اقایان و خانم ها
من داشتم برایntfs دانلود میکردم با برنامه dap تا پنج درصد رفت دیگه نرفت کمک کنید
اقایان و خانم ها
من داشتم برایntfs دانلود میکردم با برنامه dap تا پنج درصد رفت دیگه نرفت کمک کنید
سلام دوستان
من از يه مهندس كامپيوتر سوال كردم كه بهترين نرم افزار براي برگدوندن فايل چيه؟؟؟
جواب:تمام نرم افزارها خوب هستن ولي به درد فايل هاي اطلاعاتي مهم و اساسي مي خوره نه آهنگي كه پاك شده و گفت اين نرم افزارها باعث مي شه پدر هارد بسوزه و داغون مي شه هارد و براي كارهاي خيلي كم لازمه نه اينكه تا يه چيزي پاك شد دوباره برگردونيش و فقط به كار فايل هاي اطلاعاتي مي خوره
با تشكر
باي
HELLBOY_HP جان فایلهایی که بعد از بازیابی ارور میدهد فایلهای معیوب هستند به شما توصیه میکنم getdata را هم امتحان کنید چون عملکرد آن بهتر از بقیه است
SANBOR جان شما چون روی درایو خود اطلاعات جدید ریخته اید (نصب ویندوز ) این اطلاعات روی فضای خالی اطلاعات فبلی ریخته می شود و در صد بازیابی فایلها را بسیار پایین می آورد ولی امتحان کردنش ضرری که ندارد
vast_vision_office جان استفاده مکرر وبسیار زیاد از اینگونه نرم افزارها فشار بر روی سیستم می آورد ولی getdata چون در زمان بازیابی هیچگونه فایل بازیابی شده ای را مستقیما روی هارد نمی ریزد و ریختن اطلاعات بازیابی شده با خود شما است و شما هر فایلی را که میخواهید روی هارد می ریزید از حجیم شدن اطلاعات روی هارد جلو گیری میکند .
با سلام خدمت دوستان
من توی یک شرکت کار میکنم که کارش فروش سیستمه و روزی 7-8 تا سیستم میفروشن ومن باید این سیستمها رو اسمبل کنم و ویندوز بریزم.
من روی یک سیستم نو ویندوز ریختم ( بدون نصب درایور قطعات ) و تمام برنامه های لازم رو هم install کردم بعد Norton Ghost رو نصب کردم و درایو C رو هم Defrag کردم (همه چی برای BackUP آماده کردم).
بعد با Noreton Ghost v.10 از درایو C ، بک آپ Backup گرفتم .
بعد یه هارد نو دیگه که پارتیشن بندی هم شده بود رو به این سیستم وصل کردم و درایو C رو روی اون هارد Recover کردم.
وقتی اون هارد رو روی سیستم خودش بستم، موقع روشن کردن ، ویندوز تا نصفه میاد و Reset میشه.
حتی توی Safe Mode هم نمیره و دائم ریست میشه.
من این کار رو با سیستم های دیگه و هاردهای مختلف انجام دادم ولی متاسفانه جواب نداد
از دوستان تقاضای راهنمایی دارم
ممنون
راستش من یه مدت دنبال این جور برنامه ها بودم. GetDataBack رو هم امتحان کردم، اما با عرض معذرت حالم رو گرفت چون فایلهای ورد من رو اصلا خوب برنگردوند.
![]()
ایمان...
1
سلام. می تونم مطمئن باشم که فایلهای ورد من رو خوب بر میگردونه؟ چون واقعا زندگی من به این فایلها وابسته است. خیلی خیلی ضروریه.
ضمنا اینم اعصاب منه :![]()
ایمان...
Im@n جان در زمینه بازیابی فایلهای ورد بهترین گزینه ایزی رکاوری هست چون این نرم افزار بعد از بازیابی فایلهای ورد آنها را نیز ترمیم میکند در پستهای قبلی این موضوع را عنوان کرده بودم
Last edited by alaodin1; 12-01-2007 at 18:03.
سلام
من يه عكسي توي درايو c كه ويندوزم هم هست . ذخيره كردم . بعد با برنامه max blast هارد را پارتيشن بندي كردم و يه ويندوز جديد روي c نصب كردم . حالا ميخوام اون عكسه رو بازيابي كنم ولي با برنامه getdataback v2.31 نتونستم . مي شه راهنمايي كنيد ؟
مشکل دوتا هست اول اینکه شما هارد خود را دوباره پارتیشن بندی کرده اید که احتمالا حجم درایوها و نوع فرمت درایوها fat32 یا ntfs تغییر کرده و دوم که مهمتر است شما روی درایو مورد نظر خود اطلاعات جدید ریخته اید که روی کیفیت بازیابی تاثیر بسیار زیادی میگذارد .
شما به نسبت فرمت درایو قبلی درایو c خود getdataback fat32 یا ntfs استفاده کنید ولی احتمال بازیابی در این مواقع بسیار کم است ولی چون شما دنبال فقط بازیابی عکس هستید بد نیست نرم افزار Recover My Photos را هم امتحانی بکنی
Last edited by alaodin1; 22-01-2007 at 00:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)