این برای اینترنت سکوریتی بوده. احتمالا نشده. شما انتی ویروس یا اینترنت سکوریتی رو نصب کنید. خیلی کم گیر میاد لایسنس های avast .
این برای اینترنت سکوریتی بوده. احتمالا نشده. شما انتی ویروس یا اینترنت سکوریتی رو نصب کنید. خیلی کم گیر میاد لایسنس های avast .
سلام، من از آنتی ویروس رایگان نسخه 5 استفاده میکنم، از آدرسکه در پستهای قبل معرفی کردید بصورت کامل آپدیت دانلود کردم ولی موقع اجرا error میده!!! از نظر شما اساتید مشکل چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن بنظر شما آنتی ویروس رایگان مناسب هست یا نه(مخصوصاً برای autorun)؟ حداقل اینه که تا یک سال رجیستر قانونی شده.
Last edited by hraa; 19-05-2010 at 07:44.
داداش من همین دیشب دانلود کردم و نصب کردم و هیچ ارور نداد احتمالن مشکل از جای دیگه ای هست
از ارور یک عکس بگیرید اینجا بذارید.
avast انتی ویروس خوبی هست.
همونطور که گفتم از آنتی ویروس رایگان 5.0.396 استفاده میکنم و رجیسترش هم کردم، هر دوفایل موجود در آدرس موصوف رو هم دانلود کامل کردم و وقتی روی آپدیت مربوط به ورژن 5 را کلیک میکنم پیغام زیر رو میده!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا راهنمایی مکفی فرمائید.
Last edited by hraa; 20-05-2010 at 18:21.
شما فقط باید این فایل رو دانلود کنید از لینک زیر
این avast! 5 VPS update, version 5.0.0, size 31MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه نشد از محیط برنامه اپدیت کنید چاره ای نیست.
یک بار پاکش کردم و دوباره نصبش کردم فایل رو اجرا کردم و اینبار خوشبختانه error نداد و آپدیت شد.
ولی وقتی رجیسترش می کنم دیگه نمیشه با فایل دانلودی آپدیتش کرد!!!
دیگه دارم قاطی میکنم.
اصلاً بیخیال این آنتی رایگان ویروس شدم...
ممنون بابت راهنمایی هاتون.
Last edited by hraa; 23-05-2010 at 15:48.
دم این انتی ویروس گرم
ویروس هایی که avira و nod نمیتونستن حتی پیدا کنن مثل آب خوردن پاک کرد
آقا این آنتی ویروس فایل هایی که پاک میکنه کجا ذخیره میکنه
کرک چندتا نرم افزار رو پاک کرده میخام برگردونم
دوست عزیز در سمت چپ محیط آنتی ویروس بگرد دنبال قسمتی بنام Virus Chest و از اونجا فایلهایی را که موردنظرت هست رو پیدا کن و هر بلایی میخوای سرشون بیار.( به شرطی که بصورت پیش فرض به این قسمت فرستاده شده باشن و شما تنظیمات پیش فرض رو تغییر نداده باشی) ،خیلی سخت نیست ، بنظر من وجود همچین قسمتی یه حسن برای این آنتی ویروس هست.
البته من این آنتی ویروس را بعلتی که چند تا پست بالاتر نوشتم پاکش کردم.
Last edited by hraa; 26-05-2010 at 13:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)