قبلاً یه جا خونده بودم که این گوشی رو فقط مجارستان تولید میکنه! فنلاند هم 5610 میزنه؟؟؟نوشته شده توسط farzad_sunrise1985 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلاً یه جا خونده بودم که این گوشی رو فقط مجارستان تولید میکنه! فنلاند هم 5610 میزنه؟؟؟نوشته شده توسط farzad_sunrise1985 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهنوشته شده توسط farzad_sunrise1985 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط مجارستان میزنه دوست عزیز
سری 5 نوکیا مجاره
اون شارژر هم بستگی به کشوری که صادر میشه داره
واسه خاورمیانه یه جوره
واسه آمریکا و ژاپن یه جوره
و....
بچه ها ديروز دكمه اسلايدر گوشي اومد تو دستم...البته فعلا مشكلي نيست..يكي از بچه ها گفته بود lcd رو ميسوزونه بياد ارتباطشو بگه
سلام
من گوشيم زير پاي يكي مونده دو تا دكمش خراب شده ....
بردم موبايل سازي مي گه احتمالا فلش در رفته....!!!!!!!!!!!!!!!
يعني چي؟؟؟؟؟
مگه امكان داره ؟؟؟؟؟
دكمه وسط و پاينش كار نمي كنه....
چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند مي خرنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مي خوام با يه n78 يا n80عوض كنم بايد چند روش بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید قیمت این گوشی در حال حاضر چنده؟ من خیلی ظاهرش رو دوست دارم ولی قیمتش یه کم زیاده.
این که symbian نداره چه مشکلاتی ایجاد می کنه؟ برای پلیر فرمت های خاص، با جاوا هیچ برنامه ای نیست؟ فقط با symbian؟
سلام...............قیمتش حدود 260__280 هستش .
خود گوشی چند تا skin پلیر داره.
برنامه و تم هم به راحتی نصب میشه. و جاوا هستش.
با سلام این گوشی سری 5 هست و کلا این سری رو مجار میزنه ولی مثل اینکه نوکیا میخواد جلو تقلبیشو بگیره ولی نوع فلاند هم دارای تقلبیه ولی خوشبختانه مثل مجار رایج نیست در مورد دوربین هم چندین بار گفتم دوربین 5610 بهتر میگیره البته دوربین k810 حرفه ای تر ساخته شده ولی در کیفیت از 5610 جا میمونه حاظرم شرط بندی کنم اگه کسی شهرستان ما هست آدرس میدم باید گوشی رو دست بگیره و بیبنه 5610 چه قدرتی داره .هنگام خرید از فروشنده ضمانت بگیرید که در صورت اصل نبودن گوشی رو واستون عوض کنه ویژگی های گوشی اصل و تقلبی رو در پس های قبلی نوشتم ولی بازم مینویسم
گوشی تقلبی ( چه فلاند چه مجار)
1: صدای ضعیف
2:دوربین ضعیف( در حد 2 مگاپیکسل)
3: حساس بودن به ضربه ( با کوچکترین ضربه lcd یا کلید موزیکش مشکل پیدا میکنه)
4: هنگ بیش از اندزه
گوشی اصل( چه مجار چه فلاند)
1: صدای قوی
2: دوربین قوی(k810 رو میخوره)
3: مقاوم بودن در مقابل ضربه
4: هنگ نمیکنه یا اگه کنه خیلی کم ( مال من که تاحالا نکرده)
روي جعبه گوشي ساخت فنلاند حك شده همچنين زير باطري گوشي كه برداشتم اونجام ساخت فنلاند حك شده منم موقعي كه ميخواستم گوشي رو بگيرم از همه شنيده بودم كه ساخت مجار هست اما بعد از اينكه خريدم متوجه شدم كه زده فنلاند .اين جور كه معلوم هست مخصوص كشور هاي عربي هست چون دفترچه انگليسي و عربي داره توي حافضه داخليش هم كلي اهنگ عربي هست در ضمن مموري داخلي گوشي من 30 اهست نه 20 من همين الان چند تا تم و با صاي زنگ و هشدارها و چندتا برنامه اي كه درونش هست 20 مگ ازاد دارم موقعي كه موري رو چك ميكنم داره از 30 حساب ميكنه .كسي جريانشو ميدونه نكنه مال من تقلبيه اگه هست بگيد كه گوشي رو تو سر فروشندش خالي كنم چون موقع خريد قسم خورده كه اصله
من كيفيت عكس رو كخ با گوشي نk770 سوني اريكسون مقايسه كردم يكي بود هردو 3.2 هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)