من یه سوال دارم از آسیاتکی ها .
از یاهو مسنجر چه قدر سند و رسیو داره؟ چون من از سرویس حجمی استفاده می کنم . می خوام بدونم میزان سند و رسیو تو مسنجر یاهو کمه یا زیاده؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من یه سوال دارم از آسیاتکی ها .
از یاهو مسنجر چه قدر سند و رسیو داره؟ چون من از سرویس حجمی استفاده می کنم . می خوام بدونم میزان سند و رسیو تو مسنجر یاهو کمه یا زیاده؟
من از سرویس نا محدود 256!آسیا تک استفاده میکنم و در IDM در بهترین حالت به طور میانگین 30kb/s ودر تورنت به طور میانگین سرعتم 25 kb/s هست.در سایت Speedtest.netاین نمودارو به من نشون داد !!یعنی سرعت من اینه؟!!!
[![]()
Last edited by 861000310; 05-09-2008 at 22:35.
خيلي خيلي كم اگه صبح تا شب از مسنجر استفاده كني شايد 5 مگ هم نشه
فکر کنم درسته دیگه چون شما اگه 256 رو به 8 تقسیم کنی همون می شه حدود 30 . مثلا من الان 512 حجمی دارم و با idm با 55 به بالا دان می کنم.
تایید می شه سیاوش جان ، پسر خوب و آرومیه ( شاید هم دختر باشه![]()
)
التبه به این اسپید تست اطمینانی نیست ، اما نمی دونم چرا سرعت ات از 256 زده بالا ، در ضمن ، آپ از دان بیشتره ، این خیلی عجیبه !!!!
ولی سرعت دان کردنت عادی به نظر میاد
یا حق![]()
آسیاتک سرعتش نوسان زیادی داره. و این تست سرعت بستگی به زمان تست و نوسان داره.
رو 256 صبحها سرعت آپلود من حتی تا 30 هم میرسه.
256 آسیاتک بین 30 تا 32 دریافت داره
512 بین 50تا 52.مخصوصا رو 512 سرعت آپلودش پایین تره حتی به 128 هم نمیرسه
سرعت دانلود من همون 512 مونده ولی آپلود به 128 رسیده. دو روز دیگه تمومه ، ماه دیگه 128 نامحدود میگیرم.
الان حدود 700 مگابایت اضافی هم آوردم(3 گیگ داشتم) که فردا و پس فردا باید تمومش کنم.
3 گیگ برای وب گردی خوبه ولی برای دانلود خوب نیست. این ماه تقریباً دانلودی انجام ندادم که 700 مگ اضافی اومده.
512 حتی در ساعات شلوغ بین 55 تا 70 سرعت دان داره. ولی خوب سرعت لود صفحه ها یه کم پایین اومده بود که اون هم درست شد.
خوب شما مگه در یک ماه بیشتر از 700 مگ می خوای دانلود کنی؟ مطمئن باش 512 خیلی بهتر از 128 هستش.
من یه سوال از دوستان آسیا تکی داشتم
آیا آسیاتک اکانت شبانه هم داره علاوه بر حجمی که واگذار می کنه؟؟
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)