آقا این غول چپتر 9 هر کاری می کنی تیغشو برقی نمی کنه چه کنم؟
آقا این غول چپتر 9 هر کاری می کنی تیغشو برقی نمی کنه چه کنم؟
Last edited by dops dops; 15-03-2010 at 23:58.
کشتمش مرسی از جوابتون![]()
دوستان بازی کلا چند چپتر داره؟
بعد نسخه من یک مشکلی داره که برای بعضی دکمه ها xxxxx می نویسه.
الان یک جا گفت بعد از این که یک المنت گرفتی(برق یا اتیش) حمله رو شارژ کن و بعد xxxx رو بزن تا اسیب محیطی وارد بشه.
دوستان میتونن گن چه دکمه ای باید بزنم؟
در ضمن در بلک مارکت چه طور میتونم یک اپگرید تفنگ رو از مربع های زیرش دربیارم؟میخوام یکی دیگه جاش بذارم.
من بازی رو امروز خریدم و نصب کردم اما وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه تار هست و خیلی سخت میشه دید
هرچقدر تنظیماتش رو دستکاری کردم نشد
مشکل از چیه؟
برای منم همینجوری بود. ولی اینجایی که شما میگی منظورش چپ کلیکه
9 تا هم چپتر داره.
شما تفنگی رو که آپ کردی دیگه نمی تونی تغییر بدی.
میگم داریور هایی که داشتیو نصب کردی؟ شاید مشکل از اون باشه.من بازی رو امروز خریدم و نصب کردم اما وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه تار هست و خیلی سخت میشه دید
هرچقدر تنظیماتش رو دستکاری کردم نشد
مشکل از چیه؟
Last edited by daren; 28-07-2010 at 11:45.
من الان این بازیو نصب کردم چرا این قدر بد راه میره و میدوه؟یکم نمیشد رو راه رفتن و حرکاتش کار کنند ؟بازیش قشنگه ؟ادامه بدم یا ولش کنم ؟
والا کمتر کسی این بازی رو انجام داده و خوشش نیومده...من بهت پیشنهاد میکنم یه کم برو جلو نظرت عوض میشه مخصوصا وقتی یه خورده از قدرتهای تیغه دستت رو بدست بیاری
در ضمن خیلی از بچه ها تازه از نحوه راه رفتن این بازی خوششون اومده بود چون میگفتند تقلیدی از gear of war هست...
من فعلا یه 15 دقیقه بازی کردم یکی راه رفتنش یکی انگار سیاه سفیده بازیش چرا ؟
این بازی ماله چند وقت پیشه ؟
15 دقیقه؟
پس فعلا به جاهای لذت بخشش نرسیدی
مرحله ی اولش سیاه سفیده بعد رنگی میشه
من که از بازیش خیلی خیلی خوشم اومد
من تازه نصب كردم رسيدم به اون غوله كه بالاي ديوارها هست بعد 3 بار كه آتيشش ميزني و 3 با فينيشر ميكني ميمونه پايين چطور بايد اونو كشت؟؟؟؟ با برق هم نميميره!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)