به زودی یه تست با تنظیمات بالا توی ویستا میگیرم و اینجا نتیجه رو میزارم.فعلا ویندوزم مشکل پیدا کرده.داوود جان شما كه 4870 داري روچه تنضيماتي بازي ميكني؟؟؟؟
به زودی یه تست با تنظیمات بالا توی ویستا میگیرم و اینجا نتیجه رو میزارم.فعلا ویندوزم مشکل پیدا کرده.داوود جان شما كه 4870 داري روچه تنضيماتي بازي ميكني؟؟؟؟
من هم معتقدم در صورتي كه بخواي به قول گوينده كريسيس توي ماكسيمم كيفيت بازي كني يه ابر رايانه لازم داري و واقعا بايد قطعات سيستمت روز ترين و گرون قيمت ترين قطعات موجود در بازار باشه
سلام. در رزولوشن 1280*1024 کارت های 4870 و 260 و 280 می تونند این بازی رو روی بالاترین سطح جزئیات اجرا کنند.
من بازم شك دارم بازي حتي با اين سيستم هم روي بالاترين كيفيت به رواني كيفيت پايين باشه وقتي بازي رو روي هاي قرار ميدي ذاتا گير ميكنه
بچه ها اولهاي بازي زياد از سيستم كار نميكشه
كمي كه جلوتر ميريم اونجايي كه با نفربر ميريم خيلي سرعت مياد پائين
تا جايي كه مجبور شدم بيام Gamer حتي تو Gamer هم كم اوردم و بازم رفتم پائينتر
حالا يه مشكل
بازي لود نميشه
جريان اين چيه ؟
من بازی رو نموم کردم خیلی کوتاه بود
کسی تمومش کرده ازش بپرسم پایان اون مثل مال من بود یا نه؟؟؟
پایان بازی شما چطور بود ؟
NEW TRAILER
Review
HD
SDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخرش با یکی از این موجودات که مثل هشت پا هست می جنگی که باید با اسلحه مخصوص بزنیش
که میری اسلحه رو از یک هواپیمای سقوط کرده بر میداری و خلاصه یارو رو می کشی
بعدش یک میان پرده نشون میده که هواپیمای ما میاد که و یکی ازش پیاده میشه و بعدش اون کره ای میاد و با هم جنگ و دعوا می کنن و از هواپیما می اندارش پایین و سفینه فضایی ها میاد سراغ کره ای و........
بعدش بازی تموم شد
خوب مال منم همین بود دیگه .اخرش با یکی از این موجودات که مثل هشت پا هست می جنگی که باید با اسلحه مخصوص بزنیش
که میری اسلحه رو از یک هواپیمای سقوط کرده بر میداری و خلاصه یارو رو می کشی
بعدش یک میان پرده نشون میده که هواپیمای ما میاد که و یکی ازش پیاده میشه و بعدش اون کره ای میاد و با هم جنگ و دعوا می کنن و از هواپیما می اندارش پایین و سفینه فضایی ها میاد سراغ کره ای و........
بعدش بازی تموم شد
این بازی 1 پایان داره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)