تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 41 از 156 اولاول ... 313738394041424344455191141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 401 به 410 از 1558

نام تاپيک: ✔ فـــنـــی حـــرفـــه ای و کـــنـــکـــور کـــاردانـــی

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

الان سال سوم رو تموم کردم رشته ام هم برنامه نویسی کامپیوتره ولی الان که دارم برای کنکور مرور می کنم میبینم از فنی ها خیلی عقب هستم
    برای جبران این عقب ماندگی تو این 1 ماه چه باید کرد؟
    بشینم درس های خودمو بخونم ؟
    یا بشینم کتاب های فنی رو هم مطالعه کنم ؟
    الان کتاب های تست کانون رو دارم و مثلا تو درس سیستم عامل 2 تونستم 90% تست ها رو درست بزنم
    من زیاد روی کاردانش اشنایی ندارم که تا چه حد یاد دادن ولی اگه همونی رو که بهت گفتن خوب یاد گرفته باشی از خیلی از فنی ها جلوتری.
    اولن که اگه عمومیت خوب بوده یعنی درسهای سال اولت به اضافه درسهای سال دوم و سوم رو خوب بلد هستی ولی یادت رفته یه مرور بهشون بزن که دوباره یادت بیاد خصوصا درسهای سال اول و خصوصا عربی ، دینی ، زبان چون اکثرا این درسهارو مطالعه نمیکنن و همینطوری سفید میذارن یا منفی میزنن.خلاصه هر درسی رو که فکر میکنی اگه مرور کنی مطالب زیادی رو از اون درس به خاطر میاری و نمره بالاتری برات میاره حتما مرور کن.ماشالله بچه درس خونم که هستی دیگه.
    اون درسهایی که عقب هستی سعی کن مرور خلاصه وار داشته باشی یعنی بشین و فصل به فصل خوب بخون بعد از اتمام هر فصل بشین خلاصه و مطالب مهم ورئوس مطالب رو یاد داشت کن و هر روز یه 10 -15 دقیقه روی اون خلاصه ها رو مرور کن.

یه چیزی میگم نا امید نشی ها ولی زیاد روی تستهای کانون نباید حساب باز کنی نهایت تستی که شبیه کتابای کانون بیاد 30 درصد هستش.بررو نکاتشو یاد بگیر .البته سیستم عامل نکته زیاد نداره ولی درس وی بی رو باید خوب کار کتی .پارسال خیلی نکته دار بود خصوصا نحوه استفاده از توابع در حالت خاص یعنی هر چی در رابطه با یه تابع به ذهنت میاد رو کار کن مثلا اگه به تابع abs یه رشته عددی بدیم چه اتفاقی میفته و از این جور چیزا.

دوستان فنی ایا شبکه سخت هستش ؟
    پارسال که اب خوردن بود یعنی من راحتفکر میکنم 80 درصد زدم ولی امسال که کتابها عوض شده کتاب رو باید خوب مطالعه کنی به اضافه اینکه ممکنه چند تا تسن از کتاب پارسال بدن یعنی تستهای پارسالم یه نگاهی بکن

در اخر هم اصلا نگران قبول نشدن نباش مهم اینه که انسان سعیشو بکنه فوقش اینه که قبول نمیشی از امسال تا سال بعد درسهای پایتو قوی میکنی و بعد وارد دانشگاه میشی.

به امید موفقیت همه کنکوریها منجمله دوستهای خودم

2. این کاربر از BLACK-BLACK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من زیاد روی کاردانش اشنایی ندارم که تا چه حد یاد دادن ولی اگه همونی رو که بهت گفتن خوب یاد گرفته باشی از خیلی از فنی ها جلوتری.
    اولن که اگه عمومیت خوب بوده یعنی درسهای سال اولت به اضافه درسهای سال دوم و سوم رو خوب بلد هستی ولی یادت رفته یه مرور بهشون بزن که دوباره یادت بیاد خصوصا درسهای سال اول و خصوصا عربی ، دینی ، زبان چون اکثرا این درسهارو مطالعه نمیکنن و همینطوری سفید میذارن یا منفی میزنن.خلاصه هر درسی رو که فکر میکنی اگه مرور کنی مطالب زیادی رو از اون درس به خاطر میاری و نمره بالاتری برات میاره حتما مرور کن.ماشالله بچه درس خونم که هستی دیگه.
    اون درسهایی که عقب هستی سعی کن مرور خلاصه وار داشته باشی یعنی بشین و فصل به فصل خوب بخون بعد از اتمام هر فصل بشین خلاصه و مطالب مهم ورئوس مطالب رو یاد داشت کن و هر روز یه 10 -15 دقیقه روی اون خلاصه ها رو مرور کن.

یه چیزی میگم نا امید نشی ها ولی زیاد روی تستهای کانون نباید حساب باز کنی نهایت تستی که شبیه کتابای کانون بیاد 30 درصد هستش.بررو نکاتشو یاد بگیر .البته سیستم عامل نکته زیاد نداره ولی درس وی بی رو باید خوب کار کتی .پارسال خیلی نکته دار بود خصوصا نحوه استفاده از توابع در حالت خاص یعنی هر چی در رابطه با یه تابع به ذهنت میاد رو کار کن مثلا اگه به تابع abs یه رشته عددی بدیم چه اتفاقی میفته و از این جور چیزا.

پارسال که اب خوردن بود یعنی من راحتفکر میکنم 80 درصد زدم ولی امسال که کتابها عوض شده کتاب رو باید خوب مطالعه کنی به اضافه اینکه ممکنه چند تا تسن از کتاب پارسال بدن یعنی تستهای پارسالم یه نگاهی بکن

در اخر هم اصلا نگران قبول نشدن نباش مهم اینه که انسان سعیشو بکنه فوقش اینه که قبول نمیشی از امسال تا سال بعد درسهای پایتو قوی میکنی و بعد وارد دانشگاه میشی.

به امید موفقیت همه کنکوریها منجمله دوستهای خودم
    مرسی رفیق
    دروس عمومی رو بلدم فقط نیاز به یاد اوری داره
    کتاب هاب تست کانون مثلا برای فصل 1 50 نکته داده بعد از همون ها تست داده من بیشتر نکات رو خوندم
    ولی زیاد اعصاب و ذهنم رو برای کنکور خورد نمی کونم چون را های زیادی هستش
    اگر سراسری نشد _ازاد_ مجتمع فنی تهران _ در غیر اینصورت میرم دنبال کار (با این که علاقه ی شدید به برنامه نویسی کامپیوتردارم )
    راستی من سهمیه جانبازان دارم ایا تاثیر داره یا نه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض سلام . من رشته کامپيوتر توي کار و دانش درس خوندم . حالا ميخوام يه رشته ديگه غير از کامپيوتر کارداني ناپيوسته دانشگاه ازاد شرکت کنم. ايا ميشه

سلام . من رشته کامپيوتر توي کار و دانش درس خوندم . حالا ميخوام يه رشته ديگه غير از کامپيوتر کارداني ناپيوسته دانشگاه ازاد شرکت کنم. ايا ميشه يا نه؟ يا پيش دانشگاهي ميخواد؟ راستي اين کاداني ناپيوسته منابع اش چياست ؟ درساي تخصصي هم داره؟
    (راستشو بخوايد من رشتم کار دانشه دوستم تجربي حالا ميخوايم يه رشته توي دانشگاه ازاد شرکت کنيم ميشه يا نه؟)
    مرسي اگه راهنماي کنيد

داره خودمونی میشه PNC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال
    کنکور کاردانی 87 آیا سوال های سخت افزار و مبانیش استاندارد بود ؟
    چون من امروز سوال هاش رو دیدم افتضاح بود همش حل کردنی بود یکیشم بلد نبودم جز سوال هایی که جنبه حفظی داشت و در کتاب بود میخواستم ببینم سوال های سخت افزار از همین سخت افزار دو جلدی که الان بچه ها میخونن طرح شده بود ؟؟ یا از کتاب قدیمی بوده ؟
    ---
    راستی کسی نفهمید چرا دفترچه کاردانی آزاد نمیاد ؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام . من رشته کامپيوتر توي کار و دانش درس خوندم . حالا ميخوام يه رشته ديگه غير از کامپيوتر کارداني ناپيوسته دانشگاه ازاد شرکت کنم. ايا ميشه يا نه؟ يا پيش دانشگاهي ميخواد؟ راستي اين کاداني ناپيوسته منابع اش چياست ؟ درساي تخصصي هم داره؟
    (راستشو بخوايد من رشتم کار دانشه دوستم تجربي حالا ميخوايم يه رشته توي دانشگاه ازاد شرکت کنيم ميشه يا نه؟)
    مرسي اگه راهنماي کنيد
    برای کاردانی نمیتونی چنین کاری بکنی
    البته شاید پیام نور بشه مثلا آی تی شرکت کنی
    ولی جاهای دیگه نمیتونی متاسفانه
    حتما باید رشته ی مرتبط با دیپلمت باشه
    یا اینکه بری دیپلم و پیش دانشگاهی رشته های نظری بگیری و این کار رو بکنی

راستی کسی نفهمید چرا دفترچه کاردانی آزاد نمیاد ؟
    عجله نکن دفترچه هاش تو راهه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها دفترچه های آزاد اومد برید بگیرید
    ---
    یه سوال از اساتید دارم
    به نظرتون تو انتخاب اصلیمون آموزشکده های سما رو بزنیم یا واحد ها ؟
    مثلا من کرج هستم واحد کرج رو بزنم که همون دانشگاه امیر المومنین هست یا سما کرج ؟ چون خودم واحد کرج رو بیشتر دوست دارم
    ممنون میشم یه راهنمایی دوستان اساتید بکنن

8. این کاربر از PNC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

کسانی که کنکور فنی الکتروتکنیک دارند به نظرشون بین درسهای اختصاصی رو کدام وقت بذاریم بهتره برا قبول شدن تو دولتی ؟
    از این درس ها میاد تو کنکور برای این رشته :

مدارهاي الكتريكي - ماشین های الکتریکی AC , DC - تكنولوژي و كارگاه برق صنعتي و تكنولوژي و كارگاه سيم پيچي - الكترونيك كاربردي

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

بچه ها دفترچه های آزاد اومد برید بگیرید
    تا کی وقت هست که بریم بگیریم ؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تا کی وقت هست که بریم بگیریم ؟!
    سلام
    تا 20 تیر مهلت ثبت نام هستش
    کسی از بچه ها سوال ما رو جواب نداد

12. این کاربر از PNC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsannirvana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

کسانی که کنکور فنی الکتروتکنیک دارند به نظرشون بین درسهای اختصاصی رو کدام وقت بذاریم بهتره برا قبول شدن تو دولتی ؟
    از این درس ها میاد تو کنکور برای این رشته :

مدارهاي الكتريكي - ماشین های الکتریکی AC , DC - تكنولوژي و كارگاه برق صنعتي و تكنولوژي و كارگاه سيم پيچي - الكترونيك كاربردي
    برادر,کلا" برا هیچ کدوم وقت نذار !
    من پارسال کنکور دادم همین الکتروتکنیک رو,هیچی نخونده بودم پردیس قبول شدم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •