گفته ماه و ستاره ( خورشید ) هم تو آسمون نبوده پس روزی وجود نداره.
فقط یک حالت می توانه داشته باشه اینکه گربه دودی شده باشه و دمای بدنش بالا باشه ( دلیل فیزیکی گفتم )
به زنش میگه من خونه گرفتم به بنگاه هم میگه من زن گرفتم.
گفته ماه و ستاره ( خورشید ) هم تو آسمون نبوده پس روزی وجود نداره.
فقط یک حالت می توانه داشته باشه اینکه گربه دودی شده باشه و دمای بدنش بالا باشه ( دلیل فیزیکی گفتم )
به زنش میگه من خونه گرفتم به بنگاه هم میگه من زن گرفتم.
درسته دوست عزیزشرمنده دیر شد
جواب:
10 نفر
مجموع عضو های از بین رفته 310عضو که در بهترین حالت 90 نفر سه عضوی و 10 نفر 4 عضوی می شود
اگر x تعداد 4 عضوی و y تعداد 3 عضوی
4x + 3y=310
x+y=100
درنتیجه:
y=90
x=10
سلام دوستان
دیدم این 2 صفحه اخیر رو چندین معما مطرح کردین اکثرا جواب ندادین !
بنظرم یه معما بگید بعد 3 یا 2 روز معما بعدی رو بگید بهتره
یدفعه شلوغش کنین خودتون هم سردرگم میشید
البته نظر من بود
سلام
ای کاش به همین آسونی بود .
اما بابایِ عروس خانوم سند خونه رو می خواد تا بندازه پشتِ قباله ی دخترش و اداره ی مسکنِ مهر هم قباله ی ازدواج میخواد تا اسمشون رو بنویسن تو لیستِ ثبتِ نام .
این معما حل نداره دوستِ عزیز و بزرگترین دلیل
هم هزاران هزار دختر و پسری هستند که چشم انتظارِ حل شدنِ این معما هستند و در حسرتِ به هم رسیدن نشسته اند
![]()
درسته، آفرین سعید.روشن نبودن چراغها و نبودن ماه و ستاره فقط تو روز ممکنه نه شب!
تو معمات نگفتی اونوقت شب بوده، پس اون موقع روز بوده و راننده به راحتی گربه رو دیده.
سلام
به محض اينكه فهميديم به شما هم خبر ميديم
بعد از شوخی :
جواب :
یخ بندرعباس سردتره
چون هر چی فشار هوا بیشتر بشه آب در درجه ی
پایین تری منجمد میشه
البته اگر بخواین واقعاً آزمایش کنین باید از یک نمونه آب استفاده کنین یعنی اینکه از یک چشمه یا رودخونه دو لیوان آب بگیرین و بفرستین تهران و بندرعباس تا مقدارِ املاحشون یکی باشه یا اینکه از آب خالص h2o استفاده کنین .
اگر درجه ی هوا در هر دو شهر با هم بیاد پایین , خواهید دید که اول در تهران آب یخ می زنه بعد بندرعباس .
======================
در موردِ به جوش آوردنِ آب بدونِ گرم کردنش هم , لزومی نداره ظرفِ آب رو بردارین و با بالن پرواز کنین برین آسمون .
میتونین یک محفظه ی بسیار محکم درست کنین . بعد ظرفِ آب رو بذارین زیرش و با سرعت هوای محفظه رو خالی کنین تا فشار هوا کم بشه . خواهید دید که آب کم کم شروع به جوشیدن میکنه .
====================
بد نیست به زودپز هم اشاره ای کنیم
در داخلِ زود پر , برعکسِ این مطلب اتفاق می افته .
چون همونطور که حرارت میره بالا فشار هم میره بالا .
و این باعث میشه که حرارت آب برسه به 200-300درجه اما بخار نشه .
واسه همینه که گوشتِ دیرپز در زود پز راحت می پزه .
اما خدا نکنه زود پز بترکه
به محضِ باز شدنِ در زودپز یک دفعه فشارِ پایین میاد و آب که حدودِ 300 درجه حرارت داره در کسری از ثانیه مثل ماده ی منفجره منفجر میشه (میجوشه و پخش میشه تو هوا ) و هر کس در نزدیکیِ اون باشه , فقط خدا بهش رحم کنه .
ببخشید کجاش درسته ؟ شما گفتید ستاره و ماه هم تو آسمون نبوده ! خوب وقتی ستاره نیست یعنی خورشید نیست وقتی خورشید نیست یعنی روزی هم در کار نیست .
سلام
عجب باریک بین هستی شما
بله درسته خورشید هم یک ستاره هست .
این معما عامیانه هست یعني خورشید با ستارگان فرق داره .
====================
یادِ یک جوکِ خنده دار افتادم !!!!!
به يه نفر ميگن ماه سودمند تره با خورشید
میگه ماه
میگن چرا؟؟؟؟؟
میگه چون ماه تو شبِ تاریک در میاد و همه جا رو روشن میکنه برامون اما خورشید تو روز در میاد که همه جا روشنه !!!
اگه یخ بود تقصیرِ من نیست . از سرمایِ زمستونه . تابستون بیاین بخونینش
![]()
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-02-2011 at 11:57.
عزیز دلم ، چرا برای خودت سخت میکنی ، چرا علمی و فضاییش میکنی.ما اگه رو کره زمین باشیم ، به آسمون نگاه کنیم ، اگه شب باشه ماه و ستاره رو میبینیم(غیر از استثناش)،اگه هم روز باشه خورشیدو میبینیم.شما اومدی تو بخش نجوم یا تست هوش؟ببخشید کجاش درسته ؟ شما گفتید ستاره و ماه هم تو آسمون نبوده ! خوب وقتی ستاره نیست یعنی خورشید نیست وقتی خورشید نیست یعنی روزی هم در کار نیست .
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
سوال:
به نظر شما مجموع یک و بی نهایت چند می شود؟(لطفا با دلیل و منطق ریاضی نه فضایی)
نمی دانستم بین هوش و علم تناقض وجود داره !شما اومدی تو بخش نجوم یا تست هوش؟
(∞) نماد یک عدد بزرگه وقتی این عدد با 1 جمع بشه باز یک عدد خیلی بزرگه که با نماد به صورت (∞) نشان می دهیم. مطمئنا شما دنبال یک عدد برای جوابتون نمی گردید . ( ببخشید اگه جوابم علمی بود ! تست هوشش را بلد نبودم.)به نظر شما مجموع یک و بی نهایت چند می شود؟(لطفا با دلیل و منطق ریاضی نه فضایی)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)