تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 73 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 722

نام تاپيک: کارت صدا و میکروفن خوب برای استودیو خانگی

داره خودمونی میشه djgr8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خروجی Mixer

پيش فرض

اگر کارت صدای شما فانتوم داشته باشه دیگه نیازی به میکسر ندارید مگر در مواردی که نیاز به ورودی های بیشتری یا میکس ریل تایم داشته باشید.

استفاده از مانیتور هم بستگی به کار شما داره و هزینه ی باقی مونده

شما ابتدا میکروفون رو کارت و لوازم مورد نیاز رو تهیه کنید ، اگر بودجه ای بالای 200 هزار تومان برای شما باقی موند میتونید یک هدفون خوب یا یک ماینتور خانگی بگیرید ، اما اگر بودجه ی باقی مونده کمتر از این حد بود یک هدفون مثل AKG 77 ، 99 ، 66 و... کار شما رو راه میندازه

کارت های پرتابل اگر وارد ایران شده باشه در تهران قابل تهیه هستند
    فوم های ایزولاسیون صوتی هم در مراکزی تخصصی ساخت مکان های ایزوله قابل تهیه هستش (بعضی از مغازه های صوتی حرفه ای هم دارند)
    خوب دوست عزیز شما من رو اصلا بیخیال شو !!!!
    اگه شما خودت بخوای با اون 1 تومن یک سیستم جمع کنی که باهاش وکال خوب بگیری چی میگیری ؟ ( نظر شخصی خودتون )

داره خودمونی میشه creeep's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

14

سلام خدمت دوست گلم ویومن جان
    آقا شرمنده بازی یه چند تا سوال داشتم ازت...
    ویومن جان من با تحقیقاتی که کردم کلا حرفها بحث هایی که با هم داشتیم الان بین چند تا قطعه برای انتخاب موندم اگه میشه و وقتشو داری با توجه به ایمانی که از نظر انتخاب سخت افزارای صوتی بهت دارم هم نظر شخص خودتو میخوام که اگه لطف کنی مشخصات فنی این دستگاهارو برام یه جوری تفهیم کنی یه جور که بفهمم (مثلا نکات خوبو بدشونو)
    قطعات اینان:
    MIC: M-Audio Nova VA B1 OR B2 با توجه به خاطره ی بدی که از سی3 دارم خیلی به بهرینگر بد بینم از طرفیم تجهیزات واسم مهم نیست واسم خود دمیکروفن مهمه نه این که مثلا باهاش پرت گیرو اینا باشه(تجهیزات خوبی دارم خودم واسه ی میکروفن)
    SOUNDCART:Tapco USBLink VA FAST TRACK PRO VA FIREWIRE SOLO guitarbax va tc 6 ت کارت صدا رو این مدل های نزدیک هم خیلی خیلی مشکل دارم همشون هم هم قیمتا تا حدودی هم مشخصاتشون خیلی شبیه همه من البته بیشتر نظرم رو فایروایر سلو و tcه چون میدونم تبکو این مدلش مال 2 3 سال پیشه بعد تو این درگیری بین این 2 تا بودم که یه مدل MBOX2 هم بهم پیشنهاد شد که بیشتریا میگفتا از امادیو بهتره... واقعا گیج شدم...black box عاله واسه من ولی میگن وکالش بده تازه usb هم هست....tc 6 فکر میکنم خیلی خوبه که اونم فکر کنم گرون شده رفته رو 450 باز .... نمی دونممممممم.... خدت پیشنهادی نداریی؟؟؟ ببین فقت لاین 6 7 تا مشکل نداشته باشه زیاد...وکال خوب باشه ...گیتارم که تو همشون خوبه دیگه ... همین و همین
    ویومن جان این نکترم بگم که من این 2تا سیستم رو بیشتر واسه گیتار الکتریک و مخصوصا 3تار میخوام و وکال متالاز C3 بهرینگر رو ریلاینینگ وکال اصلان خاطره ی خوبی ندارم چون صدا رو خراب میکرد ....
    بعد این کارت صداها کدومشون لاین های بیشتری رو ساپورت میکنه؟؟؟؟؟؟؟
    حداقل 5 6 لاین نیاز دارم...
    اینم بگم ضرر نداره که با پرتولز زیاد کار نکردم خیلی سخت وپیچیدست ...ولی بقریبا 4 ساله که با نیون2 و بیسیک کار کردم واسه همین نیازی فکر نکنم به پرتولز داشته باشم و هزینه ی بیخود بکنم... چون تو یه ماشین که بنزین سوپر ساپورت میکنه بنزین معمولیم میتونی بریزی ولی کل قابلیتاش با بنزین سوپره معلوم میشه...
    یه جوراییم میخوام سیستم ها یعنی همین کارت صدا و میکروفن با هم مچ باشن تا حد اکسر بازده رو بهم بدن یه جرایی اورکلاک بشه ولی نه به اون معنی سخت افزاری...چون خودم تو استودیو هایی که کار میکردم وقتی سیستمی با یه سیستم دیگه مچ نمی شد درد سر میشد آخرم باید اوز میشد
    راجبه خرید نوع کاری کمپرسور و اکلایزرینگ هم اگه اطلاعاتی بدی ممنون میشم... (کمپرسور منزورم همون وسیله ای که یدایی که پایین رکرد شده رو برای گوش دادن به حد نورمال میرسونه و حتی صدای اروده ی خیلی بلندم نمیزاره دیسورت شه و نرمالش میکنه کلا خوراک استدیو خونگیه...) میخوام ببینم کدوم یکی از 3 مدلش بدردم میخوره چون تا حالا فقط تجربه ی کار با یک نوعشو داشتم ...
    و این که آخرین مطلبم بگم یدونه ای
    ببخشید واسه ی این همههههه سوالم ولی ویومن جان اگه لطف کنی فعلا برای این که زیاد مزحمت نشم راجع به کارت صدا بهم جوتب بدی چون شنبه میخوام برم بخرمش ....
    ویومن جان اینم بگم از صفحه ی 25 که نبودم تا این جارو همشو خوندم ولی چیز زیادی دست گیرم نشد...

خیییییلیی گلییی

آهان داشت یادم میرفت یه سوال مسخره هم داشتم این بیلبیلکایی که زیر میکروفن میزارن چه کار مفیدی انچام میده من هرچی با اون و بدون اون تست کردم نفهمیدم واقعا همون کشی مثلثیا که هر میکرو فونی فقط باید مخصوص خودشو بهش بزنی همون سیاها که بالای پایه و زیر میکروفن ببخشید اسمش و یاد نمیگیرم تا حالا چند بار از چند نفر پرسیدم اسمشو ولییییییی

بازم میگگگم عاشقتم یه دونه ای دردونه ای اصل خود امادیوییییی
    به دادممممم برس ویومن کجایی
    Last edited by creeep; 10-08-2009 at 16:57.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ویومن جان بابت غلطا شرمنده این کیبرد فارسی نداره از حروف مشابه استفاده میکردم ::

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اگه خودتم کلا" پیشنهاد دیگه ای داری خوشحال میشم بهم بگی ...
    بوجه ای که کنار گزاشتم
    300 برای کارت صدا // البته اگه اینا جابمو نده میتونم از خیر افکت بگزرم و اونو نگیرم که در این صورت 60 تا 70 تومن به این قسمت اضافه میشه ... که اگه این طور بشه فکر کنم ESI esp1010 یا 410 فایروایر واسم بهترین گذینه ها باشه .... وای که چقدر سخته انتخاب ااوففف فقط میگم اگه 100 * 100 جواب نمیده این کار بکنم چون منظورم از لاین اینه که مثلا 4 بار 1 نتو جدا جدا بزنی بعد با افکت های مختلف بزاری زیر هم دیگه با هم سینک کنی تو برنامه منظورم لاینای ایجوری بود حالا دیگه نمی دونم..... میخام کارت صدا تو اکترود آخر کم نیاره مثلا 6 تا لاین صداهاشون قاتی پاتی بشههه...................اینم بگم من 3 تا یا حد اقل 2تا وردی میک میخام چون واسه ضبط 3 تار و دفمم باید 2 با میک کچیک بزارم ... می تونم میکسر وصل کنم بعدا سر راهش مهم نیست ولی خب کیفیت میاد پایین این خیلی خیلی واسم مهمه که اگه قراره یه 4 کاناله سر راهش باشه چه مارکی از همه بهتره که باعث افت صدا نشه میخوام max کیفیت رو بگیرم از دستگاه....
    250 برای میکروفن
    40 برای کابل
    130 هدفون
    50 60 یه باکس بعدا راجع به مهندسیش طراحیش باهات صحبت میکنم چون میخوام مثل آکوستیک معمولی ولی با وسایل دیگه باشه چون قیافش واسم مهم نیست
    I MISS U :d:dd:d:d:d:d:d:dd::d:dd: :*:*:*:*:*
    Last edited by creeep; 10-08-2009 at 08:03.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یه سوال آخر یادم رفت بخوام همشو ببرسم این که... ای نووا از امادیو دوال دیافراگمه یا تک؟؟؟؟؟ بعد این بهرینگر تو سری سی تک دافراگمش خیلی با دابلش فرق داشت سری بی هم همینه؟؟؟؟؟بعد نووا از امادیو دیافراگمش از طلاس فکر کنم چن طلا رسانایی بیشتری داره یه مزیت باشه؟؟؟ بعد یه مدلم دیدم میکروفن اسم برندش تا حالا نشنیده بودم قیمتش 200 و خورده ای بود بعد یه میکروفن حرفه ای داشت 2تام اسمال استریو مثل c2 برای ساز چیزی راجع به این نشنیدیییی؟یه مدلم از akg بود PERCEPTION 100 قیمتشم 220 بود ... (گیر کردم) :( از مدلای دیگه چی؟ رو 200 تومن چیزی نیست؟؟؟ حالا یزره کمتر بیشتر
    Last edited by creeep; 09-08-2009 at 22:14.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ببخشید بابت پست ها یکی یکی داره یادم میاد آخه....
    نظرت راجع به InfraSonic Quartet چیه؟؟؟؟ من پاور سیستمم ضعیفه با این مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ کلا" اونایی که گفتم بهره یا InfraSonic Quartet ؟؟؟؟ فکر کنم اکه اینو بگیرم واسه میکروفن و اینییسترومنتالم (گیتار الکتریک) باید یه میکسرم بگیرم نه؟؟؟؟یا کلا از کارتای pci تو این قیمت چی پیشنهاد میدی آخه کیفیت حرف اول و میزنه واسم...192 ایی که حداقا 69 باشه خیلی از 96 ای که 48 یا 44 هم نباشه بهتره نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با این که میدونیم دیجیتال نیست ولی کیفیت؟؟؟؟یه جورایی ام usb نمیخام چون لاینام به 10 تام میرسه :(( این که کارتای اکسترنال اینترنال اونا تو 300 چیزی ندارن؟؟؟؟
    دمت گرم ویومن یه راهنمایی توپ بکن که سرم داره گیج میره
    Last edited by creeep; 09-08-2009 at 22:17.

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حاجي چشم به گيتار خورد سوال پيش اومد كه ميخاي گيتارتو به پي سي براي ضبط وصل كني؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

11

حاجي چشم به گيتار خورد سوال پيش اومد كه ميخاي گيتارتو به پي سي براي ضبط وصل كني؟
    آره دیگه گیتار الکتریک و جور دیگه نمی شه که رکورد بگیری ازش به جز پیکاپ چطور؟؟؟ راه دیگه ای داری رفیق؟؟

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من از اتصال افكت از طريق يو اس پي وصل كردم و با برنامه خودش (يا هر برنامه شبيه اين) دارم ضبط ميكنم
    كيفيت برابر با استديو

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

12

من از اتصال افكت از طريق يو اس پي وصل كردم و با برنامه خودش (يا هر برنامه شبيه اين) دارم ضبط ميكنم
    كيفيت برابر با استديو
    خوب افکتت یو اس بی داره مال من boss همش نداره :(( مجبورم اوت پوت بگیرم که ائنم تاخیر داره واسه همین گفتم یه کارت صدای حرفه ای بگیرم ... قبلا که کارت صدای خوب داشتم حل بود همه چی ولی الان... بعد 3تار و دفم م میزنم واسه اون دیگه واجبه
    راستی افکتت چیه؟؟ مشخصات کاملشو میدی؟؟؟ افکت یت مولتی افکت؟؟؟
    این بگم کههمه گیتاریستا موزیک بازا یدونه باشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •