دوست عزیز به جز این نرم افزار نرم افزارهای دیگری رو میتونید معرفی کنید می خوام هاردمو پارتیشن بندی کنم ؟ویستا -لبتاپ
دوست عزیز به جز این نرم افزار نرم افزارهای دیگری رو میتونید معرفی کنید می خوام هاردمو پارتیشن بندی کنم ؟ویستا -لبتاپ
سلام به دوستان
من اولین روزی که لپتاپمو گرفتم هاردش رو 320 میشناخت که من اونو به 4 تا 80 گیگ تبدیل کردم ولی بعد از اینکه یه بار با دیسک ریکاوری restore کردم دیگه 290 میشناسه و بعد از ساختن 2 پارتیشن 70 درایو c دیگه shrink نمیشه و 140 تا میمونه.ایا راهی هست که دوباره 320 بشه یا حداقل درایو c که 140 گیگه shrink بشه؟؟
از طریق ویندوز خیر ... احتمالا پارتیشن ریکاوری ات برگشته یا فایلهای اضافه وجود داره توی پارتیشن سیستمی ات ، و یا یک پارتیشن UNALLOCATED ایجاد شده
پیشنهاد میکنم از یک نرم افزار حرفه ای تر استفاده کنی ... paragon hdd manager![]()
ميخوام Recovery Disk از سيستم داشته باشم كه متأسفانه وقتي ميخوام تهيه كنم ميگه درايو ريكاوري خراب شده!!!!! چه کار کنم؟؟؟؟؟
باید پارتیشن ریکاوری رو درست کنید ... راه خاصی نداره ... یا باید با استفاده از DVD ها ، کامل factory reset کنید که کل اطلاعاتتون از بین بره و پارتیشن ریکاوری اصلاح بشه ، یا بدید شرکت گارانتی کننده اگر گارانتی نرم افزاری بود ، این پارتیشن رو براتون از روی مدل مشابه اصلاح کنند
با سلام ...
یه سوال ...
اگر با استفاده از همین روش shrink توسط ویستا پارتیشن بندی کنیم و بعد از چند وقت دیگه بخوایم باز این ویستا رو ریکاوری کنیم آیا این درایو های جدید بازم می مونن یا از بین می رن ؟؟؟
بستگی به نحوده ریکاوری (در اصل نوع سیستم ریکاوری لپ تاپ) داره ... در اغلب موارد ریکاوری پارتیشن c رو تغییر میده و فرمت میکنه و به الباقی کاری نداره و براش همه نیست که شما به چه طریقی پارتیشن بندی کردید
بله سپاس استاد گرامی ... سیستم ریکاوری لپ تاپ من (sz 750 nc) از اون نوعی هست که کل درایو ها رو تبدیل به حالت کارخانه ای می کنه ...
این لپ تاپ یه مشکل دیگه هم داره ... کیفیت صداش تو ویندوز xp افتضاح و تو ویندوز ویستا خوبه ... یعنی مجبورم از ویستا استفاده کنم ...
چه راهی هست که درایو ها به حالت اول بر نگرده و موقع ریختن مجدد ویندوز فقط درایو c فرمت شه ؟؟![]()
جناب Register User یه سوال مهم تر ...
با استفاده از نرم افزار paragon partition manager میشه برای همیشه پارتیشن بندی کرد و حتی بعد از اینکه از ریکاوری هم استفاده کردیم باز پارتیشن ها عوض و پاک نشن ؟؟؟
اقا من یه 1 سالی میشه که یه لب تاپ سونی وایو خریدم . موقع خریدنم فروشنده به من دی وی دی ریکاوری نداد من رو هم راهنمائی نکرد.در حال حاضر تعداد زیادی برنامه روش نصبه الان میخوام لب تاپم به روزه اولش برگرده .
چی کار کنم.لطفا مرا راهنمائی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)