مرسی.... درست شد!
راستی یه مشکل دیگه دارم, موقع نصب بعضی برنامه ها (مثل QuickOffice Premier یا دیکشنری فارسی نوکیا) یه همچین پیغامی میاد:.Unable to install. Install base package first
میشه راهنماییم کنید....؟
بازم مرسی!
مرسی.... درست شد!
راستی یه مشکل دیگه دارم, موقع نصب بعضی برنامه ها (مثل QuickOffice Premier یا دیکشنری فارسی نوکیا) یه همچین پیغامی میاد:.Unable to install. Install base package first
میشه راهنماییم کنید....؟
بازم مرسی!
ظاهرا در پست اول ،اکثر گوشیهای هک ناپذیر در روشهای راحت جواب نمیدن
راستی من چند وقت پیش گوشیم رو آپدیت کردم ، ولی حالا نمیدونم چرا نمیذاره بعضی از برنامه ها رو نصب کنم
xplore فول کرک شده رو از همین جا داونلود کردم ، تاریخ رو هم خیلی عقب بردم ولی بازهم نمیذاره
خواستم هک کردن از روش Drakkarious رو که قبلا انجام داده بودم دوباره انجام بدم که این هم نشد
میگه مجوز منقضی شده
Last edited by peyman_nn; 30-04-2009 at 17:36.
با سلام من يه مشكل با ساين برنامه دارم فايل cerوkey رو از opda گرفتم توي برنامه SignSiS ارور ميده اگه ميتونيد به ايميلم جواب بديد
مدل گوشيم n82 v30
imei: 358082018693362
email:bbbgroup_5m@yahoo.com
باتشكر
دوستان خب الان برای هک گوشی 5320 ام با توجه به پست اول فقط Helloox جواب میده که اونم برام کار نمی کنه یعنی مراحل نصبش تموم نمیشه اصلا !!
حالا من چطوری هک کنم گوشی رو ؟
روش Secman هم که رفتم کار نمیده
منم رو ان95 8گیگ همین مشکل رو داشتم. روی Installing گیر می کنه درسته؟
یه بار کنسلش کن دوباره تست کن ببین درست میشه. اگه نشد گوشی رو هارد ریست کن انشاالله درست میشه![]()
آره درسته گیر می کنه
واسه secman هم وقتی نصبش تموم میشه روش select میکنم هیچی نمیشه و یه پیغامی برای نصبش میاد که میگه اوکی بزنم و بعدش هیچی نمیشه ، البته اولین بار یه پیغام میده که گوشی رو ریست کن ، منم می کنم ولی بعدش دیگه هیچی نمیشه
من قبلا هم این مشکلو داشتم کامل ریست کردم دوباره همین مشکلو داره حالا دوباره باید تست کنم ببینم چی میشه
بعد یه سوال : این بازی هایی که من دیروز دانلود کردم نصب نمیشه حتی وقتی ساین میکنم .. گوشی باید هک باشه ؟
دوستان من تو این سایت اوپدا وفتی اون سوال یا نوشته عکس رو میزنم هی میزنه اشتباهه
cert_valid_wrong سایت opda به من چنین پیامی می دهد زمانی که مشخصات گوشی را وارد می کنم. راهنمایی ام کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)