تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 52 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 516

نام تاپيک: .: محافظت از لپ تاپ ، اقدامات و سوالات بعد از خريد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    خراسان شمالی- بجنورد

پيش فرض

سلام دوستان
    من خودم لپ تاپ اچ پی مدل DV5-1020tx دارم. من هیچ وقت باتری رو از لپ تاپم جدا نم یکردم و دائم ازش استفاده می کردم تا اینکه بعد از 10 ماه باتری خراب شد و دیگه شارژ نگه نمی داشت. این در مورد اچ پی صادقه چون مدیریتی بر شارژ باتری نداره
    ولی در سونی و دل نرم افزاری وجود داره که از شارژ باتری جلوگیری میکنه تا باتری اسیب نبینه البته در حالت عادی غیر فعاله و باید فعالش کنین

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

من یک سوال اساسی دارم ببخشید تایپیک رو نخوندم چون وقت کافی ندارم شرمنده

سوالم این بود :

من هر موقع می خوام از لب تاب استفاده کنم ، به برق وصل می کنم ( البته باتری رو لب تاب هست )

ولی دوستان می گن هر موقع خونه هستی باتری رو دربیار چون باتری ضعیف و خراب می شه ، آخه یه چند روزی هست که خونه هستم ،و می گن از برق استفاده کن البته باتری رو دربیاری ......

آیا این گفته صحت داره ..........

اگه می خوام باتری رو دربیارم که پشتش چیزی نیست گردو خاک می گیره ؟ !!!

این مطلب جواب تمامی دوستان رو میده. ترجمه نکردم تا دقتش حفط بشه:

hould I remove the battery when A/C is plugged in?

Many laptop users have this question and we will answer it right now:
    The answer is: YES and NO, it depends on the situation.
    Having a battery fully charged and the laptop plugged in is not harmful, because as soon as the charge level reaches 100% the battery stops receiving charging energy and this energy is bypassed directly to the power supply system of the laptop.
    However there's a disadvantage in keeping the battery in its socket when the laptop is plugged in, but only if it's currently suffering from excessive heating caused by the laptop hardware.
    - In a normal usage, if the laptop doesn't get too hot (CPU and Hard Disk around 40ºC to 50ºC) the battery should remain in the laptop socket;
    - In an intensive usage which leads to a large amount of heat produced (i.e. Games, temperatures above 60ºC) the battery should be removed from the socket in order to prevent unwanted heating.
    The heat, among the fact that it has 100% of charge, is the great enemy of the lithium battery and not the plug, as many might think so.

3. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من تو زمینه سخت‌افزار لپ تاپ تخصصی ندارم. اما در مورد این بحث باتری خیلی از انجمن‌های فارسی و انگلیسی رو خوندم. اما به قول دوستان هیچ نظری که بشه با قاطعیت ازش طرفداری کرد پیدا نکردم. اما به نظرم موارد زیر درسته و می‌شه روش حساب کرد:

1. تکنولوژی شارژ باتری نسبت به قدیما خیلی پیشرفت کرده و سیستم قطع شارژ با فول شدن شارژ دیگه یه چیزی معمولیه. حتی شارژهای باتری‌های قلمی هم خیلیهاشون این سیستم رو دارن دیگه چه برسه به لپ تاپ. یعنی خود لپ تاپ بعد از کامل شدن شارژ باتری رو از مدار خارج می‌کنه. من خودم این رو به تجربه دیدم. لپ تاپ من (Dell Studio 1555) خیلی وقتها بیش از 6 تا 7 ساعت به برق وصله. چراغ شارژ باتریش هم هیچ وقت روشن نمی‌شه. مگه ابتدای وصل کردن لپتاپ به مدت یکی دو دقیقه که اون هم برای تکمیل شارژ از دست رفته باتریه.

2. باتری لپ تاپ یه قطعه مصرفیه که به مرور زمان کیفیت مواد شیمیایی تشکیل دهنده‌اش از بین می‌ره. یعنی خواهی نخواهی دیگه باتری بعد از 1 سال دیگه اون شارژ اولیه رو نگه نمی‌داره. مثلاً اگه بعد از 1 سال، شارژ باتری 70 تا 80 درصد مقدار روز اولش باشه به نظر من طبیعیه.

3. این توصیه که بعضی از دوستان می‌کنن که موقع استفاده از برق شهر حتماً باتری رو در بیاریم من جایی دلیل علمی براش پیدا نکردم. البته ممکنه ضعف جستجوی من باشه. اما من تمام دفترچه راهنمای لپ تاپم رو زیر رو کردم و هیچ جا یه همچین چیزی پیدا نکردم. اتفاقاً تأکید شده بود که هر جا که دسترسی داشتین از برق شهری استفاده کنید اما در مورد خارج کردن باتری تو این شرایط هیچ صحبتی نشده بود.

4. تنها چیزی که من تو اکثر انجمن‌های مختلف به عنوان یکی از عوامل مهم کاهش عمر باتری دیدم، شارژ و دشارژ شدن‌های کم و دائمی است. یعنی این که شارژ باتری 5-10 درصد کم بشه و دوباره پر بشه و این کار به دفعات اتفاق بیافته که در طولانی مدت باعث تنبلی باتری و کاهش ظرفیت شارژش می‌شه. برای حل این مشکل هم دو تا راه حل پیشنهاد شده:

4-1. روش اول: جلوگیری از شارژ باتری تا پیش از رسیدن شارژ باتری به زیر حد معین (بعضیا می‌گن تا 80% و بعضیا هم می‌گن تا 50%). یعنی به طریقی که قاعدتاً نرم‌افزاری هست و لپ‌تاپ خودم این قابلیت رو داره جلوی شارژ باتری رو می‌گیری تا زمانی که شارژش مثلاً برسه به زیر 80%. اون وقت دوباره شارژ باتری رو فعال می‌کنی.

4-2. روش دوم: بازیابی ظرفیت شارژ باتری که یه اصطلاح انگلیسی داشت که الآن یادم نیست. ولی کلیتش اینه: چون به دلیل شارژ/دشارژ شدن‌های موردی و جزئی باتری تنبل می‌شه، یا ظرفیت بعضی از سل‌هاش نسبت به بقیه افت می‌کنه، لازمه هر از چندی (مثلاً ماهی 1 بار) اجازه بدیم تا باتری به طور کامل تخلیه بشه. یعنی اونقدر از باتری استفاده کنیم تا سیستم به دلیل شارژ کم خود به خود به حالت sleep بره. بعد حداقل 5 ساعت لپ تاپ رو در همین وضعیت بذاریم بمونه. یعنه به برق وصلش نکنیم. بعد از اون حداقل 2 ساعت به صورت پیوسته به برق وصل باشه تا شارژ باتریش به طور قطع کامل بشه. این کار باعث می‌شه تا مواد شیمیایی تشکیل دهنده باتری به جورایی تحت شوک قرار بگیرین و ظرفیت از دست رفته‌اشون رو تا حدود زیادی بازیابی کنن.

5. من خودم خیلی در آوردن باتری رو منطقی نمی‌دونم و اصولاً فکر می‌کنم اگه یه همچین چیزی می‌تونست منطقی باشه طراحای لپ‌تاپ به سادگی می‌تونستن با گذاشتن یه سوئیچ به کاربر این امکان رو بدن که به راحتی بدون درآوردن باتری اون رو کلاً از مدار خارج کنه. اما من این قابلیت رو نه تنها تو هیچ لپ‌تاپی سراغ ندارم، حتی تو دستگاه‌های دیگه‌ای هم که از باتری شارژی استفاده می‌کنن (مثل موبایل‌ها) ندیدم. همه اینها با استفاده از سیستم‌های الکترونیکی باتری رو پس از شارژ کامل به طور خودکار از مدار جدا می‌کنن.

6. آخرین چیز هم اینه. با جدا کردن باتری موقع کار با لپ‌تاپ، شما همیشه با یه بده‌بستان (Trade-Off) روبرو هستین: افزایش عمر باتری مثلاً 100 هزار تومنی تا یه مدت (که اون هم معمولاً نسبیه؛ یعنی ظرفیت شارژش باتری دیرتر پایین می‌آد.) در قبال احتمال آسیب رسیدن به لپ‌تاپ مثلاً 1 میلیون تومنی در صورت قطع یا نوسان جریان برق شهر که می‌تونه خیلی جدی باشه. برای خود من آسیب به لپ‌تاپ خیلی مهم تره. واسه همین من هیچ وقت باتری رو از لپ‌تاپ خارج نمی‌کنم. به ویژه که ما تو ایران خیلی سیستم برق پایداری نداریم. تو محل کار خود من بارها شده که نه تنها برق اصلی بلکه برق UPS بی دلیل قطع بشه و سیستم‌ها رو دچار اشکال کنه.

5. 5 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به دوستان گل

والا من بیشتر پست های تاپیک رو خوندم .ولی در اخر متوجه نشدم که موقعی که لپ تاپ تو برق شهر است باید باطری رو در اورد یا نه .
    منون میشم دوستان با تجربه در این زمینه زاهنمایی کنند
    من نمیدونم این چه فکر اشتباهی هست که بین ما افتاده که میگن شما باتری رو فابریک بذار باشه و از
    برق شهری استفاده کنید...زمانی که باتری درون لپ تاپ هست شارژر به اضافه تامین برق نیاز در حال
    شارژ کردن باتری شما نیز هست.حالا برفرض شما باتری رو در می آرید و با انرژی شهری کار می کنید
    بر حسب اتفاق برق میره و یا فیش اتصال جدا میشه و در نتیجه لپ تاپ شما خاموش میشه
    این خاموش شدن های اتفاقی به مادربورد آسیب میزنه حالا بهتره باتری کارکنه یا مادربورد آسیب ببینه؟
    پس نتیجه میگیریم که بهتره باتری داخل لپ تاپ باشه
    موفق باشد

7. 2 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من خودم لپ تاپ اچ پی مدل DV5-1020tx دارم. من هیچ وقت باتری رو از لپ تاپم جدا نم یکردم و دائم ازش استفاده می کردم تا اینکه بعد از 10 ماه باتری خراب شد و دیگه شارژ نگه نمی داشت. این در مورد اچ پی صادقه چون مدیریتی بر شارژ باتری نداره
    ولی در سونی و دل نرم افزاری وجود داره که از شارژ باتری جلوگیری میکنه تا باتری اسیب نبینه البته در حالت عادی غیر فعاله و باید فعالش کنین
    سلام
    دوست گلم میشه لطف کنی و بگی که در لپ تاپ های دل کدام گزینه باید فعال بشه که از شارژ باتری جلوگیری کنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    خراسان شمالی- بجنورد

پيش فرض

لپ تاپ دل الان دستم نيست ولي تو Power Option يه تب جديد داره به اسم Dell care كه تو اون مي توني شارژ باتري رو غير فعال كني.

تو سوني هم شما ميتوني به دو صورت كنترل كني اينكه خودش اتومات باتري رو وقتي به 80 درصد رسيد از مدار خارج ميكنه يا ميتوني 50 در بذاري
    فكر كنم اگه توضيحات اون قسمت بخونين متوجه ميشين كه ربطي نداره به اينكه چراغ شارژ خاموشه در هر صورت وقتي برق متصل باشه و باتري هم داشته باشين خودبخود رو و سر باتري شما ولتاژ داري كه اين خودش ضرر ميزنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    دوست گلم میشه لطف کنی و بگی که در لپ تاپ های دل کدام گزینه باید فعال بشه که از شارژ باتری جلوگیری کنه ؟
    شما باید اول نرم افزار QuickSet رو که تو سی دی خود دل هست یا از تو سایتش قابل دانلوده رو نصب کنی و بعد با زدن دگمه F3 (یا شاید Fn+F3) که تنظیمات مربوط به باتری رو فعال می‌کنه وارد پنجره Battery Meter بشی. تو این پنجره یه برگه با عنوان Battery Life هست که توش گزینه Disable battery charging رو تیک می‌زنی تا شارژ باتری موقتاً متوقف بشه. این گزینه تا زمانی که سیستم رو ری‌استارت نکرده باشی فعال باقی می‌مونه. بعد از ری‌استارت لپ‌تاپ باید دوباره همین کار رو انجام بدی.

پ.ن.: این تنظیمات تو ویندوز XP هستش. اما تا جایی که می‌دونم، تو ویندوزهای دیگه هم تقریباً همین جوریه.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ebi_kasra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با درود به دوستان.خواستم ببینم میشه از دستگاه ups واسه لبتاپ استفاده کرد؟ ups خطرات ناشی از قطع و یا نوسانات برق رو در صورت در آوردن باتری لبتاپ و استفاده از آداپتور از بین نمیبره؟؟؟

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

توی hp 2190 چطور میشه گزینه مربوط به شارژ نکردن باطری رو فعال کرد؟
    دوم اینکه ایا باید شارژر لبتاب همیشه بهش وصل باشه؟ هم وقتی لبتاب روشنه و و هم زمانی که خاموش هست؟
    چون وقتی باطری فول بشه اتوماتیک برق رو قطع میکنه و دیگه لازم نیست شارژر رو از لبتاب جدا کینم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    بالاخره من لپتاپ مورد علاقم رو خريدم
    asus 40kie vx043
    سوالم اينه كه من كه نيازي ندارم از باطريش خيلي استفاده كنم در نود درصد موارد بايد چيكار كنم ؟
    آيا اين پيشنهاد از طرف برخي از دوستان درسته و مي تونم بهش عمل كنم كه ميگويند بزار هميشه توي برق باشد ولي هر ده روز يكبار بزار روي باطري كار كند و شارژش به بيست درصد برسد . به نظرتون باطري اينطوري آسيب نمي بينه ؟ لطفا منو راهنمايي كنيد چون واقعا هزينه سنگيني بابت خريد اين لپتاپ پرداخت كردم و نمي خوام باطريش آسيب ببينه
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •