تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 99 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظرم با wizard برید یا help رو بخونید بسیار آسونه

آموزشش دادنش حوصله میخواد ... که کسی نداره !
    دوست عزیز به جز این نرم افزار نرم افزارهای دیگری رو میتونید معرفی کنید می خوام هاردمو پارتیشن بندی کنم ؟ویستا -لبتاپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به دوستان
    من اولین روزی که لپتاپمو گرفتم هاردش رو 320 میشناخت که من اونو به 4 تا 80 گیگ تبدیل کردم ولی بعد از اینکه یه بار با دیسک ریکاوری restore کردم دیگه 290 میشناسه و بعد از ساختن 2 پارتیشن 70 درایو c دیگه shrink نمیشه و 140 تا میمونه.ایا راهی هست که دوباره 320 بشه یا حداقل درایو c که 140 گیگه shrink بشه؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام به دوستان
    من اولین روزی که لپتاپمو گرفتم هاردش رو 320 میشناخت که من اونو به 4 تا 80 گیگ تبدیل کردم ولی بعد از اینکه یه بار با دیسک ریکاوری restore کردم دیگه 290 میشناسه و بعد از ساختن 2 پارتیشن 70 درایو c دیگه shrink نمیشه و 140 تا میمونه.ایا راهی هست که دوباره 320 بشه یا حداقل درایو c که 140 گیگه shrink بشه؟؟
    از طریق ویندوز خیر ... احتمالا پارتیشن ریکاوری ات برگشته یا فایلهای اضافه وجود داره توی پارتیشن سیستمی ات ، و یا یک پارتیشن UNALLOCATED ایجاد شده

پیشنهاد میکنم از یک نرم افزار حرفه ای تر استفاده کنی ... paragon hdd manager

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

ميخوام Recovery Disk از سيستم داشته باشم كه متأسفانه وقتي ميخوام تهيه كنم ميگه درايو ريكاوري خراب شده!!!!! چه کار کنم؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

باید پارتیشن ریکاوری رو درست کنید ... راه خاصی نداره ... یا باید با استفاده از DVD ها ، کامل factory reset کنید که کل اطلاعاتتون از بین بره و پارتیشن ریکاوری اصلاح بشه ، یا بدید شرکت گارانتی کننده اگر گارانتی نرم افزاری بود ، این پارتیشن رو براتون از روی مدل مشابه اصلاح کنند

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

با سلام ...

یه سوال ...

اگر با استفاده از همین روش shrink توسط ویستا پارتیشن بندی کنیم و بعد از چند وقت دیگه بخوایم باز این ویستا رو ریکاوری کنیم آیا این درایو های جدید بازم می مونن یا از بین می رن ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بستگی به نحوده ریکاوری (در اصل نوع سیستم ریکاوری لپ تاپ) داره ... در اغلب موارد ریکاوری پارتیشن c رو تغییر میده و فرمت میکنه و به الباقی کاری نداره و براش همه نیست که شما به چه طریقی پارتیشن بندی کردید

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بستگی به نحوده ریکاوری (در اصل نوع سیستم ریکاوری لپ تاپ) داره ... در اغلب موارد ریکاوری پارتیشن c رو تغییر میده و فرمت میکنه و به الباقی کاری نداره و براش همه نیست که شما به چه طریقی پارتیشن بندی کردید
    بله سپاس استاد گرامی ... سیستم ریکاوری لپ تاپ من (sz 750 nc) از اون نوعی هست که کل درایو ها رو تبدیل به حالت کارخانه ای می کنه ...
    این لپ تاپ یه مشکل دیگه هم داره ... کیفیت صداش تو ویندوز xp افتضاح و تو ویندوز ویستا خوبه ... یعنی مجبورم از ویستا استفاده کنم ...

چه راهی هست که درایو ها به حالت اول بر نگرده و موقع ریختن مجدد ویندوز فقط درایو c فرمت شه ؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

جناب Register User یه سوال مهم تر ...
    با استفاده از نرم افزار paragon partition manager میشه برای همیشه پارتیشن بندی کرد و حتی بعد از اینکه از ریکاوری هم استفاده کردیم باز پارتیشن ها عوض و پاک نشن ؟؟؟

در آغاز فعالیت juventus1897's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اقا من یه 1 سالی میشه که یه لب تاپ سونی وایو خریدم . موقع خریدنم فروشنده به من دی وی دی ریکاوری نداد من رو هم راهنمائی نکرد.در حال حاضر تعداد زیادی برنامه روش نصبه الان میخوام لب تاپم به روزه اولش برگرده .
    چی کار کنم.لطفا مرا راهنمائی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •