اقا من بازي شاهزاده ايراني 3 رو دارم بازي مي كنم اما نميدونم سيوش چه جوريه ؟
يكي بگه چه طور مي تونم سيوش كنم؟
اقا من بازي شاهزاده ايراني 3 رو دارم بازي مي كنم اما نميدونم سيوش چه جوريه ؟
يكي بگه چه طور مي تونم سيوش كنم؟
اول روی دیوار راه برو بعدش که به انتها رسیدی بپر و فکر کنم راست کلیک رو بزن همونی که زنجیر میزنه بعدش زنجیر رو پر تاب میکنه روی میلیه و تو میتونی بپری اون ور
هر وقت یک قسمتی رو تمام کنی بعد کنار دیوار اکه یک سکوه پر آب دیدی برو رو به روی سکو و با راست کلیک آب بخور این جوری هم خونت کامل میشه هم سیو میکنی .
سلام
سیو کامل بازی که اقای مهدی گزاشتن خرابه میتونید سوی کامل رو دوباره بزارید
اينم سيو هاي پرنس 2:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي بابت كمكتونواقعا ممنون.
حالا يه كمك ديگه : تو جايي كه تبديل به شاهزاده تاريكي شدم مي تونم خودم رو دوباره به
شاهزاده ي معمولي تبديل كنم؟
كمك 2 : من به اون قسمت از بازي كه شاهزاده شدم
به يه جايي مي رسم كه جونم در حال تموم شدن هست و با شكستن كوزه ها زنده مي مونم.
بايد همش كوزه هارو بشكونم؟![]()
شما باید کوزه ه ها رو بشکونید که که خونتون پر بمونه ولی خوب مجبور نیستید همرو بشکونید . بازی رو سریع انجام بدی دیگه احتیاج نیست . اگه دشمن ها رو هم بکشی از نوری که از اونها بجا میمونه خونت پر میشه
بچه ها من پرنس 1 و 3 رو تموم کردم ولی متاسفانه 2 رو چون باگ داشت نتونستم تموم کنم من با Ps 2 بازیش می کردم مشکلاتم اینا بود غول سنگی ها ناپدید می شدن و بعد مبارزه با زن قرمزه فکر کنم کایلینا که می کشمشدمش بازی می رفت عقب کسی آمارش رو داره مشکل از کجا بوده؟
کسی به این مشکلا برخورد کرده؟
اگه مشکل از Cd بوده برم عوضش کنم؟
من بازي شاهزاده ايراني به يه غول رسيدم هر كاري مي كنم كشته نميشه به پشتش ميپرم وزبه مي زنم ولي خونش كم نميشه كسي مي دونه چه كار نكم
سلام
بعد از ويرايش...
داداشم داخل نسخه دوم اين بازي رسيده به اون مرحله اي كه چندتا كلاغ با هم يك نفر ميشن بعد كه اونو مي زنه ميره بالاي ديوار مي ايسته
اما نمي دونه بايد چه كار كنه
لطفاكمك كنيد
Last edited by SAJAD DP; 27-12-2007 at 11:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)