با سلام
اگر کسی سایتی سراغ داره که عمس از کامیون داشته باشه
با تشکر
با سلام
اگر کسی سایتی سراغ داره که عمس از کامیون داشته باشه
با تشکر
تاپیک رو مهم کنیم
متاسفانه مشخصاتش را نمی دانم
نفر دوم ازسمت راست با پیستوله رنگش کرده (آقایی که جلیقه چرمی داره)
نزارین اینجا تعطیل بشه اگه دیر برگشتم واسه این بود تو جاده ها بودم.
تاپیک که مدت هاست مهم شده عزیز.
![]()
طرح استون مارتین برای اتوبوس لندن
گروه بین الملل: سال گذشته شهردار لندن آقای بوریس جانسون و مؤسسه حمل و نقل این شهر یعنی TFL اعلام کردند که طراحهای جدیدی را برای ساخت اتوبوس دو طبقه سرخ رنگ مشهور لندن می پذیرند.
به گزارش خبرخودرو، پس از این فراخوان حدود 700 طرح به دفتر شهرداری ارسال شده تا از سوی مقامات مسئول بررسی شود و نهایتاً دو طرح به عنوان طرح های برتر برگزیده شدند .
جالب است که یکی از طرحهای مربوط به کمپانی استون مارتین بود و دیگری نیز به استودیوی طراحی کاپوکو تعلق داشت.
طرح ارائه شده از سوی استون مارتین واجد امکانات جالبی از جمله آلودگی بسیار کم ( در حد صفر ) ، قدرت مانور بالا و حرکت با سیستم های سیمی (Drive by wire) است و سقف آن نیز پوشیده از سلولهای خورشیدی است و به احتمال زیاد برای ساخت نسل آینده اتوبوسهای شهر لندن مورد استفاده قرار خواهد گرفت شهرداری لندن قصد دارد از سال 2011 نسل جدید اتوبوسها را وارد شهر کند.
چهارشنبه، 30 بهمن 1387
فكركنم منظور ايشون اين بود كه دوستان تاپيك رو فعال نگه دارن.تاپیک که مدت هاست مهم شده عزیز.
Actros 1860
![]()
Last edited by Actros; 19-02-2009 at 21:23.
یه سری مشخصات از اتوبوس BENZ O500RS پیدا کردم از سایت پیشرو یدک مونتاژ کننده اتوبوس
موتورهمون MERCEDES OM457LA همون که رو C457 نصبه . با قدرت 360 اسب بخار. ولی خیلی موتورای خوبین این سری OM 457 یه مدل با قدرت 430 اسب رو axor نصبه . میبینین چه چه جوری را میره آکسور.
ولی برخلاف مدل c457 گیربکس این اتوبوس mercedes benz هست. که ماله c457 ساخت zf هست
طبق گفته پیشرو یدک حداکثر سرعت 130 کیلو متر . بقیه اطلاعات رو از لینک زیر بگیرین. ضمنا یه مدل اتوبوس DAF هم مونتاژ میکنه این شرکت .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دفعه قبل با این اتوبوسا رفتم کرج واقعا راحت بودن ولی توی مانیتورای خود اتوبوس مینوشت رخش.
جای پای عالی صدای کم نرمی خاصی که داشت کمی فقط لرزش توی سرعتهای بالا
آقای عریر اگه یه نگاه به یکی دو هفته پیش بندازی متوجه میشی که روند فعالیت دوستان کم شده بود و آقای franch مثه همیشه اخباراشونو می نوشتن .
با تشکر از همه دوستان
یه مطلب هم در مورد اتوبوس خواستم بگم اونم در مورد قیمتش :
اگه توجه کرده باشین یه اتوبوس اکثر مشخصات یه کشنده را دارد بجز شاسی محکمی مثل اون ( والا موتور در همون قدرتها وهمه ی تجهیزات با هم شبیه هستند ) ولی در اتوبوس حداقل 10 متر اتاق ، بدنه ، شیشه ، صندلی و .... حتی کابل و ...
در حالیکه واسه یه کابین جای خواب ( در 10 چرخ و تک ) باید 7 تا 8 میلیون اضافه بدی تا کارخونه به هت بده .
باین حساب اتوبوس باید حدود 200 تومنی قیمتش باشه .در حالیکه ...
من سوار نشدم ولی از دوستانی که سوار شدن شنیدم . کلا خوب و راحته و توانایی حرکتیش عالیه سرعت 130 تا اعلام کرده پیشرو یدک
من یه چیزی برام مبهمه. شما یوزرت fh16 660 بعد امضا فقط مرسدس قضیه چیه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)