شما از دست پیلس ها فرار کنی اونا رو تو تله هایی که گذاشته بنداری متوجه شدی
شما از دست پیلس ها فرار کنی اونا رو تو تله هایی که گذاشته بنداری متوجه شدی
نه !!! مگه داره ؟!!!!به درجه 7 چی؟ تاحالا رسیدی؟!
با سلام
دوستان من توی Black List 12 توی این مرحله گیر کردم.
دور جایی که خط کشیدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی مرحله شروع میشه یه خورده میرم جلو این عبارت ظاهر میشه
!Blown Engine
و ماشین متوقف میشه.
ممنون میشم یکی در رابطه با این مرحله راهنمایی کنه.
توی این مراحل باید دنده ی ماشین رو به صورت دستی عوض کنید ... هرچی سرعت میره بالاتر باید دنده رو عوض کنید تا Engine ماشینتون نترکه ! تصادف هم نباید بکنی ... یکم سخته ولی اگه ده دفعه بری دفعه ی یازدهم یاد می گیری ...
برای عوض کردن دنده هم دو تا دکمه هست که یادم نمیاد کدوم ها بود برو توی اپشن بازیت اونجا نوشته ... اگر هم نتونستی سیوت رو بزار برات رد کنیم ...
موفق باشی
نه بابا احتیاجی به دستی کردن نداره . خودش دستی هست . فقط باید وقتی که کیلومتر شمار سمت چپ تصویر رفت تا بالا و آبی یا سبز شد باید سریع دکمه ی Shift سمت چپ کیبورد رو بزنه .توی این مراحل باید دنده ی ماشین رو به صورت دستی عوض کنید ... هرچی سرعت میره بالاتر باید دنده رو عوض کنید تا Engine ماشینتون نترکه ! تصادف هم نباید بکنی ... یکم سخته ولی اگه ده دفعه بری دفعه ی یازدهم یاد می گیری ...
برای عوض کردن دنده هم دو تا دکمه هست که یادم نمیاد کدوم ها بود برو توی اپشن بازیت اونجا نوشته ... اگر هم نتونستی سیوت رو بزار برات رد کنیم ...
موفق باشی
خب عزیز ما هم همین رو گفتیم دیگه ! گفتم توی این مرحله دنده ی ماشین رو باید مانوئل عوض کرد ! مراحل دیگه اتوماتیک بود توی این مرحله مانوئل هست ...نه بابا احتیاجی به دستی کردن نداره . خودش دستی هست . فقط باید وقتی که کیلومتر شمار سمت چپ تصویر رفت تا بالا و آبی یا سبز شد باید سریع دکمه ی Shift سمت چپ کیبورد رو بزنه .
سلام
من توی یه مرحله موندم.
وقتی میخوایم با اون سفیده که توی توضیحاتش گفته بچه پولدارم هست مسابقه بدیم (منظورم بعد از برد اوله) چیکار باید بکنم؟
آخه اولش هرچی گاز میدم بعد از چند ثانیه خراب میشه یا به عبارتی موتور میسوزه. تندی داغ میکنه. اما رقیبم برای خودش سریع میره و اول میشه. باید چیکار کنم؟
مرسی
سلام
من توی یه مرحله موندم.
وقتی میخوایم با اون سفیده که توی توضیحاتش گفته بچه پولدارم هست مسابقه بدیم (منظورم بعد از برد اوله) چیکار باید بکنم؟
آخه اولش هرچی گاز میدم بعد از چند ثانیه خراب میشه یا به عبارتی موتور میسوزه. تندی داغ میکنه. اما رقیبم برای خودش سریع میره و اول میشه. باید چیکار کنم؟
مرسی
مشکل شما = مشکل پست 393
این پست و جواب هایی که بهشون دادیم مطالعه کنید اگه نتیجه نگرفتید در خدمتتون هستیم !
من که چیزی نفهمیدم.میشه بگید ترجمه ی دنده عوض کردن چی میشه که توی تنظیمات بزنم
آخه ماها که دکمه هامون مثل هم نیست که من شیفت رو بزنم![]()
سلام
خیلی سخته که. تازه وقتی دنده عوض میکنیم خیلی دست فرمون بد میشه و خوب نمیپیچه. میشه برام زحمتش رو بکشید؟![]()
آدرس فایلش اینه :
C:\Documents and Settings\Family\My Documents\NFS Most Wanted
درسته برای سیوها؟
این فایلشه که روش سیو هست.:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)