من وقتی 6600 داشتم LCD گوشی ضربه خورد از امن وقع به بعد یه نقطف قرمز رو LCD همیشه بود ولی وقی میخواستم عکس بندازم بیشتر معلوم میشد!!!lcd گوشیت ضربه نخورده؟؟؟
من وقتی 6600 داشتم LCD گوشی ضربه خورد از امن وقع به بعد یه نقطف قرمز رو LCD همیشه بود ولی وقی میخواستم عکس بندازم بیشتر معلوم میشد!!!lcd گوشیت ضربه نخورده؟؟؟
راهنمای فارسی برای کسانی که با رپیدشیر مشکل دارند:
password: hiradکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نیست؟
یه مشکل جدی دیگه هم دارم
صدای مکالمه گوشی خیلی پایینه(موقع مکالمه تا آخرم زیاد میکنم هیچی نمیشنوم) -- این خلی واجبه به دادم برسید
ممنون
يه سري تنظيمات مثل فلش طبيعتا" موقتيه ولي تنظيمات سايز عكس برنمي گرده!!!
اگه اين جوري نيست تنظيمات دوربينو ريست كن ببر رو كارخونه اگه بازم درست نشد مستر ريست كن واگه...بيخيال هر دفعه تنظيمش كن.
شايد كپسول صدات نيمسوز شده احتمال ميدم سخت افزاريه
يه بار گوشيتو با 7370 ريست كن مشكلات نرم افزاريش درست ميشه![]()
Last edited by salamaqmehdi; 26-02-2009 at 09:24.
گوشي من با روش باكس جف 5 دقيقه
من با ايرنسل تا حالا آپ نكردم ولي حجم فايلش حدود 3تا4 مگه.
ولي فايل آپ من 200 مگ بود اين تفاوت آپديت با گوشي با نرم افزارهاي ديگه است
فارسي شده سرعت هم بهترشده ولي فعلا" با هكش مشكل دارم ببينم چي ميشه دعا كنيد كلي باهاش ور رفتم ولي جواب نميده اگه هك نشه به آپديتش نمي ارزه![]()
سلام
بالاخره انقدر تو این سایت از 6220 تعریف کردید که من هم وسوسه شدم و دیشب یکی گرفتم _ از پاساژ بزرگمهر، البته چینی 218 تومن_باور کنید شاید طبقات آخرعلائدین 20 تا مغازه رو گشتم هیچکس مشکی نداشت یکی دو نفر داشتند 230 می دادند البته هر کی سازی می زد یکی می گفت فنلاند یکی می گفت مجار یکی می گفت چین با این که تنها تفاوتشون فقط لیبل و یکم هم رنگ بردشون بود من آخرش چینی رو خریدم، البته نمی دونم شاید کار اشتباهی کردم شاید هم کارم درسته،در کل تا این لحظه مشکلی باهاش نداشتم و ازش راضیم عکاسیش عالیه، سرعت خوبی داره، فقط صدای هندزفریش ضعیفه ،یکم هم نگران محافظ لنزش هستم می ترسم تا 2یا 3 ماه دیگه تق و لق بشه و بیفته.
دوست عزیز از نظر کیفیت که درست میگید عالیه، اما از نظر بلندی صدا ،مثل هندزفری فابریک خودش یا بالاتر هستش ممنون
سلام دوستانمموری 16 گیگ به این گوشی میخوره؟اگه میخوره قیمتش چنده؟من که تو علا ئدین چند جا پرسیدم نداشتن. از کجا میشه گیر آورد؟
دوست عزیز با اون فیلم آموزشیه هم هک نشد؟
ممکنه در حد سواد ما حرف بزنی؟
این 7370 چیه؟
دوربینشم که کلا هیچی نفهمیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)