بردیا چقدر انتخابهای ما مثل همه . آلمان . بایرن . پرسپولیس .
تو تاپیک بایرن هم بیان بازم له میشن !!!!!!!![]()
بردیا چقدر انتخابهای ما مثل همه . آلمان . بایرن . پرسپولیس .
تو تاپیک بایرن هم بیان بازم له میشن !!!!!!!![]()
ایران هم یه مدت از آلمان بالاتر بود!!!!شما ها اگه میتونید به اول حرف اون دوستمون هم دقت کنید که گفت اسپانیا در رده بندیه فیفا اول هست
خودت بگیر عمق فاجعه در رده بندی فیفا رو!!!!
اینم یه نمونه دیگه!!!!اگه این رده بندی رده بندی بود ایتالیا که توی این جام افتضاح بازی کرده بود دوم نبود توش
اقا چه بحث داغي شده بود ها.
هرچند كه اخرش يه نفر اين وسط تلف شد.![]()
دوستان اینجوری صحبت نکنید.درسته که همه اینجا فن بوی یه تیم هستیم ولی بیشتر رو تیم خومون زوم کنیم تا حریف.من طرفدار میلان هستم.رئال الان پر افتخار ترین تیم اروپاست.منتظرم که میلان جاشو بگیره.شما هم اگه تیمتون ستاره کم داره به فکر 2010 باشید. مسلما من که طرفدار ایتالیا هستم به آلمان فکر نمی کنم.بیشتر حواسم به برزیله.(هر چنر عاشق فوتبال آمریکای جنوبی خصوصا برزیل و آرژانتین هستم.چون اونا هم سبک بازی خودشون رو دارند و بدون سیاست و ار روی غریزه فوتابال بازی می کنند.) نا سلامتی تو هر دو جام جهانی اولی که ایتالیا کاپ رو برد آلمان هم بود ولیمیون اون همه تیم قوی حذف شد.همه تیم های سخت دیگه هم تو اون جام بودند. 34 که تو ایتالیا بود ایتالیا قهرمان شد.ولی چرا 2006 که تو خونتون بازی کرد شما قهرمان نشدید؟ پس لطفا از سفسطه استفاده نکنید.الان 4 ستاره روی پیراهن ایتالیا هست و صد در صد و بدون شک پر افتخار ترین تیم اروپاست.اگر قرار باشه جایگاه ایتالیا رو زیر سوال ببرید چایگاه آلمان رو هم میشه نقد کرد.پس به نظر من هم نظر سنجی فیفا یه جای کارش ایراد داشت.اونم جایگاه آلمان که چند سالیه نه تو گروه مرگ میافته نه با 4 تا تیم درست حسابی بازی میکنه.یه بار هم که به تور اسپانیا خورد اینقدر زشت بازی کرد که همه گفتن حق اسپانیا بود. در مورد بایرن هم بگم هوس بازی دو باره با میلان اگر به سرتون زد در خدمتیم.با یه شکست سنگین دیگه چطورید؟حیف که امسال تو جام نیستیم وگرنه تیم خوبی رو بسته بودیم.قراره پسر مالدینی هم در آینده به همون اضافه بشه.دوستان کلا آلمان و تیم های باشگاهیش چندین سال جلوی ایتالیایی ها کم میارن.
ولی بچه ها به هم توهین نکنید .شیرینی فوتبال به همین رجز خونی هاست. من که لذت میبرم اگر محیط دوستانه ای ایجاد بشه.
راستی من یه پسر عمو دارم شدیدا آلمانیه.خفننن.اینقدر سر به سرش میزاریم.مثل شما ها هم طرفدار بایرن مونیخه.نت نمیاد و گرنه اگه میدیدش حسابی باش حال می کردید.کل وسایلی که میگیره ساخت آلمانه.
Last edited by shenhaye_zaman; 03-07-2008 at 06:55.
از بس ایتالیاییا خوش شانسن.:d
جام جهانی2006 به خاطر اینکه یه تیم جوون بودیم و کم تجربه نتونستیم قهرمان بشیم وگرنه واقعا آلمان کلینزمن بازیای زیبایی رو انجام میداد
کلینزی هم که الان اومده بایرن
میلان که تیم پیرمردا هستش.به یه بازنگری کلی احتیاج داره.
هر کی تو طرفداری هر تیمی آزاده ولی نه اینکه سالی یه تیم باشگاهی و ملی عوض کنه .
بعدش هم یه کم بعیده آدم طرفدار آلمان باشه و بعد طرفدار بایرن نباشه !!! و طرفدار میلان باشه ( قضاوت با بقیه کاربرها!!!)
کلا من اینو فهمیدم تعصبی که طرفدارای آلمان و بایرن به تیماشون دارن خیلی زیاده و خیلی بعیده به اونا پشت کنن !
در مورد توهین نکردن هم حرفتو قبول دارم . اصلا به جای کل کل بحث فنی کنید .
نه بابا
این کلا طرفدار تیم ملی ایتالیا هستش هومن
طرفدار آلمان نیست به طور کل نه باشگاهی نه ملی
پست بالایی رو نگاه بکن.به این میگن بحث سازنده فنی.واقعا عجب بحثی
برادرای اسپانییایی خودتونو بکشید هم 40سال دیگه طول میکشه تا اسپانیا قهرمان بشه.وقتی موهاتون هم مثل دندوناتون سفید شد انشالله
هومن جان،دوست عزیز من طرفدار ایتالیا هستم.باهات موافق هستم.منم وقتی ایتالیا حذف شد دیگه طرفدار هیچ تیمی نبودم و بیشتر سعی میکردم از بازی های قشنگ لذت ببرم.حتی بین بازیگن ها هم اونایی رو دوست دارم که بیشتر به باشگاهشون وفا دار باشند و با تعصب بازی کنند.واسه همین از همیشه میلان خوشم میومد.زیاد خرید نمی کنه و از اونایی هم که داره نهایت استفاده رو می بره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)