تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 209 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

دوستان یک چند تا سوال دارم
    قیمت موتورهایی که گواهینامه نخواد چنده ؟؟؟ ( چون بنا به دلایلی گواهینامه نمیتونم بگیرم )
    پلاک دارن ؟
    قابلیت حمل من رو ( 100 کیلو ) دارن ؟؟
    امکان این که بگیرن هست ؟
    عکسی چیزی هم ازشون دارید بزارید ؟
    مقدار مصرف من در روز نهایتا 2 ساعت الی 3 ساعت در محدوده خونه و دفتر کارم !!!!
    سند دارن یا نه
    در ضمن کارت سوخت دارن یا نه ؟ ( البته خب طبیعتا پلاک نداشته باشن کارت سوخت هم ندارن )
    مشکل زا خواهند بود یا نه >؟
    و به طور کلی ارزش خریدن داره یا نه ؟
    سلام.

من هم اطلاعات زیادی در این مورد ندارم.

ولی:

قیمت موتورهایی که گواهینامه نخواد چنده ؟؟؟ ( چون بنا به دلایلی گواهینامه نمیتونم بگیرم )
    توی شهر ما از 30 هزار تومنیش هم دیدم تا 120 تومن.

نه

قابلیت حمل من رو ( 100 کیلو ) دارن ؟؟
    در کفی بله. ولی در سربالایی با مشکل روبرو میشید (احتمال زیاد و بستگی به موتور هم داره)

امکان این که بگیرن هست ؟
    من که ندیدم. ولی اگه خلافت خیلی تابلو باش با دوچرخه هم باشی میگیرنت چه برسه با موتور گازی.

سند دارن یا نه ؟
    سند که نمیشه گفت. یه چیزی تو مایه های فاکتور... در واقع در محضر ثبت نشده و نیازی به رفتن به محضر و انتقال سند هم نداره.

در ضمن کارت سوخت دارن یا نه ؟ ( البته خب طبیعتا پلاک نداشته باشن کارت سوخت هم ندارن )
    نه.

مشکل زا خواهند بود یا نه >؟
    برای تعمیر و .. که طبیعتا مثل دیگر وسیله ها مشکل خواهند داشت و شما را یا دست به آچار میکنه یا به تعمیر گاه میکشونه.

ولی اگه منظورت از لحاظ قانون و راهنمایی و رانندگی هست معمولا مشکل یاز نیستن

و به طور کلی ارزش خریدن داره یا نه ؟
    اگه خیلی تمیز گیرت بیاد و قیمتش مناسب باشه و کارت رو راه میندازه وسیله بدی نیستن. البته باید با عرف هم کنار بیایی.

چند مدل هم دارن. که همگی از نوع موتور گازی هستن چون دنده نمیخورن و با گاز دادن سرعت زیاد میشه.

مدلی که بیشتر از بقیه مقبول بود. براوو بود.

عکسی چیزی هم ازشون دارید بزارید ؟
    این دو عکس از براووی تزیین شده

2. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض طراحی موتورسیکلت برقی با سرعت 200 کیلومتر بر ساعت

نسل جدید موتورسیکلتهای برقی با ارائه محصولی جدید با حداکثر سرعت 200 کیلومتر بر ساعت با تحول خیره کننده ای همراه بوده است.
    به گزارش خبرگزاری مهر، این موتورسیکلت جدید TTX01 Electric Superbike نام دارد با استفاده از فناوریهای نوین شرایطی در آن فراهم شده است که در سرعتهای بالا از بالاترین ثبات و پایداری حرکتی ممکن برخوردار است.

استفاده از طراحی نوین باتری برای این موتورسیکلت به معنای آن است که هیچگونه افت ولتاژی در سیستم برقی آن روی نداده و در نتیجه در طول حرکت، تمامی بخشهای موتورسیکلت با جریان برق ثابتی تغذیه می شوند.

از نکات جالب توجه این موتورسیکلت، مدت زمان کوتاه برای هر بار شارژ کردن آن است. این موتورسیکلت جدید تنها 15 دقیقه برای شارژ شدن کامل با استفاده از جریان سریع برق زمان نیاز دارد.

بر اساس گزارش گیزمگ، همچنین وزن بسته باتریهای این موتورسیکات در مجموع حدود 75 کیلوگرم است که تأثیر محسوسی بر کمتر شدن وزن دستگاه نیز داشته اند.

4. این کاربر از mohamad23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

14

واقعا منم فكر مي كنم جاي همچين تالاري خاليه
    حالا كسي اگه در مورد موتور پولسار چيزي ميدونه لطف كنه بگه از همه لحاظ در موردش يه تايپيك زدم ولي كسي هنوز جوابي نداده
    تا جایی که من شنیدم میگن زود به سروصدا میافته و همچنین دندهاش زود خراب میشه
    من پیشنهاد می کنم به جای پولسار یک ویو بخری چون یک عمر موتور است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه یک ویو بخری بهتره چون اگه بهش برسی یک عمر موتوره

7. این کاربر از pouya_engi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اولین دوره کلاس داوری درجه سه موتور کراس

به گزارش خبرخودرو ، اولین دوره کلاس داوری موتور کراس روز جمعه بیست و دوم آذر ماه جاری برگزار می شود .
    به گزارش خبرنگار خبرخودرو‌ ، این دوره آموزش داوری درجه سه با حضور بیش از 50 موتور سوار در سالن جلسات دفتر امور مشترک فدراسیونها برپا خواهد شد .
    این در حالی است که تا کنون بیش از 40 داوطلب از استانهای تهران – خراسان شمالی – خراسان رضوی – چهار محال و بختیاری – زنجان – گلستان – مرکزی – رفسنجان – کرمان – یزد – اصفهان – بوشهر اعلام آمادگی نمودند .
    تنها داوطلبانی قادر به شرکت در این دوره خواهند بود که دارای بیش از 6 ماه سابقه فعالیت در این رشته ورزشی و حداقل مدرک تحصیلی دیپلم داشته باشند .
    مدرس این دوره از کلاسهای داوری حبیب الله جهانکار رئیس کمیته داوران موتور کراس فدراسیون موتورسواری خواهد بود

يکشنبه، 17 آذر 1387

9. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

6 میلیون موتورسیکلت سوار ؛ 10% بیمه شخص ثالث

به گزارش خبرخودرو ،‌ رئیس کل بیمه مرکزی ایران گفت : از شش میلیون موتورسیکلت در کشور ، فقط 10 درصد ( 66 هزار دستگاه ) بیمه شخص ثالث دارند.

به گزارش خبرنگار خبرخودرو ، فرشباف افزود: در گذشته مالکان موتورسیکلت ها علت خودداری از خرید بیمه شخص ثالث را گران بودن آن عنوان می کردند اما هم اکنون با توجه به حمایت دولت و مجلس درباره حذف جریمه ها و تخفیف 40 درصدی ، استقبالی از خرید بیمه نشده است.

رئیس کل بیمه مرکزی ایران گفت: نظارت نیروی انتظامی در چند سال اخیر برای پوشش های بیمه ای موثر بوده است اما امکان کنترل در بخش موتورسیکلت سخت تر است.

فرشباف با بیان این که 95 درصد خودروها در کشور بیمه شخص ثالث دارند افزود: متاسفانه فقط 61 درصد اتوبوس ها و مینی بوس ها در کشور بیمه شخص ثالث دارند که خسارت های سنگینی به جامعه وارد می کنند.

وی گفت: مالکان وسایل نقلیه فقط تا 20 دی فرصت دارند از تسهیلات دولت و مجلس استفاده کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی ایران درباره طرح های در نظر گرفته شده برای کنترل خودروهای دارای بیمه افزود: یکی از راههای کنترل بیمه، برچسب روی شیشه بود که متاسفانه برچسب های زیادی روی وسایل نقلیه نصب شد بدون این که بیمه نامه داشته باشند.

فرشباف از طرح کنترل بیمه از طریق پیامک خبر داد و گفت: هزینه پیامک با بیمه است و ماموران راهنمایی و رانندگی می توانند با وارد کردن مشخصات خودرو و ارسال از طریق پیامک، در کوتاه ترین زمان از داشتن یا نداشتن بیمه خودروی مورد نظر مطلع شوند.

رئیس کل بیمه مرکزی ایران با بیان اینکه طرح پیامک 70 درصد استعلام را جوابگو خواهد بود ، افزود: اقدامات دیگری نیز برای کنترل بیمه در نظر گرفته شده است که بزودی اجرایی خواهد شد.

شنبه، 23 آذر 1387
    Last edited by franch; 13-12-2008 at 16:11.

11. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال boros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امروز توی همشهری آگهی پالس 200سی سی را دیدم . کسی از قیمتش خبر داره ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برگزاري رقابتهاي موتورکراس قهرماني دستجات آزاد

به گزارش خبرخودرو ، رقابتهاي موتورکراس قهرماني دستجات ازاد 29 اذر برگزار مي شود .

به گزارش خبرنگار خبرخودرو ،سومين دوره رقابتهاي موتوکراس قهرماني دستجات ازاد با حضور بيش از 100 موتورسوار از استانهاي يزد ،مازندران ،سمنان ،اصفهان ،تهران ،مرکزي ،کرمان ،سيستان و بلوچستان و فارس در رفسنجان برگزار مي شود.
    شرکت کنندگان در اين مسابقات در کلاس هاي 50سي سي ،80 سي سي،125 سي سي ، 250سي سي ،ازاد و پيشکسوتان رقابت خواهند کرد.

دوشنبه، 25 آذر 1387

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

12

سلام به همه ي بربچ من قصد خريد پولسار 200 سيسي رو دارم اگه كسي دربارش اطلاعات داره لطف كنه .ممنون ميشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

من قصد خرید دارم ولی موندم که بین zx150 و cbr 150 کدوم رو انتخاب کنم لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •