کاراین دکمه چیست
![]()
اين اسكرول تصوير درون ا چشمي را عقب و جلو ميبره تا تصوير متناسب با چشم شما به نمايش دربياد.
کاربرای عینکی مثل من می تونن با این پیچ بدون عینک تصویر ویزور رو خوب ببینند![]()
سلام
توی این سایت با دوربین Casio EX-FH100عکسهای شماره CIMG0221.JPG و CIMG0223.JPG یکی با فلاش و یکی بدون فلش از یک منظره است. چرا در عکسی که با فلاش گرفته شده تصویر قهوه ای شده؟ کسی از دوستان این دوربین رو داره؟ و آیا با فلاش تصویر قهوه ای میشه یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بخاطر انتخاب وایت بالانس غیر مناسب هست که اینطور ثبت شده
و همیشه با فلاش قهوه ای نمیشه
من یه سامسونگ L200 دارم که خیلی دوسش میدارم.. کلا دوربین خوبیه!
چند روز پیش هر کاری کردم رمش در نیومد! گیر کرده بود !! اول فکر کردم اون خاری که فشار میاری بهش و رم میپره بالا خراب شده! خلاصه الان چند روزه همش مجبور بودم با کابل وصل کنم به لپتاب..
همین الان کلی کلنجار رفتم با رمش... یهو در اومد... دیدم برچسب روی رم ( مارک codak) هستش رمش.. انگار چسبش آب شده باشه ... یه مایع چسبناک راه افتاده بود ( فکر کنم در اثر گرما) ..
برچسبش رو کندم.. درست شد یعنی راحت میاد بیرون! خوب شد نبردمش تعمیر وگرنه کلی لابد می گرفتن الکی..
به نظر شما چرا اینطوری شده؟
خب جواب خودتون دادید!
دوربین بر اثر کار کردن و حتی تو دست بودن و یا جای گرم بودن اون برچسب چون جنس خوبی نداره معمولا آب میشه!
یه چیز عادیه
هر چقدر هم وایت بالانسش بد باشه نباید قهوه ای بشه، من با گوشی w800 خودمم همین مشکل رو دارم حتی در نور روز زیر آفتاب ساعت 12 ظهر هم وقتی باهاش با فلش عکس می گیرم عکس قهوه ای میشه، یه جا خونده بودم اگر گوشیم رو با نرم افزار جدیدتری که اومده پروگرام کنم درست میشه، یعنی در واقع اشکال نرم افزاریه.
حالا در مورد این دوربین هم ممکنه همین باشه؟ چون واقعا کیفیت عکسهاش در داخل خونه خیلی عالی دراومده و دقیقا من دوربینی با همین مشخصات(یعنی داشتن کیفیت عالی در منزل) می خوام . و آیا دوربینی هست که کیفیتش به همین خوبی باشه و قیمتش هم مثل همین مدا کاسیو مناسب باشه ومشکلی که این دوربین داره( قهوه ای شدن عکس هنگام استفاده از فلش) رو نداشته باشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر این اشکال همیشه وجود داره پس
باز هم وایت بالانس مشکل داره اما این کمپانی بوده که نرم افزار رو درست برنامه ریزی نکرده
و با آپدیت باید حل بشه
سلام
این دوربین Fujifilm FinePix S2500HDچه مشکل یا نققصی داره که با زوم 18 و سنسور به اون گندگی قیمتش اینقدر کمه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)