اگر در همین تاپیک کمی به عقب برگردید نتایج تستهای مختلف به عمل آمده را می بینید.
اگر در همین تاپیک کمی به عقب برگردید نتایج تستهای مختلف به عمل آمده را می بینید.
اتفاقآ سرعت کارکرد آنتی ویروس برای شناسایی ویروس ها خیلی مهم هست چرا که اگه دیر بجمبه کار سیستم خلاصه(سریع وارد فایلهای سیستمی میشه و اونوقت نمیشه کرد.)
![]()
دوست عزیزم
متاسفانه تصور شما در این مورد نادرست است .ویروس و آنتی ویروس روی سیستم شما با هم مسابقه سرعت نمی گذارند .
آنتی ویروسهای مدرن کلیه فعالیتها و فعل و انفعالات انجام شده روی سیستم را زیر نظر می گیرند و تنها به برنامه هایی
اجازه کار می دهند که از نظر انها بی خطر باشند .برای روشن شدن مطلب یک مثال بزنم :
فکر کنید ویروسی بخواهد به یکی از پروسه های اصلی ویندوز دست اندازی کند .اگر روی سیستم یک انتی ویروس خوب
نصب شده باشد مانند این است که این پروسه حیاتی ویندوز داخل یک اتاق بسته قرار دارد که تنها یک ورودی دارد که
در ان قفل است و کلید هم توی جیب جناب آنتی ویروس قرار دارد و ویروس برای ورود به اتاق و دسترسی به طعمه اش
باید اول از سد انتی ویروس بگذرد .اینجا دیگر نه سرعت ویروس مطرح است و نه سرعت انتی ویروس و جناب ویروس
برای ورود به اتاق چند راه بیشتر ندارد : یا باید آنتی ویروس را از کار بیاندازد یا ویروس جدیدی بوده و برای انتی ویروس
ناشناخته باشد یا سر انتی ویروس به طرق مختلف کلاه بگذارد ( از راههای مختلف مثل تغییر شکل یا استفاده از یک
برنامه دیگر به جای خودش و .... ) .حالا می بینید که در این گونه موارد سرعت اجرای سیستم و یا ویروس و آنتی
ویروس هیچ نقشی در امنیت آن پروسه حیاتی ندارد آنچه مهم است کفایت و هوش و قدرت آنتی ویروس است .
اینهارو قبول دارم ولی سرعت هم به نظر من تاثیر گذاره.دوست عزیزم
متاسفانه تصور شما در این مورد نادرست است .ویروس و آنتی ویروس روی سیستم شما با هم مسابقه سرعت نمی گذارند .
آنتی ویروسهای مدرن کلیه فعالیتها و فعل و انفعالات انجام شده روی سیستم را زیر نظر می گیرند و تنها به برنامه هایی
اجازه کار می دهند که از نظر انها بی خطر باشند .برای روشن شدن مطلب یک مثال بزنم :
فکر کنید ویروسی بخواهد به یکی از پروسه های اصلی ویندوز دست اندازی کند .اگر روی سیستم یک انتی ویروس خوب
نصب شده باشد مانند این است که این پروسه حیاتی ویندوز داخل یک اتاق بسته قرار دارد که تنها یک ورودی دارد که
در ان قفل است و کلید هم توی جیب جناب آنتی ویروس قرار دارد و ویروس برای ورود به اتاق و دسترسی به طعمه اش
باید اول از سد انتی ویروس بگذرد .اینجا دیگر نه سرعت ویروس مطرح است و نه سرعت انتی ویروس و جناب ویروس
برای ورود به اتاق چند راه بیشتر ندارد : یا باید آنتی ویروس را از کار بیاندازد یا ویروس جدیدی بوده و برای انتی ویروس
ناشناخته باشد یا سر انتی ویروس به طرق مختلف کلاه بگذارد ( از راههای مختلف مثل تغییر شکل یا استفاده از یک
برنامه دیگر به جای خودش و .... ) .حالا می بینید که در این گونه موارد سرعت اجرای سیستم و یا ویروس و آنتی
ویروس هیچ نقشی در امنیت آن پروسه حیاتی ندارد آنچه مهم است کفایت و هوش و قدرت آنتی ویروس است .
فرق بین این دو انتی ویروس چیست؟
norton antivirus 2007
symantec corporation 10
من قبلا از اولی استفاده می کردم که سرعت رو خیلی پایین می اورد ولی الان از پایینی استفاده می کنم که خیلی راضی هستم فقط اینو می دونم از نظر شناسایی ویروس با هم تفاوتی ندارن چون که برای اپدیت کردن این انتی ویروس از خود سایت میرم دانلود می کنم و فقط یک لینک اپدیت هست که برای هر دو انتی ویروس به کار میره
اگه کسی میدونه فرقشون چیه لطفا بگه؟
نسخه دوم نياز به رجيستر كردن نداره و به نظر من كاركرد خوبي هم داره.
symantec corporation می تونه از نفوذ ویروس هایی که از اینترنت وارد کامپیوتر میشه رو جلوگیری کنه یا فقط نورتون میتونه؟
vtn54 جان ممنون بابت پست 402 ... خیلی زیبا توضیح دادی ....
Last edited by S@eid; 05-07-2007 at 15:40.
منظور شما را متوجه نميشوم.اگر غير از اين باشه كه بايد نسخه corporate اين محصول را دور انداخت.يكي از وظايف يك آنتي ويروس محافظت سيستم در مقابل ويروسهاست چه از طريق اينترنت وارد سيستم شوند چه از راههاي ديگر.
نسخه کلاینت احتمالا به اندازه خود Norton هوشمند نیست.بیشتر برای دستگاه های مرتبط با هم در محیط شبکه کاربرد داره .چون تو محیط محدودی کار میکنن خطر آلوده شدن کمتر میشه.پس نسخه کلاینت براشون کافیه. اما برای من و شما که با شبکه جهانی اینترنت سروکار داریم قضیه فرق میکنه و برنامه های مخرب مختلفی در کمین ما نشستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)