تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 211 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

راستی ساسان جون تو که اون super muntant آخر رو نجات ندادی چطوری تونستی G.E.C.K رو بدست بیاری ؟؟!
    محلی که geck بود کاملا رادیواکتیویته بود
    Optimus جان درست پیش بینی کرد.من 10 تا Rad-X انداختم بالا(!) و 2 تا RadAway مصرف کردم و مشکل خاصی برام پیش نیومد.خوشبختانه 23 تا Rad-X داشتم و بازم 13 تا واسم موند.

--------
    ممنون به خاطر لیست friend ها Optimus جان.من چون Karmaم خیلی مثبت بود نتونستم با Butch،Jericho و Sergeant RL-3 همراه بشم.Fawkes رو از قلم انداختم و با Clover هم برخورد نکردم.
    توی یه sub quest که باید برای آبراهام واشینگتون بیانیه ی استقلال(Declaration of Independence) آمریکا رو بیارید با دختری به نام Sydney همراه میشید که در استفاده از اسلحه ماهره و کمک بزرگی خواهد بود.بعد از اتمام quest هم از شما جدا میشه و به Underworld میره و اونجا به فروش اسلحه و مهمات می پردازه.
    اما یکی از مزخرف ترین همراه ها تو بازی Sticky هست.Sticky به علت اینکه بزرگتر از سن مجاز Little Lamplight هست حق نداره تو Little Lamplight بمونه و باید به Big Town بره.با شما صحبت می کنه و از شما می خواد که اونو به Big Town برسونید.این مسیر Little Lamplight تا Big Town با وجود یک چنین موجود پرحرف و دست و پا چلفتی ای مثل Sticky واقعاٌ عذاب آوره.خوشبختانه همون اول میشه محترمانه ازش تقاضا کرد خفه بشه!!البته این دو نفر برخلاف Charon،Dogmeat و ... همراه های مقطعی اند(یه جور رفیق نیمه راه!!)
    کلاٌ friend ها جالب بودن اما از بین اونها Dogmeat یه چیز دیگه هست.

2. 4 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا اين وسايل رو به كيا تو مگاتون ميشه فروخت؟
    كارما بهتره بالا باشه يا پايين؟ ظاهراً با پايينش بيشتر ميتوني آدمها رو با خودت همراه كني درسته؟ اصلا اينكه كسي همراهت بياد بدرد ميخوره؟
    چطوري ميتونم براي خودم خونه بگيرم؟

تنظيمات گرافيك رو چطور ميشه تغيير داد؟
    اون برنامه launcher كه معلوم نيست به چه زبوني هست؟
    داخل خود بازي ولي يه قسمت display داره. اون fade رو تا آخر ببرم جلو گرافيكش بيشتر ميشه؟
    Last edited by mostafa_gm; 15-12-2008 at 09:09.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

آقا اين وسايل رو به كيا تو مگاتون ميشه فروخت؟
    كارما بهتره بالا باشه يا پايين؟ ظاهراً با پايينش بيشتر ميتوني آدمها رو با خودت همراه كني درسته؟ اصلا اينكه كسي همراهت بياد بدرد ميخوره؟
    چطوري ميتونم براي خودم خونه بگيرم؟

تنظيمات گرافيك رو چطور ميشه تغيير داد؟
    اون برنامه launcher كه معلوم نيست به چه زبوني هست؟
    داخل خود بازي ولي يه قسمت display داره. اون fade رو تا آخر ببرم جلو گرافيكش بيشتر ميشه؟
    تو مگاتن وسایل رو می تونید به Moira بفروشید.راه رسیدن به مغازه ی Moira با فلش مشخص شده(باید فلش راهنما به سمت Supply رو دنبال کنید)
    بله اگه Karma ی پایین تری داشته باشید افراد بیشتری در بازی هستند که به شما ملحق شوند اما همراه ها اون قدر چیز خاصی نیستند که بخواهید به خاطر همراه شدن با اونها Karma ی پایینی داشته باشید.از این بین همراهی با Dogmeat خیلی لذت بخشه که همراهی با اون هم به میزان Karma بستگی نداره.باید ببینید که دوست دارید آدم خوبی باشید یا بد یا یه عادم عادی مثل خیلی از آدم های دیگه در Wasteland.همون طور که قبلاٌ اشاره کردم تعادل در این قسمت بازی به خوبی حفظ شده.چه شما Karma ی بالا و چه Karma ی پایینی داشته باشید دوستان و دشمنانی خواهید داشت که به دوستی و دشمنی با شما خواهند پرداخت.
    بهترین راه برای به دست اوردن خونه اینه که quest فرعی The Power of Atom رو روی حالت خنثی کردن بمب به پایان برسونید تا Lucas Simms کلید خونه ای در مگاتن رو به شما بده.
    تنظیمات گرافیک در حد بسیار محدودی از طریق منوی داخل بازی قابل تنظیمه.اما برای تنظیمات کامل گرافیک باید وارد Fallout3 Launcher بشید و از این طریق گرافیک بازی رو تنظیم کنید.
    افزایش Fade سبب کاهش مشاهده ی load شدن اجسام مختلف(از قبیل چمن ها،بوته ها و ...) شده و با بالا بردن اون،بازی از نظر بصری بهتر میشه اما تغییر خیلی بزرگی رخ نمیده.تنظیم کامل گرافیک بازی از طریق لانچر بازی امکان پذیره که از طریق اون می تونید میزان draw distance،کیفیت تکسچرها،کیفیت بازتاب از سطح آب،آنتی الایزینگ و ... رو تنظیم کنید.لانچر شما به زبان انگلیسی نیست؟!
    Last edited by sasanjfr; 17-12-2008 at 18:17.

5. این کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

لانچر منم انگلیسی نبود !

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

ظاهراً با پايينش بيشتر ميتوني آدمها رو با خودت همراه كني درسته؟ اصلا اينكه كسي همراهت بياد بدرد ميخوره؟
    واقعا بدرد می خورن. مثلا Fawkes و Cross دشمنان را به وحشتناکی درو می کنند و کمک بسیار خوبی هستند مخصوصا وقتی با Death Claw ها یا Yao Gui ها مواجه میشی. Dogmeat هم همراه خوبیه اما اگر Stealth یعنی به صورت پنهان بخواهید کار کنید نمیشه یعنی اصلا Sneak نمیشه کرد چون غرغر می کنه جاتو همیشه لو می ده. اگر درست عمل کنی تا 4 نفرو می تونی همزمان همراه خودت کنی.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا این آخرش چی میشه .... بابا هه چرا اینجوری کرد ... چندتا پایان داره ؟ یکی توضیح بده خواهشا ...
    یه نفر توضیح داده بود ولی انگلیسی بود یکی فارسی بگه ...تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آره فايل launcher من انگليسي نيست. فكر كنم روسي باشه. ولي تنظيمات رو از داخل بازي هم ميشه انجام داد. غير از رزولوشن كه اونم خودش درست انتخاب كرده بود.

خداييش عجب بازيه اين fall out.
    با اين سطح گرافيك اصلا تو لود كردن مشكل نداره. خيلي هم روون اجرا ميشه.
    تو farcry 2 و call of duty وقتي تنظيمات گرافيك رو بالا مي بردم لود مراحلشون خيلي طول ميكشيد خصوصاً تو farcry2 آشغال كه بعضي وقتا تا 15 دقيقه معطل ميكرد منم ديدم اينطوريه كلا بازي رو پاكش كردم. ولي تو fall out با تنظيمات متوسط حداكثر تو 10 ثانيه لود ميكنه!! وسط بازي كه 1 ثانيه هم نميشه! فرق بازي سطح بالا با بازي مزخرف اينطوري معلوم ميشه.

راستي اون زنه كه وسايلم رو ميخره 168 تا بيشتر نداره كه پول بده. نميشه كاريش كرد؟

اين يارو jericko هم گير داده ميگه بايد 1000 تا بهش بدم تا باهام بياد. منم 300 تا بيشتر ندارم اين زنه هم كه زياد پول نميده. با هزار بدبختي كلي آدم رو نفله كردم karma رو تا evil پايين آوردم، حالا اين بابا بازي درآورده پول ميخواد!
    Last edited by mostafa_gm; 16-12-2008 at 09:35.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

آره فايل launcher من انگليسي نيست. فكر كنم روسي باشه. ولي تنظيمات رو از داخل بازي هم ميشه انجام داد. غير از رزولوشن كه اونم خودش درست انتخاب كرده بود.

خداييش عجب بازيه اين fall out.
    با اين سطح گرافيك اصلا تو لود كردن مشكل نداره. خيلي هم روون اجرا ميشه.
    تو farcry 2 و call of duty وقتي تنظيمات گرافيك رو بالا مي بردم لود مراحلشون خيلي طول ميكشيد خصوصاً تو farcry2 آشغال كه بعضي وقتا تا 15 دقيقه معطل ميكرد منم ديدم اينطوريه كلا بازي رو پاكش كردم. ولي تو fall out با تنظيمات متوسط حداكثر تو 10 ثانيه لود ميكنه!! وسط بازي كه 1 ثانيه هم نميشه! فرق بازي سطح بالا با بازي مزخرف اينطوري معلوم ميشه.

راستي اون زنه كه وسايلم رو ميخره 168 تا بيشتر نداره كه پول بده. نميشه كاريش كرد؟

اين يارو jericko هم گير داده ميگه بايد 1000 تا بهش بدم تا باهام بياد. منم 300 تا بيشتر ندارم اين زنه هم كه زياد پول نميده. با هزار بدبختي كلي آدم رو نفله كردم karma رو تا evil پايين آوردم، حالا اين بابا بازي درآورده پول ميخواد!
    در قسمت Companions این موضوع را مطرح کرده بودم که 1000 Cap هم می خواد. کارییش نمیشه کرد. می تونی Scrapemetal های زیادی جمع کنی و بری به محل تصفیه آب بفروشی به اون پیرمرده . در ضمن اونجایی که دختره غذا می فروشه هم خودش هم دوتا برادراش که داخل رستوران هستند اونا هم Cap دارند بهت پول بدند. بیرون مگاتون هم یه تاجر هم ممکنه پیدا بشه بتونی بهش چیزی بفروشی.

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    من از این بازی خیلی خوشم اومد.هر روز علاقه ی من به این بازی بیشتر میشه.

دوستان از کجا میتونم مراحل فرعی بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

من از این بازی خیلی خوشم اومد.هر روز علاقه ی من به این بازی بیشتر میشه.

دوستان از کجا میتونم مراحل فرعی بگیرم؟
    مأموریت های فرعی در قسمت های مختلف Wasteland به شما سپرده میشه که بخشی از اونها در مناطقی هستند که در طول بازی برای انجام مأموریت های اصلی به اونجا مراجعه خواهید کرد.مثلآٌ در مگاتن که برای به دست آوردن خبری از پدرتون باید به اونجا مراجعه کنید در صورت صحبت کردن با Moira،Lucas Simms و Lucy West مأموریت هایی به شما داده خواهد شد یا در Rivet City که برای صحبت با دکتر Li باید به اونجا برید در صورت صحبت با آبراهام واشینگتون مأموریتی جهت پیدا کردن بیانیه ی استقلال آمریکا به جمع مأموریت های شما اضافه میشه.
    اما بیشتر مأموریت های فرعی بازی در جاهایی به شما داده می شوند که در مسیر داستان اصلی بازی نیستند و شما می تونید بدون مراجعه به این مناطق هم بازی رو به پایان برسونید.برای همین باید در Wasteland گشت و گزار کنید و مأموریت بگیرید.مثلاٌ در Underworld که شهر ghoul هاست و در موزه ی تاریخ تأسیس شده فردی هست که مأموریتی رو به شما خواهد داد یا در Grayditch پسری هست که از شما می خواد منبع ایجاد مورچه های آتشین رو نابود کنید.

13. این کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •