سلام.
تمام آنچه که روی مموری داخلی گوشی هست پاک میشه و بصورت اول در میاد.(فقط اطلاعات رو مموری کارت پاک نمیشه.)اما برنامه هایی که از اول رو ویندوز بوده دوباره خود بخود نصب میشه.![]()
سلام.
تمام آنچه که روی مموری داخلی گوشی هست پاک میشه و بصورت اول در میاد.(فقط اطلاعات رو مموری کارت پاک نمیشه.)اما برنامه هایی که از اول رو ویندوز بوده دوباره خود بخود نصب میشه.![]()
سلام مجدد
ممنون از راهنمایی ولی گوشی رو وصل کردم Outlook رو که اجرا می کنم هیچ اطلاعاتی نشون نمیده میخواستم ببینم چه جور باید کانکشنش رو واسه اتصال تنظیم کنم ؟ ممنون![]()
من فارسي ساز عليرضا رو نصيكردم .و كيبورد rescu رو . اما وقتي مي رم input و كيبوردو تغيير مي دم . ميبود تغيير نمي كنه . من اصلا نمي تونم فارسي بنويسم . كمكم كنيد
میدونم پاک میشند.
می خوام بدونم برنامه هایی که گفتم و از اول رو گوشیم بودند، جزء برنامه هایی هستند که رو ویندوز بودند یا نه و پاک میشه؟
شما گوشيتون چي بود ؟
اگه دقت ميكردي اريان جوابتو داده
بعضي برنامه ها رو ويندوز هستند
بطور پيشفرض
اونا ميمونند
يعني بعد از هارد ريست يا تعويض رام دوباره نصب ميشند
اما بعضي ها كه بعدا نصب ميشند اونا پاك ميشند
و بايستي خودت نصب كني
من فکر کنم داری سوتی میدی.. احتمالا رفتی تو قسمتی که آپشن هست و میتونی تنظیمات input هایی که داری رو تغییر بدی.. شما همون پایین صفحه از جایی که کیبرد رو اکسپند میکنی میتونی کیبرد رو تغییر بدی.. اگه متوجه منظورم نشدی spbkeyboard رو نصب کن .. spb خودش به طور خودکار میاد تو پیش فرض.
یا علی![]()
rayanam tavahom zade farsi yadesh rafte
bayad dobare wino nasb konam cho az virus sarshare
vaghti win nasbidam hatman farsi mizanam
من چون با ویندوز موبایل تازه آشنا شدم، نمی دونم کدام برنامه ها همراه ویندوز نصب میشه!
حالا شما لطف کنید بگویید از اون برنامه هایی که نام بردم کدامیک پس از هارد ریست پاک میشن تا من ببینم ارزش هارد ریست کردن را داره؟
سلام.
گوشیتون چیه؟ البته بجز اپرا بقیه بصورت پیشفرض رو گوشی هستن اپرا هم اگر گوشیت جدید باشه هست اگر قدیمی باشه نیست.
htc touch pro2
opera چی؟
درضمن چه جوری میشه ویندوزم را از 6.1 به 6.5 آپدیت کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)