چرا کسی اینجا جواب نمی ده؟ راستی حسین جان تو پست اول آدرسی که واسه ویستا گذاشتی فکر کنم پوشه ی vpls رو کم داره درسته؟
چرا کسی اینجا جواب نمی ده؟ راستی حسین جان تو پست اول آدرسی که واسه ویستا گذاشتی فکر کنم پوشه ی vpls رو کم داره درسته؟
4.0839.42.1 آخرین ورژن واسه N73 ME هست !! الآن NSU این رو نوشته، من فایل های این تاپیک رو دانلود کردم، دیگه نمی تونم با Nsu از اون فایلا استفاده کنم؟ باید دوباره phoneix رو هم دانلود کنم؟چقدر بدشانسم من.
آفلاین میشه آپدیت کرد فقط اولش باید وصل باشی اینترنت ببینه آخرین ورژن چیه..... با دیال آپ هم میشه
اگه الان پروداکت کد گوشی 0539295 نیست با nsu درستش کن دیگه فریم ور که همونه !
ممنون ، متوجه شدم دوست عزیز.
سلام دوستان
من به دنبال دانلود نرم افزار black list هستم.......کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
اگه اطلاعاتی روهم راجع به برنامه black list بدید...ممنون میشم
مثلا اینکه وقتی شماره ای رو تو black list قرار میدهیم ..امکان تماس اون شخص با ما فقط غیر ممکن میشه یا اینکه این مسئله دوطرفه هستش؟
دیگه اینکه میخوام بدونم وقتی با ما تماس میگیره چه اتفاقی میفته؟ایا خودش متوجه میشه؟؟؟؟
در مورد ارسال اس ام اس چی؟برنامه ای وجود داره که اجازه نده شخص مورد نظر پیامی نفرسته(مثل بلاک کردن ایمیل)؟؟؟-
ممنون
یادش بخیر پست ما غلط املایی داشت پاکش میکردن
این فریم ور هنوز نیومده؟؟ دستت درد نکنه شاه حسین خبرمون کن
باسلام خدمت دوستان
حجم فايلهاي دانلودي براي فريمور 4.0839.42.2.1 در صفحه اول 51.2 مگا بايت هستش ،ولي در آپديت آنلاين از طريق سايت نوكيا 74.5 مگا بايت.اين اختلاف حجم براي چي هستش. سوال بعد اينكه موقع آپديت آنلاين دقيقا در حجم 27.8 مگا بايت دانلود شدن ،مقداري كه دانلود شده حذف ودوباره دانلود از اول شروع ميشود .اين كار سه بار تكرار ميشه وآخرش پيغام ارور ميده .دليلش چيه.با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)