تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 59 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 581

نام تاپيک: کلوپ LG Viewty

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    اگه از دوستان کسی نحوه تنظیم امکانات دوربین و توضیح این امکانات داره رو کنه.!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از نظر عكاسي و فيلمبرداري واقعا عاليه، مخصوصا در حالت ماكرو..... از نظر كيفيت عكس هم از k850 بهتر نباشه، حداقل برابرند، فقط بزرگترين عيبهاي اين گوشي سه چيزه:

1- حداكثر 2 گيگ رم ميشناسه؛
    2- پخش موزيكش غيرعاديه؛
    3- مصرف باتري خيلي بالاست.
    دوست عزیز میشه بفرمایین با کار متوسط چقدر شارژنگه میداره ؟؟؟؟مثلا" با شارژ کامل میتوان چند دقیقه پشت سر هم باهاش فیلمبرداری کرد؟؟؟

پروفشنال almgti_79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

دوست عزیز میشه بفرمایین با کار متوسط چقدر شارژنگه میداره ؟؟؟؟مثلا" با شارژ کامل میتوان چند دقیقه پشت سر هم باهاش فیلمبرداری کرد؟؟؟
    من در اين پنج روز كه گوشي را گرفتم، هر روز مجبور به شارژ شدم.... البته چون روزهاي اول خريدم هست، مرتب در حال استفاده از گوشي ام. من روزانه در حدود 70 تا پيامك مينويسمو ميفرستم و حدود 30 تا دريافت ميكنم، حداقل 15 تا عكس ميگيرم و حدود 10 دقيقه فيلمبرداري ميكنم (با انواع فرمتهاي مختلف) و حدود 60 تا 100 مگ بلوتوث ميفرستم و 5-15 دقيقه صحبت ميكنم....

از پليرش استفاده نميكنم چون هم پلير جدا دارم و هم اينكه كيفيت پليرش (با اينكه خودم در اين 7 سال كه گوشي دارم مشتري ثابت ال-جي بودم، ولي بدون هيچ تعصبي) واقعا پايينه....

البته توضيح داده بودم كه موزيك ها را خوب پخش ميكنه ولي صداي خواننده را افتضاح پخش ميكنه!!!!

جديدا چندتا پلير مخصوص گوشي هاي جاوا دانلود كردم كه ميخوام روي گوشي تست كنم شايد بهتر شد، اگر به نتيجه اي قابل قبول رسيدم حتما به دوستان عرض ميكنم......

4. 3 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

درضمن با يك پديده اي برخورد كردم، اينكه وقتي حافظه داخلي گوشي را پر ميكنيد سرعت گوشي اصلا كم نميشه ولي در زمان فيلمبرداري تيك هاي ريزي روي فيلم (در هنگام ذخيره روي كارت حافظه خارجي) بوجود مياد؛

ولي وقتي حداقل 30 مگ بر روي حافظه داخلي خالي باشه اين تيكها اصلا روي فيلمهايي كه بر روي حافظه خارجي ذخيره ميشود، ديده نميشود...

6. 2 کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز خیلی خیلی ممنون از جواباتون ولی چند سوال دیگه هم داشتم اگه مموری دو گیگ روش باشه و اون مموری هم خالی باشه با بهترین کیفیت چقدر میتونیم باهاش فیلم ظبط کنیم؟؟اینم بگی ممنون میشم و دیگه اینکه میگن بیشتر از دو گیگ اگه روش مموری بذاری همون دو گیگ رو میشناسه ایا در مورد فیلمبرداری هم اینجورییه ؟یعنی همون میتونی تا دو گیگی که میشناسه باهاش فیلم ظبط کنی یا مثلا" اگه چهر گیگ روش باشه همه چهار گیگ رو ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

دوست عزیز خیلی خیلی ممنون از جواباتون ولی چند سوال دیگه هم داشتم اگه مموری دو گیگ روش باشه و اون مموری هم خالی باشه با بهترین کیفیت چقدر میتونیم باهاش فیلم ظبط کنیم؟؟اینم بگی ممنون میشم و دیگه اینکه میگن بیشتر از دو گیگ اگه روش مموری بذاری همون دو گیگ رو میشناسه ایا در مورد فیلمبرداری هم اینجورییه ؟یعنی همون میتونی تا دو گیگی که میشناسه باهاش فیلم ظبط کنی یا مثلا" اگه چهر گیگ روش باشه همه چهار گیگ رو ؟؟؟

خواهش ميكنم عزيز....

1- با بهترين كيفيت حدود 70 دقيقه ميشه باهاش فيلم با كيفيت بالا ضبط كرد، البته دقيقشو فردا بهتون خواهم گفت.

2- از چهار گيگ فقط دوگيگش را ميتوانيد با گوشي پر كنيد چه از طريق كابل usb و چه براي فيلمبرداري و عكسبرداري و يا دريافت فايل از طريق بلوتوث؛ دوگيگ ديگر بيشتر به درد موزيك يا فيلم ميخوره كه با رم ريدر بايد پر كرد؛ چون پلير گوشي تمام كل 4 گيگ را ميبيند ولي براي ذخيره كردن اطلاعت توسط خود گوشي، سيستم گوشي دوگيگ بيشتر را نميتواند آدرس دهي كند... (اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد‍

9. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

بچه ها يك نكته جديد در ويوتي ديدم، ويوتي Face Detection هم داره!!!!

جل الخالقـــــــــــــــــــ ـــــــ
    Last edited by almgti_79; 24-04-2009 at 23:11.

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.

با توجه به اینکه جناب almgti_79 عزیز خیلی از کیفیت پخش پلیر ویوتی شکایت دارین اگه به این چنتا سئوالم جواب بدی ممنون میشم .

اینکه شما میگی کیفیتش پایینه در مقایسه با کدوم گوشی میگی ؟ و اینکه شما چه فرمتی رو گوش میدی چون دوستان قبلا خیلی گفتن که فرمت mp3 رو افتضاح پخش میکنه و برعکس کیفیت پخش wav محشره ؟ شما امتحان کردی ؟ اگه از یه پلیر دیگه استفاده کنی فرقی میکنه ؟

ممنون میشم جوابم رو کامل بدی چون منم یه دو سه سالی هست میخوام ویوتی بگیرم این کوکییم نمیاد لامصب که ببینیم دنیا دست کیه ؟ الیته فعلا و هنوز نظرم رو ویوتی هست، شدید .

12. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

سلام دوستان.

با توجه به اینکه جناب almgti_79 عزیز خیلی از کیفیت پخش پلیر ویوتی شکایت دارین اگه به این چنتا سئوالم جواب بدی ممنون میشم .

اینکه شما میگی کیفیتش پایینه در مقایسه با کدوم گوشی میگی ؟ و اینکه شما چه فرمتی رو گوش میدی چون دوستان قبلا خیلی گفتن که فرمت mp3 رو افتضاح پخش میکنه و برعکس کیفیت پخش wav محشره ؟ شما امتحان کردی ؟ اگه از یه پلیر دیگه استفاده کنی فرقی میکنه ؟

ممنون میشم جوابم رو کامل بدی چون منم یه دو سه سالی هست میخوام ویوتی بگیرم این کوکییم نمیاد لامصب که ببینیم دنیا دست کیه ؟ الیته فعلا و هنوز نظرم رو ویوتی هست، شدید .

من نسبت به mp3 player خودم گفتم،

البته من با گوشي هاي 3230 نوكيا و w800 سوني اريكسون و N72 و N79 نيز مقايسه كردم، واقعا در نوع خودش از نظر بي كيفيتي ويوتي بينظيره!!!

درضمن با فرمت هاي wma و mp3 من امتحان كردم، ولي از فرمت wav تابحال استفاده نكرده ام؛ شايد هم مشكل از گوشي من باشه ولي به نظرم كيفيت پخش در هدفون واقعا از يك گوشي چيني هم پايينتره....

ولي اين نكته را هم بگم كه اسپيكر روي بدنه واقعا كيفيت صداش عاليه، به نظرم جزء ده اسپيكر برتر گوشي هاي موبايل باشه....

اگر تا يكي دوروز ديگه صبر كنيد، قراره ببرم گارانتي، شايد مشكلش با آپ شدن فريمورش درست بشه...

14. این کاربر از almgti_79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران - آرياشهر

پيش فرض

درضمن از هدفون هاي پليرم كه واقعا عاليه هم استفاده كردم، هيچ تفاوتي حس نكردم، اين نكته را هم بگم كه هدفون هاي ال-جي واقعا كيفيتشون خوبه، حتي از هدفون هاي خيلي از پليرهاي بازار هم بهتره، چون من اين موردي كه گفتمو با چندتا هدفون هاي ال-جي و پليرهاي ديگه مقايسه كرده ام....

به نظرم ضعف از كابل رابط اوليه اي است كه از گوشي به هدفون 3.5mm متصل ميشه (چون اين كابلش چينيه!!!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •