من صبح سفارش دادم اگه شنبه برسه که عالیه.!!
آره..واقعا محشره...خیلی توپ شده...امیدوارم براش پک در مورد این که فصل ها تغیر کنه هم بیاد.توش میشه مغازه زد؟گفته بود میتونی که سهام دار شی فقط!من میخوام خودم فروشنده باشم مثل 2!: دی!منم سه شنبه سفارش دادم اما ما همه بعد از ساعت 5 سفارش دادیم یعنی زودتر از اون نبود توی سایت اما شاید شنبه برسه بیشتر باید روی یکشنبه حساب کنید
ماشینارو می تونید هر جا دلتون می خواد پارک کنید اما نه تو خونه تو بیرون از خونه مطلب جدیدی در این باره نداریم پس از روی مطالب قدیمی در خونه ماشینتون باید روی همونا باشه اما نه با اون شدت گیردهی!(یعنی هرجا می خوای بزار)نا مفهوم رسوندم دیگه
و کسایی رو هم که سوار کردید رو نشون می ده دیگه این باگ(انشاءالله)از بین رفته اما یه اتفاق خیلی بد که توش افتاده و از اون مطلبی که خوندم بود هیچ دگرگونی هوایی نداره و این خیلی بده هیچ عکسیم فاقد این نیست و این خیلی بده و چیز خیلی جالب کج کردن اشیاء به 360 درجه هست به جای 4 طرف!حاملگیشم که محشره!
منظورم بخش اولش نبود بخش دومش بود که باید بری پیش دکتر این باحاله
فندق جون اگه امروز صبح سفارش دادی که اصلن یکشنبه هم نمی رسه روی سه شنبه حساب کنما سه شنبه ی هفته ای که الان جمعشه سفارش دادیم بعدم دیگه روتون زیاد می شه موش بلند شه!به ولله این بازیه فیلم که نیست اونم بازیی که 2یا3 ساله ساختندش
گپ جون وقتی کل سهام رو بخری صاحب اونجا می شی اول همشو بخونید بعد می تونید اخراج کنید بفروشید و ... بعد اگه بتونی ورزشگاه بخری پس حتما مغازه برای خوراکی و رستورانم می شه دیگه
منظور fandogh جان اين بود كه صبح 4 شنبه سفارش دادن نه صبح امروز يكم دقيق تر بخون بابا جان!![]()
از اون نظر بخوای حساب کنی یک شنبه میرسه(بستگی به پست شهر داره)
من خودم توی یه چندتا چیز موندم اول لومینا چرا اینقدر حیوان خانگی دوست داره!(مهم!)
2:این سیمس با دنیای بزرگ چجوری توی 2 تا دی وی دی و این گرافیک جا گرفته!
3:چجوری این بازی رو 3 4 ساله زدن!
4:چقدر به اون سازنده ها پول دادن!!!!31 آدم سازنده ی انیمیشن حرفه ای براش زحمت کشیدن فکر کنم ea برای پول دادن به اینا ورشکسته شده
5:چرا گیم اسپوت رو به امون خدا رها کردن هنوز 2 جوئنه اما شرکت سازنده می گه بازی تموم شده
6:این حرفا یکمی بی ربط بودولی شاید تو ذهن بعضی ها بود که من گفتم
1- من كه شيرازم. ولي من ميگم شنبه ميرسه.
من از حيوانات خوشم مياد تو واقعيت كه امكان داشتن سگ يا گربه در خونه رو كه نداريم پس بايد توي سيمز حيوان بگيري هر چند كسي جواب نداد كه بالاخره ميشه يا نه؟!!!
2- اين يه دونه رو بايد از برنامه نويس هاش بپرسي!
3- براي يه بازي خوب بايد زياد تلاش كرد ولي اگر منظورتون اينه كه كم طول كشيد بايد ضعف هاي ناچيز بازي هم نگاه كنيد!(خب يا زياد طول ميكشه عالي ميشه يا كم طول ميكشه معمولي ميشه!)
4مطمئنا 50 برابر پولي رو كه به اونا دادن طي 1 الي 2 ماه با فروش نسخه هاي گرون و اصلي سيمز در ميارن.
5- اتفاقا به نظر من بي ربط هم نبودش!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)