سلام
ممنونم
حدود ده روز پیش در مشهد 292 با گارانتی و رنگ برنز خریدم
از راهنمایی شما ممنون، مشکل حل شد
بابت لینک فونت هم ممنون
سلام
ممنونم
حدود ده روز پیش در مشهد 292 با گارانتی و رنگ برنز خریدم
از راهنمایی شما ممنون، مشکل حل شد
بابت لینک فونت هم ممنون
سلام رفیق
خوبی؟
از کجای مشهد G700 گرفتی؟
قصر موبایل؟
گارانتیش چیه؟
شماره تلفن و اسم مغازه رو بهم میدی عزیز؟
فروشگاه گاجره
دوستان من یه سوالی داشتم.
من میخوام g700 یا p1 بخرم.
سوال من اینه که این گوشی هائی که صفحه لمسی دارند ال سی دیشون چقدر آسیب پذیره؟ یعنی در برابر فشار زیاد مثلا فشار درون جیب شلوار و ... یا ضربه نسبت به گوشی هائی که لمسی نیستند چقدر آسیب پذیر هستند؟
اووو
من با گوشیم فوتبال بازی میکنم !
حتی صفحه محافظ هم رو ال سی دی اش نصب نکردم !
ها مهدي
يهو يادم اومد
اين مشكلBeam recieved كه تو پي 990 و گوشي هاي مثل اون بود كه دو ساعت طول ميكشيد يه بلوتوپ را سيو كنه حل شده؟
مثلا يه بلوتوپ كه برات ميومد مي خواستي سيوش كني مي رفت تو مسيجينگت و از اين حرفا.
نميشه نره تو حافظه داخلي؟
يه مد هك گوشي هست كه اين كار رو انجام ميده.ها مهدي
يهو يادم اومد
اين مشكلBeam recieved كه تو پي 990 و گوشي هاي مثل اون بود كه دو ساعت طول ميكشيد يه بلوتوپ را سيو كنه حل شده؟
مثلا يه بلوتوپ كه برات ميومد مي خواستي سيوش كني مي رفت تو مسيجينگت و از اين حرفا.
نميشه نره تو حافظه داخلي؟
من توي P1 ميام و تك تك فايلها VIEW رو مزنم و بعد كه باز شد SAVE رو ميزنم.
Last edited by hamed1297; 27-10-2008 at 20:04.
آسیب پذیریشون نسبت به دوتا چیز بیشتر نیست. یکی جرقه و آتیش و چیزای داغ که به شددددددت آسیب میبینن. یعنی یه جرقه کوچیک آتیش ذغال یا هر چیزی توی این مایه ها به فنا میدتش . باید مواظب باشی اگر واسه گوشیت اسفند دود کردی حرقه اش نیفته رو ال سی دیش
یکی هم اجسام برنده و نوک تیز... همین
وگرنه فشار و ظربه و اینا زیاد آسیب پذیر نیستن...
نه حریان رفتن تو مسیج همونجوریه که بود فقط سرعت سیو شدنش خیلی خیلی زیاد شده و گوشی نمیره تو کما
اینم روش خوبیه. من که قبلا کلا از منو ها میومدم بیرون خود به خود سیو میشد.يه مد هك گوشي هست كه اين كار رو انجام ميده.
من توي P1 ميام و تك تك فايلها VIEW رو مزنم و بعد كه باز شد SAVE رو ميزنم.![]()
رفقا یه سوال
زوال سی دیش میشه محافظ ال سی دی گذاشت
درسته؟
حالا
من همه گوشی هایی که داشتم و دیدم رو رو ال سی دیش چسب پنج سانتی معمولی میزدم فقط واسه اینکه خط نیفتن
خیلی هم موفق بوده
هیچ مشکلی هم تا حالا پیش نیومده واسه هیچ کدوم از گوشی های خودم و فک و فامیل که چسب زدم
میخوام بدونم این که لمسیه هم میتونم چسب 5 سانتی معمولی بزنم؟
خرابش نمیکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)