تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 66 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 656

نام تاپيک: تاپیک رفع مشکل،به روز رسانی فریمور و دیگر ایرادات و ابهامات

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

اقا این x-fi2 من معلوم نیس چشه .... از وقتی که شازر فابریکش گم شده ...
    بعد یه 2/3 بار با شازر موتورولا شارزش کردم جمعا 3/4 ساعت شد ... بعد الان یه کابل واسش گرفتم به جای کابل فابریک استفاده کنم که هر بار میزنم یه بار سیستم نمیشناسه دستگاه رو ولی شارز میشه ... یه بار نمیشناسه شارز هم نمیشه ... یه بار تا وصل میکنم سیستم هنگ میکنه ....
    یه بار میشنلسه تا میخوام فریمویر عوض کنم بلکه درستشه اخرای اپگرید میگه اتصال قطع شده و دوباره وصل کنید واپگرید رو شروع کنید ...
    الانم هرچی متصل میکنم به سیستم اصلا هیچ واکنشی صورت نمیگیره نه شارز نه ممیخونه دستگاه رو ...
    اعصابم ریخته بهم ...
    اخرین بار هم داشتم فریمویر رو میریختم که وسط اپگرید قطع شد و الانم که دیگه سیستم نمیخوندش که فریمویر رو کامل بریزم
    چه کنم؟
    مشکل از بیت دفندر بود پاکش کردم ....
    و فریمویر جدیدو دان کردم ولی وقتی میخوام اپگرید کنم تقریبا فرض کن 80 درصد جلو میره بعد یهو ارور میده و فرایند قطع میشه!!!
    بعدش مثلا بازی که تو فریمویر جدید بود اومده تو دستگاه ولی نمیدونم اپگرید فریمویر کامل شده یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض مشکل با آی پاد 80 گیگ

سلام دوستان من یه آیپاد 80 گیگ دارم به ریخته منو هر موقع بخوام آهنگ یا عکس یا کلیپ بریزم حسابی حال منو جا میاره.هنک میکنه و فایل سیستمش میپره آهنگام میپرن خلاصه ما رو میکشه.اسیرم کرده نمیدونم دیکه چیکارش کنم .ممنون میشم کمک کنین.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

احتمال زیاد مشکل از هارددیسکش هست این مشکلی که شما میگی تو اکثر موارد که توسط کاربران مطرح شده به دلیل ضربه به هارددیسک بوده ... شما مطمئن هستی مشکلی برای ایپاد از این نظر به وجود نیومده نظیر ضربه و ... ؟!
    چند وقت هست این مدل رو داری؟! ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

احتمال زیاد مشکل از هارددیسکش هست این مشکلی که شما میگی تو اکثر موارد که توسط کاربران مطرح شده به دلیل ضربه به هارددیسک بوده ... شما مطمئن هستی مشکلی برای ایپاد از این نظر به وجود نیومده نظیر ضربه و ... ؟!
    چند وقت هست این مدل رو داری؟! ...
    ممنون از لطفت.خیلی وقته دارمش.البته یه چند وقتی دست داداشم بود.حالا باید چیکار کنم؟  

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

میتونید ببرید برای تعمیر مثل پاساژ پایتخت و ... از این کارها زیاد میکنن ولی اگه به نحوی بود که کل هارد دیسک باید عوض میشد
    اصلا نمی صرفه و توصیه میکنم یه مدل جدید از ایپاد بخرید ...
    البته فک میکنم برای شما ایپاد کلاسیک 5G باشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

میتونید ببرید برای تعمیر مثل پاساژ پایتخت و ... از این کارها زیاد میکنن ولی اگه به نحوی بود که کل هارد دیسک باید عوض میشد
    اصلا نمی صرفه و توصیه میکنم یه مدل جدید از ایپاد بخرید ...
    البته فک میکنم برای شما ایپاد کلاسیک 5G باشه!
    ممنونم از جوابت.حالا راهی نیست هاردشو عوض نکنم .من تو کاره تعمیر سخت افزارم اگه راهی سراغ دارین بکین شاید راه افتاد.آی پادم 80 گیگه.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

من نگفتم 100% باید تعویض بشه شما ببرید پیش تعمیر کار ببینه (پیش چند جای مطمئن هم ببرید ) ببینن نظرشون رو بگن شاید اصلا نیازی به تعویض نبود ولی اگر گفتن تنها راهش تعویض هارد دیسک اصلا نمی صرفه که دوباره پول هارد دیسک بدید و میتونید یه ایپاد جدید بخرید !
    * به طور کل محصولاتی که هارددیسک دارن خیلی باید باهاشون با ارامش برخورد کرد و به ضربات و ... به شدت حساس هستن بر خلاف فلش مموری ها مثل نانو و تاچ و شافل ! ...

8. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من نگفتم 100% باید تعویض بشه شما ببرید پیش تعمیر کار ببینه (پیش چند جای مطمئن هم ببرید ) ببینن نظرشون رو بگن شاید اصلا نیازی به تعویض نبود ولی اگر گفتن تنها راهش تعویض هارد دیسک اصلا نمی صرفه که دوباره پول هارد دیسک بدید و میتونید یه ایپاد جدید بخرید !
    * به طور کل محصولاتی که هارددیسک دارن خیلی باید باهاشون با ارامش برخورد کرد و به ضربات و ... به شدت حساس هستن بر خلاف فلش مموری ها مثل نانو و تاچ و شافل ! ...
    دوست عزیز میخوام درشو وا کنم و هاردشو ببینم چچوریه ببینم میشه راش انداخت یا نه.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز میخوام درشو وا کنم و هاردشو ببینم چچوریه ببینم میشه راش انداخت یا نه.
    اگه اونطور که میگی خودت تو کار تعمیر هستی و بلدی، ضرر نداره قطعاً .. بازش کن و چک کن .. اینا از هاردهای استانداردی استفاده می کن و حتی قدیم ها مثلاً یه جورکل کل بود که فرضاً بیان و پلیرهای هارد دار رو باز کنن و هارد روش رو با یه هارد مشابه (منتها با ظرفیت بالاتر) عوض کنن و مثلاً یه پلیر 50 گیگی یه دفعه حافظه اش چندبرابر بشه .. عکساش رو روی وب میذاشتن و خلاصه کَل کَل! ... (الان که خیلی از پلیرها حافظه فلش دارن و این کار رو کمتر میشه کرد، اما برای پلیرهای قدیمی مثل مال شما، اگه قطعه یدکی اش گیر بیاد، امیدی هست.)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکل از بیت دفندر بود پاکش کردم ....
    و فریمویر جدیدو دان کردم ولی وقتی میخوام اپگرید کنم تقریبا فرض کن 80 درصد جلو میره بعد یهو ارور میده و فرایند قطع میشه!!!
    بعدش مثلا بازی که تو فریمویر جدید بود اومده تو دستگاه ولی نمیدونم اپگرید فریمویر کامل شده یا نه؟
    زیاد پیش میاد این فرایندی که گفتی .. حالا آپگرید بایوس PC باشه یا آپگرید یه پلیر! ... یعنی اشکال و ایراد وسط فرایند نصب ... اصلاً علت اصلی که میگن و میگم که "زیاد دنبال آپگرید نباشید، مگه اینکه لازم باشه" همینه ... یعنی این اختلال های مبهم در فرایند نصب ...

بهرحال اگه مشکلی نداری، من میگم زیاد تو نخش نرو!! ... گاهی مساله سیستم عامل بوده و فرضاً روی یه دستگاه روون تر چنین مشکلی پیش نمیاد ..

//

در مورد اون مساله اتصال به PC هم توجه کن که خیلی عوامل موثره .. کابل فابریک قطعاً بهترین گزینه اس .. کابل های ارزون تر ، کابل های متفرقه ... استفاده از هاب، استفاده از پورت های usb جلو .. اتصال همزمان تعداد زیادی وسیله پرمصرف .. اینا همه می تونن اختلال ایجاد کنن .. (من قطعه ای دارم خونه که مثلاً برعکس، یعنی با یه کابل متفرقه کار می کنه، اما با کابل اصلی چند هزار تومنی نه!! -- دنیاییه واسه خودش!)

12. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •