتان نباشد و در کمپ باشد پس از بحثی گروه را ترک خواهد کرد. در Lothering شما در 2 موقعیت می توانید او را وارد گروه کنید یکی در Tavren و اگر شما آن موقع او را وارد گروه نکنید بعدا در خروجی Lothering منتظر شما خواهد ماند.

دوستان فعلا وقت ندارم بقیش باشه مال بعد شرمنده بعد مواردی به موضوعات بالا هم اضافه خواهم کرد.

Sten :
    Zevran
    Class : Rogue
    Specialization : Assassin

Oghren
    Specialization : Berserker

6. 16 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

ای بابا هنوز یک Faq کامل نیومده؟؟؟؟
    راستی دوستان Sten کجایه؟
    قزیه ی این Loghain چیه کسی پیداش کرده؟ ببینه کیه؟
    راستی یک Faq هست که بگه مکان این Partner ها کجایه؟

محتوای مخفی: Salb3r جان 
    Blood Mage : ( یادگرفتن از Desire Demon با شرط بستن با آن در Redcliffe Castle )
    جالب ترین Spec برای کسانی که به فکر تخریب و نابودی هستند ولی بعضی از Spell ها مشکل ساز است چون از جان شما و یا دیگر همگروهیتان برای قوی کردن خود یا Spell هایتان استفاده می کند ولی بعضی Spell ها مثل Blood Control می توانید یک Emissary یا حتی یک Ogre را به خدمت خود در آورید. به یاد داشته باشید اگر مطمئن هستید این Spec را می خواهید دنبال کنید Point های بیشتری را به Constitution اختصاص دهید تا به Willpower چون پایه این Spec استفاده از جان شما برای قدرت بخشیدن به Spell هاست.
    این تمامه چیزی بود که شما برایه Blood Mage گفتین Salb3r جان !
    به نظرتون این جمله ی یادگرفتن از « Desire Demon با شرط بستن با آن در Redcliffe Castle » به من میتونه بگه که من چیکار کنم؟ واقعا من نمیدونم این جمله اصلا چی میگه! لطفا میشه یک توضیح بدین! در ضمن من از این ماموریت رد شدم!
    Last edited by 779; 05-12-2009 at 22:33.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

ای بابا هنوز یک Faq کامل نیومده؟؟؟؟
    راستی دوستان Sten کجایه؟
    قزیه ی این Loghain چیه کسی پیداش کرده؟ ببینه کیه؟
    راستی یک Faq هست که بگه مکان این Partner ها کجایه؟

محتوای مخفی: Salb3r جان 

این تمامه چیزی بود که شما برایه Blood Mage گفتین Salb3r جان !
    به نظرتون این جمله ی یادگرفتن از « Desire Demon با شرط بستن با آن در Redcliffe Castle » به من میتونه بگه که من چیکار کنم؟ واقعا من نمیدونم این جمله اصلا چی میگه! لطفا میشه یک توضیح بدین! در ضمن من از این ماموریت رد شدم!
    دوست عزیزم در مورد Sten هم توضیح میدم تو همون پست بالایی.
    منظورتو از مکان Partner ها متوجه نمی شم اگر منظورت اینکه اینا کجایی هستند که من دارم توضیح میدم.
      محتوای مخفی: BloodMage 
    زمانی که تو Fade میری و با Desire Demon مبارزه می کنی آخرین مرحله از مبارزه می تونی باهاش صحبت کنی و اون بهت Blood Mage Spec یاد میده و ازت می خواد که ولش کنی و بعدا دوباره سراغ Conner خواهد اومد که در پایان بازی متوجه می شوی. اگر Strength بالا و Pesuation بالایی هم داشته باشی می تونی هم Blood Mage ازش یاد بگیری هم بکشیش ولی خوب کسی Point برای Strength زمانی که Mage هست خرج نمی کنه

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من توی این قسمت Urn of Sacred Ashes به مشکل خوردم
    من الان توی معبد هستم و همه جاش رو هم رفتم ولی این رو پیدا نکردم
    این برای درمان Arl Eamon لازم هستش درسته؟؟؟
    ما هم هستیم
    جواب مارو هم بدید

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

pause کردن بازی که یکی از ارکان اصلی بازی هست مخصوصا وقتی میخوای از قدرت هاشون استفاده کنی.
    یه سوال مبتدیانه
    منظور از pause چیه؟همون دکمه pause ه؟
    ببخشید دیگه , خیلی مبتدیانه بود :دي
    ---------------------------------------------
    zervan مگه همون قاطله نیست که وسط راه بهش برخورد می کنی و می کشیش؟

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه سوال مبتدیانه
    منظور از pause چیه؟همون دکمه pause ه؟
    ببخشید دیگه , خیلی مبتدیانه بود :دي
    اختیار داری عزیز, این حرفها چیه
    متوقف کردن بازی (با کلید اسپیس که بعدش میتونید فعالیت بعدی همه کارکترهاتون رو تعیین کنید)

12. این کاربر از G.D.ragon.Ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •