تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 79 اولاول ... 3137383940414243444551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 782

نام تاپيک: سوالات زبان ویندوزی Visual Studio را اینجا مطرح کنید!(#VB,C++.Net,C) + (دانلود پروژه ها)

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اولا واقعا ممنون که تجاربتون رو دراختیار من میزارید
    و برای پاسخ به سوالهام وقت میزارین

ببخشید من از حرفهای شما این طور برداشت کردم
    که فعلا سراغ ASP.NET نرم تا وقتی که پایگاه رو پاس کنم
    و الان برم سراغ LINUX و JAVASCRIPT و از این حرفها

خوب با فرض اینکه من استنباط درستی از حرفهای شما داشتم
    باید اضافه کنم که من این تابستون دروه های C# رو رفتم
    اما استادمون تو قسمتی که رسیدم به dbms ها تنها استفاده از نسخه ی
    Express از MS SQL رو بهمون یاد داد
    و کلا فکر میکنم این قسمت رو باهامون ضعیف کار کردند
    به نظرتون, من ,حالا که دوره ی C# م تمام شد برای دوره آموزشی بعدی
    سراغ کلاس های SQL برم خوبه؟یا کلا باتوجه به این تفاسیر چی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟

یه دنیا ممنون
    بله دقیقا این حرف منه ببینید احتمالا استادتون باهاتون ضعیق کار نکرده شما پایش رو نداشتین (احتمالا منظورتون نسخه اکسپرس SQL Server هست نه My SQL ؟) من خودم هم مثل شما بودم قبل از گذروندن درس پایگاه C# کار می کردم ولی سر این قسمت همیشه مشکل داشتم خالا این مشکل روی ASP.NET خیلی زیادتر خواهد بود چون اصلا بدون پایگاه هیچ کاری نمی تونید انجام بدین برای خود زبان سکیوئل هیچ کلاسی رو پیشنهاد نمی کنم از معدود جاهایی هست که هیچ کتاب خاصی رو هم پیشنهاد نمی دم بعضی ها هم مثلا w3school مربوط به SQL رو پیشنهاد می کنن یعنی لینک زیر رو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی باز هم با تموم کردن این برای خود من یکم سوال که از متوسط می رفت بالاتر بشدت مشکل پیدا می کردم ببین اینجوریه که شما باید بتونی از یه سری جدول که از طریق Foreign Key بهم مرتبط شدن (بخاطر نرمال سازی) داده ها رو بر طبق سوالی که بهت داده بکشی بیرون این جداول هم جداول معمولی نیستند و دقیقا از مدل مجموعه ها توی ریاضی پیروی می کنن حالا چطور باید خودت و قوی کنی از روی همون سایتی که تو پست قبل بهت دادم شما میری اونجا یک کتاب داره هر بخشی رو که از اون کتاب تموم می کنه سوالهای مربوط به اون بخش رو پایین برات قرار میده شما باید اون سوالها رو حل کنی و جوابش رو بدی تا سیستم اونها تشخیص بده که درست حل کردی یا نه تازه جالبش اینجاست که از هر روشی نمی تونی بری مثلا باید کد SQL رو بر طبق چیزی که اون بخش کتاب بهت گفته مثالش رو حل کنی تا سیستم قبول کنه یعنی ممکنه حتی اگه درست هم بنویسی قبول نکنه!
    وجالبترش اینه که شما داری توی سایت با افراد دیگه ای که قبلا ثبت نام کردن مسابقه میدی هر چقدر بیشتر مسئله حل کنی رنکینگت میاد بالاتر اگه این سایت و خوب کار کنی و وقت بذاری بهت قول میدم که هیچکسی توی SQL نتونه رقیبت بشه جالب بود استاد آز پایگاه سر امتحان پایانی گفت اقا تو دیگه بیستی برو الکی وقت ما رو نگیر
    Last edited by Mehran NZ; 18-09-2011 at 00:00.

2. 2 کاربر از Mehran NZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Lady Negar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    زیرِ همان خیال ِسنگینِ بدبو

پيش فرض

ممنونم
    احتمالا منظورتون نسخه اکسپرس SQL Server هست نه My SQL
    عرض کردم که
    MS SQL Express

خوب پس من برم دوره ی آموزشی چی چی پَ؟؟

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خيلي اين سايتي كه معرفي كردي جالب بود. به سرم زده سايت مشابه C++ پيدا كنم. يه سايت اينطوري خيلي باعث پيشرفت ميشه تنكس الات

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنونم

عرض کردم که
    MS SQL Express

خوب پس من برم دوره ی آموزشی چی چی پَ؟؟
    خوب دختر مگه حتما باید بری دوره آموزشی؟ بجا اینکه بری تو این دوره 4 ماه یه کتاب و تموم کنی تو این مدت می تونی حداقل 4 تا کتاب تموم تازه اگه یکم بجنبی میره رو 6 تا حتی 8 تا کتاب می دونی این یعنی چی؟!
    برای دانلود کتابت هم از سایت پایین استفاده کن دیگه بهتر از این اصلا وجود نداره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خيلي اين سايتي كه معرفي كردي جالب بود. به سرم زده سايت مشابه C++ پيدا كنم. يه سايت اينطوري خيلي باعث پيشرفت ميشه تنكس الات
    خواهش دارم دوست قدیمی خودمون خیلی وقت بود ندیده بودم شما رو حالتون خوبه؟ اخرش 3d یاد گرفتین؟ لول
    برای C++ فکر نکنم همچین سایتی وجود داشته باشه ولی می تونید از کتاب دیتل استفاده کنید که راهنماش هم که leak شده می تونید استفاده کنید دیگه! تمریناتش خیلی خوبن

6. 3 کاربر از Mehran NZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خواهش دارم دوست قدیمی خودمون خیلی وقت بود ندیده بودم شما رو حالتون خوبه؟ اخرش 3d یاد گرفتین؟ لول
    برای C++ فکر نکنم همچین سایتی وجود داشته باشه ولی می تونید از کتاب دیتل استفاده کنید که راهنماش هم که leak شده می تونید استفاده کنید دیگه! تمریناتش خیلی خوبن
    آره منم شناختمت با اينكه آواتار سايلنت هيل 4 عوض كردي
    ديتل رو خوندم تمريناش خوبن ولي سايتي كه اينطوري مايه پيشرفتت بشه خيلي فرق ميكنه
    ACM سايت خوبي بود مثلا قبلا ميرفتم اما اينطوري مرحله به مرحله نيست
    درهر حال متشكرم!

8. این کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    مهران جان ممنونم از کمک هایی که در حق دوستان میکنی.
    اون سایت دانلود کتابخانه ات خیلی جالب بود ممنونم.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بچه ها این چی میگه؟

It will run in Windows 8 - but on the normal desktop. It won't run as a metro application without a recompile for metro (which is easy for Silverlight - but could be easy or tough for WPF depending on what's used, as metro is more restrictive than WPF.)
    اینطور که معلومه برای ویژوال استادیو دو نوع کامپایلر قراره بذارن که یکی برای مترو و یکی هم برای دستکتاپ....اگه اینطوری باشه خیلی راحت پروژه های wpf و silverlight در اون اجرا خوهند شد.
    Last edited by عــــلی; 18-09-2011 at 09:22.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بچه ها این چی میگه؟

اینطور که معلومه برای ویژوال استادیو دو نوع کامپایلر قراره بذارن که یکی برای مترو و یکی هم برای دستکتاپ....اگه اینطوری باشه خیلی راحت پروژه های wpf و silverlight در اون اجرا خوهند شد.
    اقا نفهمدیمی چی شده؟!
    ببین API های دات نت جای Win32 رو خواهند گرفت و Native خواهند شد پس می تونی قدرت دات نت و داشته باشی ولی اینبار با سرعت فوق العاده بالا دیگه اینجوری نیست یه لایه روی ویندوز وجود داشته باشه به اسم .NET الان این سیستم API جدید اسمش WinRT هست!
    دو تا سیستم جدید دسکتاپ فعلی و مترو کاملا در کنار یکدیگه فعلا با هم کار خواهند ولی معلوم نیست مایکروسافت کی جولو پلاس سیستم دیسکتاپی فعلی رو جمع کنه Win10 , Win11 معلوم نیست خودش هم گفته تا جایی که می تونه همه رو مجبور می کنه تا سریعتر بیان رو سیستم مترو
    یک سیستم گرافیکی جدید به اسم Jupiter برای WinRT بوجود آوردن که ساکسسور دو زبان wpf و silverlight هست که تا 90 درصد شبیه همینهاست پس برای یادگیری زیاد مشکل نداری ولی اپلیکیشن درست کرده باشی باید همه رو انتقال بدی به این سیستم که خیلی بدبختیه!
    خود .NET ی که ما الان می شناسیم دیگه فقط برای Backward Compatibility استفاده خواهد شد!
    دیگه بروزرهای جدید (نه اپل نه مایکروسافت) و نه تبلتهایی که با اینها ساخته شدن هیچ کدوم پلاگینهایی مثل فلش و سیلورلایت رو قبول نمی کنن همه رفتن سراغ HTML 5 دیگه دوره اینها تموم شده فلش کارهای عزیز هم بنفعشونه که هر چی زودتر اسباب کشی کنن به HTML 5
    C++ با قدرت برگشته و دوباره به یکی از زبانهای اصلی تبدیل خواهد شد بعد مایکروسافت برای اینکه برنامه نویسهای اوپن سورس و هم بکشونه طرف خودش JavaScript رو از جزو زبانهای اصلی کرده و این زبان دیگه فقط مخصوص وب نخواهد (البته این هم احتمالا مثل پروژه شکست خورده J# خواهد شد این مایکروسافت کی می خواد دست از سر کچل اوپن سورس و برنامه نویسهاش برداره معلوم نیست)
    چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه بگم همینها چیزهایی بود که تا حالا به ما گفتن!
    Last edited by Mehran NZ; 18-09-2011 at 14:56.

12. 2 کاربر از Mehran NZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

پس برای یادگیری زیاد مشکل نداری ولی اپلیکیشن درست کرده باشی باید همه رو انتقال بدی به این سیستم که خیلی بدبختیه!
    اینطور که من از این فهمیدم میگه باید برای Metro کامپایلش کنی....دیگه تبدیل کردن و بدبختی چرا؟
    ویژوال استادیو که باید توی Metro باشه پس باید هم بتونه solution ها رو اجرا کنه و برای Metro کامپایل کنه.
    It won't run as a metro application without a recompile for metro
    C++ با قدرت برگشته و دوباره به یکی از زبانهای اصلی تبدیل خواهد شد
    من شنیدم سی شارپ زبان توسعه یافته ی همون سی پلاس پلاسه!!!!
    مگه میشه!!!؟؟ باز سی پلاس پلاس بیاد؟؟اینا که هردو کپی همن!!!

14. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ینطور که من از این فهمیدم میگه باید برای Metro کامپایلش کنی....دیگه تبدیل کردن و بدبختی چرا؟
    ویژوال استادیو که باید توی Metro باشه پس باید هم بتونه solution ها رو اجرا کنه و برای Metro کامپایل کنه.
    نه دیگه اینجوری نیست که فقط کدهات و کپی پیست کنی و کامپایل ممکنه اصلا API یی که شما استفاده کردی کامل نابود شده باشه جاش یه چیز دیگه اومده باشه namespace ها هم همین طور پروژت بزرگ باشه بدبختی زیادی داری حالا اینکه بیشتر با سیلورلایت Compatible هست احتمالا بخاطر Windows Phone 7 هست که مهمترین ابزارشون برای طراحی همین بوده و سر و صدا و اعتراضی که اینها به پا کردن
    در کل باید تصمیمت و بگیری برنامه ای که برای یک محیط می نویسی به هیچ وجه روی اون یکی اجرا نخواهد یعنی Compatibility ندارن
    من شنیدم سی شارپ زبان توسعه یافته ی همون سی پلاس پلاسه!!!!
    مگه میشه!!!؟؟ باز سی پلاس پلاس بیاد؟؟اینا که هردو کپی همن!!!
    درست تر اینه که بگیم توسعه یافته جاوا هست ولی کلا همشون از یه خانواده هستند که فرقهایی هم دارن!بعد چرا نشه اکثرا قبل از C# کار بودن C++ کاریم بهش عادت داریم زبان به این قدرتمندی چیزی کم و کثر نداره برنامه نویسهای قدیمی و Native کار مثل MFC رو هم وارد سیستم جدید می کنه به هر حال C++ دوباره با قدرت خواهد اومد مخصوصا ورژن جدید و 2011 ش که از قرار معلوم چشم مایکروسافت و گرفته برای اطلاعات بیشتر در مورد C++0x یا همون C++11 خودت سرچ کن
    فعلا

16. 2 کاربر از Mehran NZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •