تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 122 اولاول ... 313738394041424344455191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1215

نام تاپيک: »» كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی نرم افزارهای بازيابي اطلاعات

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اقایان و خانم ها
    من داشتم برایntfs دانلود میکردم با برنامه dap تا پنج درصد رفت دیگه نرفت کمک کنید

Banned vast_vision_office's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان
    من از يه مهندس كامپيوتر سوال كردم كه بهترين نرم افزار براي برگدوندن فايل چيه؟؟؟
    جواب:تمام نرم افزارها خوب هستن ولي به درد فايل هاي اطلاعاتي مهم و اساسي مي خوره نه آهنگي كه پاك شده و گفت اين نرم افزارها باعث مي شه پدر هارد بسوزه و داغون مي شه هارد و براي كارهاي خيلي كم لازمه نه اينكه تا يه چيزي پاك شد دوباره برگردونيش و فقط به كار فايل هاي اطلاعاتي مي خوره

با تشكر
    باي

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

HELLBOY_HP جان فایلهایی که بعد از بازیابی ارور میدهد فایلهای معیوب هستند به شما توصیه میکنم getdata را هم امتحان کنید چون عملکرد آن بهتر از بقیه است

SANBOR جان شما چون روی درایو خود اطلاعات جدید ریخته اید (نصب ویندوز ) این اطلاعات روی فضای خالی اطلاعات فبلی ریخته می شود و در صد بازیابی فایلها را بسیار پایین می آورد ولی امتحان کردنش ضرری که ندارد

vast_vision_office جان استفاده مکرر وبسیار زیاد از اینگونه نرم افزارها فشار بر روی سیستم می آورد ولی getdata چون در زمان بازیابی هیچگونه فایل بازیابی شده ای را مستقیما روی هارد نمی ریزد و ریختن اطلاعات بازیابی شده با خود شما است و شما هر فایلی را که میخواهید روی هارد می ریزید از حجیم شدن اطلاعات روی هارد جلو گیری میکند .

داره خودمونی میشه arshia1354's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض ** مشکل با 10 Norton Ghost **

با سلام خدمت دوستان
    من توی یک شرکت کار میکنم که کارش فروش سیستمه و روزی 7-8 تا سیستم میفروشن ومن باید این سیستمها رو اسمبل کنم و ویندوز بریزم.
    من روی یک سیستم نو ویندوز ریختم ( بدون نصب درایور قطعات ) و تمام برنامه های لازم رو هم install کردم بعد Norton Ghost رو نصب کردم و درایو C رو هم Defrag کردم (همه چی برای BackUP آماده کردم).
    بعد با Noreton Ghost v.10 از درایو C ، بک آپ Backup گرفتم .
    بعد یه هارد نو دیگه که پارتیشن بندی هم شده بود رو به این سیستم وصل کردم و درایو C رو روی اون هارد Recover کردم.
    وقتی اون هارد رو روی سیستم خودش بستم، موقع روشن کردن ، ویندوز تا نصفه میاد و Reset میشه.
    حتی توی Safe Mode هم نمیره و دائم ریست میشه.
    من این کار رو با سیستم های دیگه و هاردهای مختلف انجام دادم ولی متاسفانه جواب نداد

از دوستان تقاضای راهنمایی دارم
    ممنون

داره خودمونی میشه arshia1354's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا کسی جواب ما رو نمیده...؟؟؟

پروفشنال IM@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    In my dreams

پيش فرض

ebilove جان روی لینک آموزش راست کلیک و save target
    مسلما getdataback چيز ديگه اي است
    براي يك بار هم كه شده امتحان بكن
    راستش من یه مدت دنبال این جور برنامه ها بودم. GetDataBack رو هم امتحان کردم، اما با عرض معذرت حالم رو گرفت چون فایلهای ورد من رو اصلا خوب برنگردوند.

ایمان...

پروفشنال IM@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    In my dreams

14

با توجه به اينكه دوستان زيادي درخواست نرم افزار براي بازيابي اطلاعات پاك شده داشتند من هم قوي ترين نرم افزار در اين مورد كه فايلهاي پاك شده وفرمت شده شما وحتي اگر هارد خود را fdisk هم كرده باشيد مي تواند فايلهاي شما را تا حد زيادي برگرداند .

بدون شك getdataback v2.31 بدون هيچ اغماضي در نوع خود بي نظير است من با بسياري از اين نوع نرم افزارها كار كرده ام ولي هيچكدام به پاي getdataback نمی رسد .
    من فيلمي را كه يك سال ونيم پيش پاك كرده بودم با اين نرم افزار تا حد زيادي بازگرداندم .

نرم افزار Getdataback در دو نوع fat و ntfs مي باشد كه بستگي به فرمت هارد شما دارد كه fat32 است يا ntfs

نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

كرك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نكته:درمورد كرك getdataback for fat بعد از كپي كردن فايل كرك فايل Run_This_Reg_First را نيز اجرا كنيد

جديدترين ورژن اين نرم افزار (getdataback v3.03)وكرك آن

[كرك:

Name: chris reber
    FAT - License Key: FLSFIYJDLAMCVM
    NTFS - License Key: CRRJCSBWJBDRBD
    1

سلام. می تونم مطمئن باشم که فایلهای ورد من رو خوب بر میگردونه؟ چون واقعا زندگی من به این فایلها وابسته است. خیلی خیلی ضروریه.
    ضمنا اینم اعصاب منه :

ایمان...

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

Im@n جان در زمینه بازیابی فایلهای ورد بهترین گزینه ایزی رکاوری هست چون این نرم افزار بعد از بازیابی فایلهای ورد آنها را نیز ترمیم میکند در پستهای قبلی این موضوع را عنوان کرده بودم
    Last edited by alaodin1; 12-01-2007 at 18:03.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    من يه عكسي توي درايو c كه ويندوزم هم هست . ذخيره كردم . بعد با برنامه max blast هارد را پارتيشن بندي كردم و يه ويندوز جديد روي c نصب كردم . حالا ميخوام اون عكسه رو بازيابي كنم ولي با برنامه getdataback v2.31 نتونستم . مي شه راهنمايي كنيد ؟

Banned alaodin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    من يه عكسي توي درايو c كه ويندوزم هم هست . ذخيره كردم . بعد با برنامه max blast هارد را پارتيشن بندي كردم و يه ويندوز جديد روي c نصب كردم . حالا ميخوام اون عكسه رو بازيابي كنم ولي با برنامه getdataback v2.31 نتونستم . مي شه راهنمايي كنيد ؟
    مشکل دوتا هست اول اینکه شما هارد خود را دوباره پارتیشن بندی کرده اید که احتمالا حجم درایوها و نوع فرمت درایوها fat32 یا ntfs تغییر کرده و دوم که مهمتر است شما روی درایو مورد نظر خود اطلاعات جدید ریخته اید که روی کیفیت بازیابی تاثیر بسیار زیادی میگذارد .
    شما به نسبت فرمت درایو قبلی درایو c خود getdataback fat32 یا ntfs استفاده کنید ولی احتمال بازیابی در این مواقع بسیار کم است ولی چون شما دنبال فقط بازیابی عکس هستید بد نیست نرم افزار Recover My Photos را هم امتحانی بکنی
    Last edited by alaodin1; 22-01-2007 at 00:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •